Personlig utmaning + Däckad!

Gårdagen gick väl helt okej måste jag säga. Jag utmanade mig själv på ett personligt plan. Vad jag gjorde har egentligen ingen betydelse. Huvudsaken var att jag faktiskt gjorde det, trotts floder av svett och smått darrig. Det satt långt inne men jag gjorde det. Och med tanke med förutsättningarna så gick det ju helt okej. Nu känner jag mig dock lite lugnare. Jag klarade det ju ändå, även om det kanske blev ett svagt godkänt så är jag ändå stolt. Denna sommar ska jag utmana mig själv som aldrig förr. Håll i hatten, personlig utveckling på gång! 
 
 
 
Detta gjorde även karl i huset väldigt stolt. Han blev uppriktigt sagt riktigt glad. Och det var kul att se den glädjen som egentligen bara var tillägnad mig. Han åkte iväg med ett finurligt leende på läpparna och kom sedan hem med mitt favorit godis och blommor. Blommor, något jag egentligen inte är speciellt bortskämd med. Så det var verkligen super skoj! Tack för det älskling! Dock vet jag inte riktigt vad som hände efter det. Slog det ut mig totalt? haha! Nej då, började sakta men säkert få allt mer ont i halsen och feber började smyga sig på. Ledig i 2 dagar nu, så nu gäller det att kurera. Jag hoppades på att jag skulle vara helt bra i dag, så som det alltid brukar vara. Tröck min "vitkålskur" (kan läsas här!) gick och la mig för att vänta på bättre tider. Natten blev dock inte fridfull som jag hoppats på då jag frusit som jag vet inte vad samtidigt som svetten rann om mig. Mycket obehagligt måste jag säga! Morgonen kom, och japp där var den den höga febern som visade sig genom siffror på termometern. Karl sa åt mig att somna om och han gick upp med Farbror bus. Totalslocknade och har inte orkat mig upp än. Dock försöker jag intala mig att " - nej nu du! Lite sömn gjorde susen! Nu börjar jag ju bli bättre redan!" även om jag vet att det nog mycket väl är Alvedonens verkan. Haha!  Det är så typiskt jag, att inte vilja inse att jag faktiskt är sjuk. Det känns lite som ett nederlag för min del, jag brukar nästan aldrig vara sjuk och jag har ju just haft en lång semester?! Längre än vad jag någonsin förut haft! Så varför nu?! Ska vitkålskurera och bara vila i dag.  2 dagar, sen måste jag vara på benen igen. Både jobb och besök från Stockholm väntar. Så nej du febern, ditt besök är absolut inte lägligt och jag ska göra allt för att få den att kila i väg! Nu ska jag lägga mig i vilande position i gen.  Ses! 
 
 
 
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: amanda

Antar att det handlar om det vi pratade om i bilen på väg till yogan? Starkt jobbat! Det här fixar du! :)

2015-05-14 @ 13:58:53
URL: http://nouw.com/awandaa
Postat av: Cajsa

Inget att tacka för. :)

2015-05-14 @ 14:24:18
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Härligt, vad modig du är

2015-05-14 @ 15:02:27
URL: http://cavegirl.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Vet att det inte spelar någon roll vad du gjort, men jag vill väldigt gärna veta ändå, för jag är så nyfiken ^^ Krya på dig och stora grattis till att du utmanade dig och klarade dig :D

2015-05-15 @ 07:08:54
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0