Fantastiska tandläkare!

I går åkte min farbror bus till Stockholm med sin pappa. En riktig äventyrare är vad han blir denna månad. För sen kommer jag och möter upp honom på Arlanda och vi flyger i väg till Cypern. Härligt! 
Men innan han åkte i går så väntade ett tandläkarbesök för farbror bus. Vi övade lite hemma hur man skulle göra. Farbror bus blev så pepp på att få öppna sitt stora monster-gap för tandläkaren. 
Vi kom dit och blev in ropade. En helt strålande tandläkare fick vi. Hon riktade all energi till farbror bus och fick det mesta till lek. Hon visade alla sina saker och farbror bus fick känna på dom. Han fick åka upp och ner i stolen. Hon frågade farbror bus själv om alla frågor om vad han drack och om han borstade tänderna på kvällen och på morgonen. Farbror bus tyckte verkligen hon var rolig. Hon förklarade allt hon gjorde och fick det roligt för farbror bus. Inget prat över hans huvud utan han var delaktig i allt. Underbart! Farbror bus blev super pepp och när det var dags att börja, satt farbror bus med ett stort gap innan hon ens hann fråga om han kunde gapa. Hon såg lite chockad ut innan hon fnissade till och frågade - Nämen har ni övat hemma eller vad hände här? Vilket jätte gap! - Verkligen stor eloge till denna tandläkare. Hon fick faktiskt hela besöket roligt! Och faktiskt min enda positiva upplevelse av tandläkarbesök över huvud taget. Älskar människor som brinner för det dom gör! :) Stora plus! Farbror bus var så stolt när han gick där i från, och stolt över sin studsboll han fått men även tandborsten och broschyren om mjölktänder. Haha! Allt ihop bar han ut till bilen. Väl i bilen trodde jag inte han vela ha broschyren så jag stoppade ner den i väskan. Men ack så fel jag hade. När vi skulle åka säger han. - Mamma! Boken! - Boken? Jaha vill du ha den här? - Ja. Läsa lite! Stor kille som var stolt ända nere från tårna. Och mycket tack vare denna underbara tandläkare! Humöret var på topp och det firade vi med en promenad tillsammans innan tåget sen skulle fara mot Stockholm. Ses! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh! Gillar din header :)
var gärna med och delta i veckans blogg på min blogg om du vill, kram :)

2015-09-01 @ 17:21:36
URL: http://eemelieg.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0