Detox och bil krasch

Oj då, det skedde vist en olycka. En riktig krasch kan man säga! Farbror bus åkte i vanlig ordning runt på sin Bobby car. Dock miss bedömde han dock bredden på en av dörr öppningarna och körde rätt in i ett uttag. Farbror bus klarade sig utan skador, dock gjorde inte vårt internet det utan dog med detsamma. I dag kom någon äntligen och återupplivade det och ordningen är återställd. Så jag börjar väl där jag slutade skriva. :)
 

Sista dagen i Spanien var kanon. Farbror bus välkomnade sin farfar som han så länge väntat på. Vilken succé! Det badades och nöjts av den sista solen innan vi gick ut och åt middag. Riktigt trevligt. Indiskt blev det något vi ofta åt. haha! Gott var det! Hem för att packa i hop då vi skulle flyga hem morgonen där på. Under den tiden somnade både farbror bus och farfar. Så Jag och karln smög ut på balkongen. Såg hur folk kom och gick från sina små fester, då det var fredag. Och där satt vi snackade skit och spelade en omgång fia med knuff. Riktigt härlig kväll då värmen låg kvar i luften, något den inte gjort de andra dagarna. Super bra avslut var det!

I  söndags var vi tillbaka i verkligheten. Något jag egentligen inte klagade över heller. Nu väntar nya äventyr. Nästa är att börja på nya jobbet, vilket är på strutsfarmen här i Borlänge. Ser verkligen fram emot det. Det kommer verkligen bli en kanon sommar som jag ser med glädje mot! Men först ska här boosta kroppen, Få bort dåliga vanor Spanien förde med sig. Haha! Tänkte köra nån typ av halv detox. Mer frukt och grönt och undvika åtminstone, mejeri, bröd och så klart alla dessa frestelser som finns. Mycket citronvatten får det bli, då Citron bland annat stödjer vårt avgiftnings system. Bilden nedanför var min första frukost på min detox. En frukt och grönt smoothie men Chia frön och inslag av koriander.   Smaskens!  Nu är jag inne på dag 3 och det går bättre än jag trott måste jag säga. Kanske för att denna detox var mer behövlig nu än nån annan gång! :D Ses! 

 
 

Kommentarer
Postat av: amanda


Härligt att ni är hemma väl och belåten, hihi...!
Fast "bilolyckan" var väl inte så bra, men tur
att det bara var datorn som kraschade !

Nu får du vänja dig det här med svenska värmen, hahaha ! Kramisar !!

2015-05-07 @ 14:26:31
URL: http://amaandar.blogg.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0