Fisk tacos och vänner på middag!

Vilken toppen kväll det blev i går. Åkte hem från jobbet och solen strålade. Super varm dag svetten bara rann. Åkte hemåt och lära hoppa in i duschen för att fräscha till mig efter all matos och kyla ner mig lite från värmen. Det blir bra varmt i ett kök dagar som denna. Efter det kom ett par vänner över. Satt och njöt i i parken och  farbror bus lekte gärnet,  tills vi fick komma in till dukat bord. Karln hade lagat "fisk tacos" med vitkålssallad med smak av chili och lime. Super gott var det! Och vi satt läge och väl på balkongen sen och snacka innan vi flyttade  oss inåt mot soffan. Det blev en sen men härlig kväll! Även om det inte blev så mycket sömn laddar det vissa batterier med. Man får lite energi! Men en tidig kväll i kväll får det nog ändå blir. :) Ses!  
 
 


1 leder till 2 och två leder till 3.

Ledig både i dag och i går. Riktig härlig dag i går och det verkar inte bli sämre i dag.Gårdagen började med utvecklingssamtal för farbror bus. Riktigt kul att höra om hur han är på förskolan och vad dom sett för framsteg men även vad som ska jobba lite med för att stärka hans självförtroende och utveckling. Kändes skönt att få höra att dom fångat en bra helhetsbild av vår lille karl här hemma. Sen for hela familjen vidare för att  kika lite i affärer. Slutade med att jag hittade ett par gardiner. Hem för att sätta upp dom i sovrummet. 1 leder till 2 och två leder till 3. Det hela slutade med en grundlig rengöring av sovrummet. Fönster, lakan, rensning, damning och skurning I alla gömda vrår. Så härligt och det känns som rummet kan andas igen. Dock såg resten av lägenheten värre ut än vanligt efter denna rengöring och det blev en liten genomkörning där med. Underbart! Dagen i dag började med att jag fick en lång sovmorgon. Och egentligen har vi inte kommit så långt i dag mer än bara haft en lugn mys dag. Mormor förbi på besök, och  sen mysig mellis med våfflor till farbror bus. Kladdigt blev det och farbror bus föreslog ett bad. Det tyckte mamman i huset lät väldigt passande. ;)  Det återstår att se vad det blir av resten av denna dag. Men dagen verkar lovande! :) Ses! 
 
 
 
 

Laddade batterier!

Möttes av strålande sol när jag steg ut från jobbet i dag. Härligt! Raka vägen hem för att byta om till shorts och T-shirt och springa ut i parken med farbror bus. Så skönt! Karln kom hem och det hela slutade i en promenad till butiken här i krokarna. Handla lite saker, för att promenera hem å laga lite mys mat. Karibisk kyckling gryta! För att sen avrunda kvällen med färsk annans och choklad! Mums!  Vi har haft riktig fredags känsla här hemma! Man får ta de där riktigt mysiga fredagarna i veckorna i stället när man har helg jobb. Det går ju bra det med! :D I vilket fall, riktigt mysigt, och det laddade på batterierna rejält! Nu är jag redo för en till jobbdag innan jag går på lite ledighet! Ses! 
 
 
 
 
 

Midsommar - inte riktigt som planerat.

Planen för midsommar var att åka iväg till karlns farfar och vara där tills i dag. Dock fick jag lov att stanna hemma då jag lära rycka in på jobbet i dag och det skulle bli lite väl tajt om tid att ta oss hem före det. Så jag lära tyvärr stryka det denna midsommar. I bland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men bra blev det än då. Gjorde det bästa av situationen och sammanstrålade med 2 vänner. Lite kransbindning och drog sedan vidare för att kika på lite båtar, midsommar stångs resning och folk. Trevligt! Magarna började kurra och vi åkte in till stan i gen för att äta. Thaimat blev det för vår del, då midsommar maten inte riktigt faller oss i smaken. Haha!  Sen vidare för att handla jordgubbar och choklad. Styrde sen vidare till ett ställe som heter Mellsta. En fjärde person ansluter sig och vi slår oss ner på en brygga uppladdade med filtar för att bara sitta och snacka och ha de riktigt bra. Där for någon timme iväg fort! Kvällen avrundades med en kaffe hemma hos en av vännerna i sällskapet. Riktigt mysig kväll blev det måste jag säga! Så härligt att bara ta dagen som den kommer! Jobbet idag gick kanon i dag med full fart och nu har min farbror bus kommit hem i gen. Så  jag kan inte vara annat än nöjd! :) Ses
 
