I'm not telling you ..

Lördagskvälls nöje! Så härligt och vilket lugn som infinner sig i kroppen! Även om det har en tendens att bli sent så, vaknar jag oftast piggare än någonsin. Meditation och vila! Tummen upp för det! Ses! 
 
 

Festligheter!

Dagarna bara tickar i rasande fart. Och min tid har förgyllas i en härlig blandning av jobb, vänner och farbror bus. På så sätt som jag brukar förgylla mina dagar. Det som dock stack utanför de normala ramarna var att, den här morsan fick ut och svänga på benen i gen. Det händer inte allt för ofta! Kvällen började med ett par vänner, ett par härliga tjejer, plockmat och några drinkar. För sedan vidare för att äta ute. Riktigt skoj hade vi. När maten var uppäten och vi pratat av oss en hel del så kom vi på att vi nog borde dansa lite. Sagt och gjort. Kul hade vi och all in körde vi och det får vi bjuda på. Haha! Men jag kan ändå inte låta bli att känna att det är skönt att jag inte är i väg på såna här festligheter allt för ofta. haha! Nu väntar sängen! Ses! 
 
 
 

Ashtanga yoga - Lördagskväll!

Efter den miss planerade IKEA trippen jag skrev om i förra inlägget, så har jag nu fått i ordning på min Yoga hörna. Så oj vad här ska Yogas nu! :D Pepp! Kunde inte låta bli att köra ett pass så här på kvälls kvisten, och det blev en hel del övande på huvudstående! Det tar sig och det gick bättre än förväntat. Många timmar kommer att spenderas där känner jag på mig. Resten av kvällen ska jag fortsätta bara ta med ro, rita lite kanske? Vi får se. Perfekt Lördagskväll, helt i min smak! Ses! 
 
 
 

IKEA och miss i bedömningen!

I bland kan man ju bara skratta åt sig själv. Idéerna har började poppat upp, och jag kände jag vela ha en uppfräschning av lägenheten. Att göra mig ett litet Yoga hörn skulle sitta som handen i handsken. Sagt och gjort, direkt efter jobbet for jag raka vägen till IKEA. Väl där hittade jag en del fina grejer, bland annat en super stor spegel. - Den måste jag ha! Funderingarna gick, om jag verkligen skulle kunna få hem den på egen hand. Men jag bestämde mig för att det skulle gå, det löser sig på något sätt. Efter lite om och med stod jag där utan för entrén med spegeln och började traska i väg med denna stora sak på en kärra, nöjd och glad. Desto närmare jag kom bilen desto mer insåg jag att det här kommer bli krångligare än jag trott. Efter lite måttande och funderingar inser jag snart att detta kommer bli en omöjlighet, enda chansen jag har är om jag lyckas fälla ner sätena. Det kanske skulle gå då.Ett problem barnstolen sitter i vägen och måste i så fall tas bort. Farbror bus var som tur inte med på min shopping denna gång, och jag beslutar mig för att ta bort stolen och testa. Det var lättare sagt än gjort, den sitter stenhårt! Ringer bror min och hör och efter lite beskrivningar sen är jag i full gång med att ta lös den. Som jag hoppade runt i denna bil. Efter många om och men ringer min bror upp mig. -Hur går det? - Bra! Jag har fått lös ett spännband hittills. Till svar får jag - Men du, rör inget mer. Jag kommer och hämtar spegeln i min bil i stället. Jag fick krypa till korset och lägga ner stoltheten för ett tag, visa mig lite besegrad och inse att detta faktiskt nog skulle vara enklaste lösningen. Jag fick helt enkelt sätta mig ned där på parkeringen med en gigantisk spegel, och vänta på  undsättning. Där satt man som ett fån och kom till insikt med att jag nog inte borde åka och handla på IKEA själv hädan efter. Haha! Men skam den som ger sig. Löste sig de gjorde det ju på sätt och vis och spegeln har kommit hem. Nu är det bara det roligaste kvar, att greja ordning lite! :D Ses! 
 
 
 

Behandling och o'learys

2 mycket givande dagar har passerat. Gårdagen var jag bland annat hem till moster min. Hon skulle öva på att göra en behandling på mig. Nu kommer jag inte riktigt på vad denna behandling heter, det får jag nog återkomma till. Oavsett så var det mycket givande, och gav mitt inre en hel del bekräftelse och nya insikter. Så tack fina moster för det! :) 
 
I dag däremot hade jag bestämt träff med en vän för en kaffe på stan. Väl där insåg vi ganska snabbt att - JUST JA RÖD DAG! Något som helt fallit bort. Allt var stängt och vi hamnade till slut på o'learys, käkade dessert och drack kaffe. haha! Det gick ju prima det med. Sitta där sörpla kaffe och snacka gojja om allt mellan himmel och jord, pausa vardagen lite och bara vara. Det är härligt och såna där små stunder man verkligen bör ta sig tid för. :) Trevligt! 
 
 
Nu har lugnet lagt sig är hemma och de sista timmarna på sista lediga dagen tickar. Men inte är jag bitter inte. Det ska bli riktigt skoj att återvända till jobbet i morgon! Känns bra att återgå till vardagen, även om det är härligt att vara ledig så måste jag ändå påstå att jag tagit vara på den på bästa sätt. Jag är nöjd och och med går lätta steg till jobbet i morgon! :D  Ses! 
 
