Furuvik!

Här om dagen passade jag och två av min favoriter på att ta en tripp till Furuvik. En lyckad utflykt på många sätt även om höjdpunkten för farbror bus var att kolla på djurbajset. Haha Men men att åka runt i några bilar som fanns där låg högt toppat också. Det har redan börjat laddas för nästa års besök genom att samla på tior man betalade dessa bilar med. Härlig dag och tänker nog låta bilderna tala denna gång istället! :) Ses! 

 

 

 
 
 
 

"Det är under förvirring det börjar ske saker"

Varken tid eller ork har funnits för att slå sig ned till ro och skriva ett par rader. Men jag tror jag börjar landa och hitta balansen i gen. I bland rubbas ens vardag något och när balansen rubbas går även energin åt. Och att gå igenom en separation så är det inget konstigt i att vardagen vänds lite upp och ner och när det var en ganska utragen process så får man bara inse att saker och ting får väll ta sin tid. Men någon stans känns det nu som att nya rutiner börjar sätta sig och så även lugnet i kroppen. Men oavsett vad så får man vara tacksam för livets motgångar, stora som små. Motgångar tar en framåt och man får istället möjligheten att få mer visdom. Och något jag bär med mig som jag fick höra för ett tag sen "Det är under förvirring det börjar ske saker" Det är då man börjar ta tag i saker och förändring till det bättre blir av. Det är en ganska skön tanke att landa i. Oavsett, då lugnet börjar landa i mig något så kommer jag börja skriva mer sakta men säkert igen. :)  

 

min älskade farbror bus är hos sin pappa denna vecka så har jag haft en egen dag i dag. Började dagen med en lång sovmorgon för att sen glida ut på balkongen med en bok och kaffe koppen i högsta hugg. Spenderade några timmar där för att sen traska till affären för att köpa lite av varje. Väl tillbaka så verkar grannarna lite var stans dragit i gång sina förfester. Det är festival i stan och det märks i kväll. Sitter nu ute på balkongen i mjukiskläder och njuter av lugnet samtidigt som man sitter i dunkande musik och mitt i festen utan att egentligen behöva delta. En ganska märklig känsla men otroligt skön lär jag erkänna. Senare blir det nog att kila in i köket för att pyssla med det jag gillar mest. Kanske baka något, göra lite egen mandelmjölk. Förlora mig i små pyssel. Det gillas! Den här dagen var galet behövlig. Man ska inte underskatta till att bara vara själv för en stund. Så härligt

Ska avrunda här och njuta av nuet! Mjukiskläder, osminkad, balkongen en fin sommarkväll och egentid. Blir inte bättre! Ses! 

 

 

RSS 2.0