Fri från stress!

Vissa dagar hinner man ingenting och vissa dagar hinner man med mer än man någonsin kunnat tro. I dag var en sån dag jag har hunnit med massor, utan att ha stressat det minsta. Riktigt härlig känsla måste jag säga! 
Jag och farbror bus är ensamma hemma tills på fredag då karln kommer hem i gen. Så jag tänkte att vi ska ha en liten lyx dag. Vi startade upp dagen lugnt för att sen åka i väg och luncha på Max. Det uppskattades må ni tro! Där satt vi och åt. Sakta men säkert! Såg folk komma och gå, så ja ingen stress där inte. Super mysigt och bara sitta och titta på allt och inget och prata om saker! Efter de svängde vi in på lite affärer för att sen sluta på biblioteket
Där spenderades lång tid med att kika i böcker och hade det trevligt då även en vän och ett av hennes barn kom och höll oss sällskap ett tag. Vidare hem för att göra allt det vardagliga som matlagning, disk, tvätt och lite ihop plockning. Det ena ledde till det andra och det slutade med att jag gjorde om i badrummet med några saker jag fick med mig från butikerna vi kikade i. Nu går allt  i ljus mintgrönt! Så härligt! 
Det i sin tur gjorde att jag började rensa lite här och var och har fått i hop tre och en halv påse med blandade saker som ska bort. Så skönt! Bästa sättet för mig att rensa är att rycka någon sak här och var. River jag ut allt med filosofin "här ska rensas" är det som ett skyddsfilter kopplas på och det blir inte mycket alls som åker. Haha! Att rycka lite här och var funkar fint för min del! Härlig dag med lite av varje! Ses! 
 
 
Dagens outfit! 
 

Kommentarer
Postat av: Liborius

åh vad underbart! älskar effektiva dagar :)

Postat av: Lisa

Vilken fin outfit! Och dina strumpor är så otroligt fina, vart är de ifrån? :)

2015-03-11 @ 22:17:49
URL: http://kyntaja.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Det är ju så härligt när man är på rensningshumör!!
Mycket fin klänning!

2015-03-12 @ 10:26:00
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Anonym

men gud så söt klänning !!:D

2015-03-12 @ 12:53:56
URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

det låter verkligen som en mysig och produktiv dag. Jag vill också ha maxmat! Själv har jag ätit kikärtsbiffar ^^ Också ganska gott!

sv: do it! Vi ska inte köra något märkligt pulver eller så, bara sluta med gift och köra på veganskt och soppor och sådant :D

2015-03-12 @ 17:56:10
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: amanda

Jag känner igen din härliga dag, som att äta ute i lugn och ro och bara kolla på folk,
och att "rensa röran" som man säger !
Och göra om små saker i hemmet ! Man blir så glad av så litet !

Konstigt nog, att jag har gjort nästan likadant här hemma hos mig ? för jag rensade min balkong, och mina garderober i sovrummet,
allt som jag slängde konkade min man till rödakorset ! Kupan ligger inte så långt härifrån.

Och igår vi åt första gången, på vår nu städade, hihi...balkong, (efter vintern) för det var kanonväder igår och det blir det idag med !

Jättesöta bilder på dig och din lille son, och alltid så fina kläder på dig !!!

Ha nu en bra dag och en fräcka fredag, kramisar !!

2015-03-13 @ 11:02:47
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: N

Skönt att slippa stress!

2015-03-15 @ 16:14:27
URL: http://nouw.com/nathaliemaria

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0