Egentid - Målade naglarLite egentid och få samla sina tankar kan vara behövligt. Att få pilla lite med färg och form i alla dess former gör mig nog absolut mest avslappnad. Tog mig lite tid att göra just det innan det är dags att äntligen få hämta hem min farbror bus! Ses! 

Have you ever looked fear in the face And said I just don't care?

Min farbror bus har vart i Stockholm i helgen hos sin pappa. Jag har laddat mig, rensat tankarna och förberett mig inför kommande vecka. Jag och min doktor har tagit beslutet om att börja jobba på 25%. 
Jag är glad för beslutet för det känns som jag är på gång. Samtidigt förvånar det mig att det känns som en stort kliv framåt. 25% är 2h om dagen. Med andra ord, egentligen ingenting. Jag som kunnat köra på från tidig morgon till sen kväll om det så skulle behövas känner numera rädsla över dessa två timmar. 2h som resulterat i panikångest och frågetecken kring mig själv. Även om man hört talas om det hade jag aldrig kunna föreställa mig hur det känns att drabbas. Jag hade än mindre kunnat föreställa mig att det skulle hända mig. "Nej, det är lugnt. Inte jag".  Men trotts dessa rädslor känner jag ändå att det är rätt beslut, hon finns där inne. Jag vill övervinna den där rädslan. En text rad från Pink - Glitter in the air har satt sig i hjärtat på mig. "Have you ever looked fear in the face And said I just don't care? " Typiskt mig. Jag hoppas nu bara att det här går vägen. Ses!
 
 
 
 

Farsdag!

Farsdag. I dag har vi firat flera värdefulla pappor. Dels min egen, en sån där dröm pappa på många sätt. Som alltid funnits där för en. Så fort ett problem uppstår så här han vart där och löst det. Spelar ingen roll vad det har varit. Som man kan ringa tidig morgon för att bilen inte startat eller sen kväll för att något allvarligare hänt. Han tvekar aldrig på att komma och hjälpa till oavsett problem. Långsiktiga problem eller kortsiktiga. Små eller stora. Oavsett om man bett honom lösa det eller ej så svarar han alltid "Farsan löser det" något han alltid lyckas att göra. Sist men inte minst, bästa morfar man kan önska sitt barn. Som hjälper till och alltid ser till att Vincent har det bra. Tar med honom på sånna där saker som jag fick göra som barn. Ser till att Vincent får samma underbara barndom som jag fick. En pappa värd att tacka tusen gånger, en pappa som alltid ser till att alla har det lite bättre än bara bra. En pappa full av kärlek och omtanke. Tack pappa! 
 
Sen har vi även firat Vincents bonuspappa. En bonuspappa som kom in till oss och värnade om Vincent från första stund. Gav honom kärlek, såg till att han har det bra, såg honom för den undebara pojke han är och såg till att han även fick veta det. En bonus pappa som från första stund vela komma in och bli en del av familjen. Där alla 3 var ett vi. Som vill vara delaktig och hjälpa till på alla plan. Som står där i motvind som medvind.  Det är värt att firas.  Och den här dagen fick Vincent planera. Något han gjort i en vecka ca. Uppspelt som få styrde han i hop det med ballonger, glasstårta, presenter ett brev och hemmaspa. Det slutade med två nöjda killar det. Älskade ni! 
 
 
 

Börja bry sig om sig själv.

I dag var en sån där dag då det känns lite lättare. Det var dags att pigga upp mig själv lite. Bara ta en stund och bry sig om och ta hand om bara mig. Kanske inte jätte viktigt med målade naglar men jätte viktigt med tid för sig själv. Värdefullt.