Ett märkligt fenomen

Klockan tickar och dagarna rullar på i rasande fart. Tick tack tick tack,. Det gäller att ta vara på tiden. Men desto mer man tar vara på tiden desto fortare går den. Det är ett märkligt fenomen. Som kan kännas både bra och något stressande. Ett förvirrande fenomen rättare sagt! Är det det som kallas att vara hög på livet kanske? 
Det lurar alltid något skoj runt hörnet nu för tiden. Familj och vänner har stått i totalt fokus ett tag nu. Det har vart en stor kompott av allt. Allt i från att : - familjen plus ett par vänner drar ner till stranden där ett "födelsedagsbarn" en vän till oss sitter, Överrasknings-fika, presentöppning och lek. - En festivaldag med Thomas Di Leva, Syster sol och Veronica Maggio. Lycka att lyckas få in dessa själar på en och samma dag. Underbart! Gårdagen blev det lite halvt spontan-bus. Farbror bus, en nära vän och jag åkte iväg med en stor fika korg med både sötsaker, mackor och kaffe i. 
Tidigt på morgonen för vissa sent på dagen för andra åkte vi för att väcka upp en gemensam kompis. Som blev glatt överraskad. Slog i väg en signal till ytterligare en vän och talade om att det var dags att skynda sig för frukost stod uppdukat. Medan dessa 2 sömntutor ägnade resten av dagen åt att lägga golv for vi iväg på annat håll för en stund. Jag vinkade av farbror bus och karln på tåget då de ska spendera helgen i Stockholm hos farfar och farmor. 2 glada killar for i väg medan jag lära vara hemma pga att jag jobbar i helgen. Efter många pussar och kramar och länge vinkande genom tågets fönster så slöt jag upp med vännen i gen. Vi åkte och kikade i lite i affärer. Snubblade över en film "På väg till Malung" som handlar om dansbands veckan. Roligt nog är just det inplanerat nästa vecka. Så en av kvällarna ska jag äntligen få svänga på benen på dansbanan igen. Riktigt roligt! Något som är ännu roligare är att just denna kväll är planerad med dessa busfrön jag ägnade morgonen med. Det blev så klart att köpa filmen och sluta upp i gen. Dock är inte hela gängen riktigt bekväm med varken dans eller denna typ av musik vilket gör det hela ännu roligare. 2 timmar och 30 minuter var denna film. Det blev många långa ångestframkallande minuter för vissa och många desto roligare minuter för andra. haha! Det är det som är så härligt med detta gäng. Så olika men ändå så lika. Ge, ta och ställa upp. Hyss, bus, skratt, familjemys, vänner och jobb har avlöst varandra. En del i Håkan Hellströms låt -  Fri till slut. Tycker jag talar ganska bra:
 
"Och bakrutan
Är skitig som fan
Men det spelar ingen roll för
Jag ser mig aldrig om
Och jag ser aldrig framåt
Fri till slut" 
 
Att bara leva i nuet, tillåt skrattet, släpp fasader, var dig själv, gör alltid det bästa av situationen oavsett med fötterna stadigt på jorden och låt förståndet vara kvar. Det tror jag i villket fall är den hemliga nyckelkombinationen till ett lättare och gladare liv. Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Det låter nästan stressigt att vara hög på livet, och jätteroligt! Njut och ta tillvara på det hela :)

2015-07-11 @ 10:32:49
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Veiken

Du har så rätt - tiden bara svischar iväg och man vet snart inte vilken dag det är. Du skriver om dansbandsveckan i Malung. Våra vänners son spelar i Callinaz och dom spelar där i år! Kul!!

2015-07-11 @ 21:05:22
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Anonym

Grymt skrivet vännen!
Kram L

2015-07-11 @ 23:23:30
Postat av: Skogsraah ☾

Åh vad fin du är! Bra skrivet!

2015-07-12 @ 19:42:26
URL: http://skogsraah.se
Postat av: Cajsa

Tackar! :) Tycker om det massor. :)

2015-07-12 @ 20:05:17
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: jonna

Så mycket roligt du har haft för dig :) så härligt!

2015-07-12 @ 21:03:54
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Postat av: Kohlers - Skönhet & Livsstil - Makeup Artist - Toppbloggare

Tack snälla! :) Kram!

2015-07-13 @ 17:55:53
URL: http://kohlers.se
Postat av: hanna

bra skrivet och fin bild! :d

2015-07-14 @ 10:47:28
URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: amanda


Hej vännen ! är tillbaka med ny energi och hoppas
att du smittas med, hihi...! fast jag tycker att
du har energi till och med att ge åt andra !

Bra ord för Håkan Hellströms låt, tycker jag också, men "jag ser aldrig framåt", undrar vad han menar med det ?

Sommarkramisar till dig !!

2015-07-14 @ 14:42:45
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Life of Johanna

Kan bara hålla med, tiden går för fort

2015-07-15 @ 16:12:03
URL: http://lifeofjohanna.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0