 
 
 
 

Outfit

 Dagens outfit! 
 
 

Vardagens hemligheter och överraskningar!

 Galet bra dag i går. Som jag skrev vela farbror bus gå upp före kl 5 på morgonen, så det blev mycket gjort den dagen. (kan läsas om här) Efter att ha betat av en rad grejer hoppade jag så småningom i duschen,drog på mig lite smink och åkte och kikade lite i affärer. Kom hem med lite nya träningskläder! Tjoho! Det kan behövas! Mot kvällen blev det att hänga med en vän och köra ett par omgångar fia med knuff. Haha! Fia med knuff är ju så galet underskattat! När lugnet lagt sig och jag tagit kväll och så klart efter att ha fått visa mina talanger i fia med knuff ( haha) så kom det en rejäl överraskning! En gammal vän som jag inte hört av på många, många år hörde av sig. Gud så roligt och det var som att det inte gått en dag och vårt tramsande bara fortsatte där vi slutade. Så galet kul! Man får verkligen vara tacksam över vardagen och dess hemligheter och överraskningar. Tacksam över att ha så fina och härliga människor omkring en. Det är nog det som gör att energin aldrig tar riktigt slut.
 
Just nu sitter min farbror bus och leker med sina leksaker och jag skriver lite medan vi gemensamt vrålar till musik. Är det nått den karln kan så är det att ta i när han sjunger. haha! Det kan mamman ioförsig med, dock verkar farbror bus inte alls lika förtjust. - Mamma sluta sjung! Så börjar han själv sjunga, och mamman så klart hakar på så sitter vi där och sjunger i gen. Haha!  Snart bär det av mot en promenad och sen pulka åkning! Energin här hemma är på topp! Ses! 
 
 
 
 

Energin på topp!

I går blev det ute dag! Årets första pulkaåkning! Oj så skoj! Det uppskattades kan jag lova. Det var en riktigt ivrig farbror bus när vi kom fram till backen. - Åka! Åka! Åka! Haha! Skoj var det, och den här mamman fick röra på benen kan jag lova, springa upp och ner för denna backe. haha! Gillas!
 
Angående tavlorna jag skrev om i förra inlägget, de skulle om dirigeras lite. Dock började idéerna spruta och det är inte riktigt klart än. Mycket tid har jag lagt på de och mer tid kommer det bli och än är idéerna inte slut. Haha! Det är jag i ett nötskal. Har jag väl kommit på nått så går jag helt upp i det och glömmer nästan allt runt om kring. Lika bra att ånga på medan ångan finns där annars slutar det väl med att det aldrig blir klart. Haha! Så typiskt jag! Får återkomma med det kapitlet! 
 
Idag där emot har vart en lång men otroligt rolig dag! Farbror bus vaknade innan kl 5 i morse! Det har nog aldrig hänt förut. Farbror bus och jag startade med att tända upp lite ljus. - Ååh mamma, det blir så där mysigt nu! Att får höra det, och se den där glädjen i lilla farbrorns ögon är mysigare än själva ljusen. ^^ Värmer mamma hjärtat! En kaffe åt mamma blev det också för att sen slå sig ned och rita. Skoj tyckte vi båda! Efter det tog vi båda även tag i Yoga mattan. Farbror bus hakade på så gott han kunde Sötnos! Härligt att starta morgonen på så sätt! Stackars grannar bara att vakna upp och eventuellt kunnat skympa en tok som står och Yogar mellan 5-6 på morgonen. Haha! Efter det har dagen fortsatt i full fart framåt. Promenad, handling, stor kok i köket och kokning av sylt och röjt i hop lite. Men än är kl bara 14:30. Så nu är frågan vad man ska hitta på här näst, men jag kommer nog på något. Farbror bus är i väg en stund med sin pappa för att åka skridskor och jag passar på att slå mig ner en stund och funderar ut nästa lilla grej att tag i. :D Jag måste faktiskt säga att det här var en riktigt bra dag trots den tidiga uppgången. För det är inget jag brukar rekommendera!  haha! Jag börjar fundera på om det verkligen är bra för mig med så pass lång ledighet som jag haft, för jag känner hur energin verkligen spritter i kroppen. Haha! Skämt åsido, snart är ordningen återställd. Ses! 
 
 
(Sådan mor sådan son! Glad kille redo för sitt första åk denna vinter! ) 
 
 

Tränings dags och omdirigering av tavlor!

Jag hoppas ni alla hade en trevlig kväll i går, och att ni fått en bra start på året. Min kväll var toppen och jag fick ägna hela kvällen åt det jag gillar bäst. Först "fest" med min farbror bus, god mat, efterrätt, musik, popcorn och bus. När lilla farbrorn blev trött och hoppade i säng greppade jag pennan och ägnade kvällen åt att måla. Fastnade totalt och kom inte i säng förren halv 3 ändå. haha! Jag blir så galet lugn i kroppen av det. Bra dag och bra kväll lär jag ändå påstå! :D Nu är den dagliga promenaden på gång. Skönt! Sen blir det raka vägen hem för att dirigera om tavlorna här hemma. Just nu känns det inte som det är någon som helst ordning, men snart så blir väggarna lite snyggare! Jublar inombords! Haha! Vad resten av dagen ska gå till får visa sig i klockans hastighet. Känns som en bra dag i dag! Ses! 
 
 
 

RSS 2.0