 
Gårdagens outfit! 
 
 
 

Förvånad och förvirrad!

Bra dag som har innehållet jobb, skratt, städning, yoga och som pricken över i en bit choklad! haha!  Det gäller ju att lyxa till vardagen på det sätt som är både är rimligt och utförbart. haha! 
 
Åkte hem från jobbet för att börja med att riva av mattorna och städa av golven. Mitt i städningen får jag ett sms från syster. - Du följer med på Yogan i dag va? Tittar mig förvånad och förvirrat omkring i sökande efter något svar. Dock var det inget som kunde ge mig något svar. Såg där bara ett par dammråttor som bara skrek efter att få bli uppsugen av dammsugaren. Ropar ut till karln i köket istället.
 
- Vad är det för dag i dag egentligen? 
-Tisdag! Har du glömt av Yogan? 
- Ja? Svarar jag något undrande. 
- Jag undrade just hur du hade tänkt hinna med städning innan. 
 
 
Det var bara att avbryta mitt i och åka iväg  till Yogan med en doft av matos som bestämt hängde efter mig. Har man jobbat så har man. I bland är inte livet så glamoröst som man gärna vill ge sken av. Haha! Men det är helt okej, och jag klagar inte. Det kompenserades upp på bästa sätt.  Åkte hem och upptäckte att karln slutfört min städning och jag slår mig ner i soffan med en bit mörk choklad. I bland känns det lilla i vardagen bra härligt! Ses! 
 
 


Man har bara misslyckats först när man gett upp!

Berättade i går om att jag och farbror bus skulle i väg på barngympa. Kul tyckte jag. Kul att han ska få komma i väg och busa av sig med andra barn. Farbror bus drog på sig gympa kläderna och berättade stolt att han skulle i väg på gympa. Dock blev han inte lika taggad väl där. Utan den där otroliga blygheten slog till. Och det hela slutade med att jag och farbror bus satt vid sidan hand i hand och kollade på hela gympapasset istället. Så ja, det gick väl så där. Menmen, inget att hänga läpp för, och det tyckte inte farbror bus heller som efter berättade runt stolt att han vart på gympa. När den självklara följdfrågan -Sprang du och busade med de andra barnen? Så svarade han ogenerat - Nej! Nästa gång ska jag springa. Det tyckte jag var ett riktigt härligt svar. Att även om det inte riktigt blev som man tänkt sig, så låter de inte hindra honom att försöka igen. Man har bara misslyckats först när man gett upp! - Ett motto jag försöker leva efter. Ses! 
 

 

Dagens outfit!

Ledig dag i dag och jag har redan fått ut en hel del av den. Strålande sol och första dagen när man kunnat sitta i T-shirt och ändå tycka att det är varmt. Farbror bus och jag gick ut en stund i parken och en vän kikade förbi. Lek för farbror bus och lite skit snack för min del. Härligt att komma ut i fin vädret. :) Blev överraskade i lekparken av farbror bus farbror som kom till oss och ska stanna över helgen. Lycka för farbror bus! Dom for i väg på en liten promenad och är fortfarande borta. Jag antar att farbror bus njuter för fullt. Men dom är nog strax på ingång. För i dag ska farbror bus i väg på barngympa. Tror han kommer tycka det är skoj! Ska bli kul att testa i vilket fall. Jag kan nog inte annat än att säga tummen upp för denna dag! Ses! 
 
 
 

RSS 2.0