25 år senare!

Åren går och det är i dag 25 år sedan jag kom till världen. Det känns konstigt men härligt! 1 år äldre och 1 års mer erfarenhet och upplevelser. Och så kommer det fortsätta, år efter år. Hur fantastiskt är inte det?! Mycket ligger framför mig, och jag vill veta vad det är. Låt mig åldras! 
Åldersnoja för mig? - Inte det minsta. Och jag är osäker på om jag någonsin kommer att hamna där. Det är vackert att åldras! Att kropp och själ fått leva. Att där bakom ligger en historia i varje människa. Och lika så att en ung kropp har en lång oskriven historia kvar att uppleva. Det är fascinerande! Folk har gjort sina försök att reta mig - Halvvägs till 50 nu! - Underbart svarar jag! 
 
Dagen i sig har vart kanon! Då Farbror bus fyller år på Torsdag har jag sagt att alla är välkomna då i stället för ett så kallat i hopslaget kalas. Så denna mulna dag har jag kunnat ta precis som den kommer. Vilket jag verkligen gjort. Farbror bus och jag vaknade, kilade ut i soffan med täcket för att mysa ner oss framför tv. Där spenderade vi större delen av morgonen innan vi börja små röja upp här hemma. Lite disk, plockning och tvättning av kläder. Super härligt att bara strosa runt utan några måsten eller krav. Blev bjuden hem till en vän för fika. Så jag och farbror bus gjorde oss i ordning för att åka dit. Fika, lite presenter, lek och lite snack innan vi styrde hemåt i gen. Tack för det! Det uppskattades! Då hade karln slutat jobbet och vela ha bilen en vända. Han återvände med pizza, något jag är ganska svag för. haha! Hungrig som ett djur var jag så det satt fint. Lite present öppning blev det med. Något som stått mycket i fokus för mig senaste tiden är humor. Skämt som dras vidare steg för steg och tillslut har blivit ett internskämt, något som speglades mycket i dagens presenter. Underbart! :D Glad tjej! Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 (Födelsedags outfit! ) 
 

2 tokar med bus i ögonen!

Skrev igår om att jag misstänkte att det var något bus i görningarna. Att ett par vänner hittat på något litet äventyr att dra ut på mot kvällen. Kompis bus skrev jag och kompis bus blev det. Blev upphämtad mot kvällen av två tokar med fulla av bus i ögonen och vi for vidare och hämtade en 4:de person. Mot Falun och slussen för mat och minigolf. Stämningen på banan gick allvarligt talat väldigt upp och ner då de är ena vinnar skallar hela bunten. Haha! Efter det hade klockan slagit rätt mycket och det redan börjat skymma, men vi beslutade oss för att fortsätta de bus dom planerat. Ut i skogen for vi. Långt in och vi blev mer och mer fundersamma över vad tusan de hittat på för tok! Skogsturen slutade högt uppe i ett utkikstorn långt in i skogarna. Kikade runt och försökte lista ut var diverse platser runt om var för något. Gick ner för att sen få fika uppdukat med hemmagjord rulltårta och grejer. Som vi skratta när det kom fram att brandlarmet gått 2 gånger när denna rulltårta tillverkades! hahaha! Dom är väl för härliga! Skratt bjöds det på inne i skogarna tills konstiga ljud börja höras runt om kring oss. Det var klirrande grus, pipande ljud, konstiga brölande ljud. Rädd hare som jag är som hatar allt som har med skräckfilmer att slängde ur mig att det var som en början av en skräckfilm. Då någon ur gänget kläckte kommentaren tillbaka - Nej det här är ingen skräckfilm. Det här är ju på riktigt. Då var det bara att slå näven i bordet - ÄNNU VÄRRE! Nu drar vi. PUNKT! hahaha! Blev att dra sig hemåt för att sen snacka bort några timmar. Riktigt kul kväll måste jag säga! Kul att komma ut på lite saker emellanåt! :) Dagen i dag har vart desto lugnare. Farbror bus och jag for i väg till en vän för att leka. Kilade ner till en sjö och lekte med vattnet och plockade blommor. Åkte hem, lagade tacos för att sen bara ligga och mysa i soffan resten av dagen. Underbart! Nöjd och glad tjej efter 2 dagars ledighet med massa skoj och mys på schemat! Ses! 
 
 
 

 
 

Energibomba dagen!

Ledig i dag och dagen kommer spenderas med min bästa farbror bus och karln. Mys och lek på hemma plan lutar det åt och eventuellt att röja upp lite i hemmet. Lugn och skön dag! Dock vet jag inte riktigt hur denna dag kommer att sluta då jag har fått order av ett par vänner att inte planera in kvällen. Något lurt ligger i göningarna och jag antar att det ligger hämnd i för alla bus och hyss jag och Linda hittat på. :D  Haha! Oavsett vad så blir nog dagen en riktig energibomb till dag. Först familjemys för att sen övergå i kompisbus. Gillas! Ses! 
 
 
(Bild från ett par dagar tillbaka. Något jag inte han skriva om. Farbror bus och jag på äventyr med picknick och matning av änder. Härligt och spännande! :D ) 
 

Malung!

Våran tripp till Malung är förbi sen ett par dagar tillbaka. Skoj var det, och det bjöds på många skratt trotts regn och rugg. Men dansen höll oss varma i kläderna. Först jobba för att sen hem för en snabb dusch och krama om familjen innan jag for. Kvällen blev sen men nån timma av dans blev det i vilket fall. Kväll blev till natt och natt blev till tidig morgon. Efter dansen blev det snack i massor om allt mellan himmel och jord. Det är sällan det infinner sig helt tystnad i detta gäng och lika så denna natt. haha!  2 timmars sömn blev det i vilket fall och en middags lur på 1 timma på dagen. Vi var ganska sega dagen där på trotts att det knappt hade innefattat någon alkohol dagen före. Större delen av dagen bestod av slö häng och skitsnack innan det började närma sig sen eftermiddag och magarna börja kurra. gjorde sig ordning för kvällen då det skulle vankas lite dans innan det var dags att fara hem på natten. Men först stod mat på schemat och kaffe efter maten. Någon stans där kom vi på att vädret inte var det mest upplyftande och att vi var ganska sega och vissa av oss skulle ju faktiskt köra hem sen. Vi beslutade oss för att fara hemåt redan efter kaffet och skippa dansen denna kväll helt. Och det var nog ett klokt beslut! Malung står nog förmodligen kvar nästa år med. ;)  Oavsett vad så var det en riktig kul tripp! Nöjd tjej! I kväll blir de en tidig kväll men först får det bli en match i fia med knuff med karln. Haha! Så lär nog avrunda här, för nu väntas en en fia match på liv och död. ;) Haha!  Ses! 
 
 
 
 
 
 


Ett märkligt fenomen

Klockan tickar och dagarna rullar på i rasande fart. Tick tack tick tack,. Det gäller att ta vara på tiden. Men desto mer man tar vara på tiden desto fortare går den. Det är ett märkligt fenomen. Som kan kännas både bra och något stressande. Ett förvirrande fenomen rättare sagt! Är det det som kallas att vara hög på livet kanske? 
Det lurar alltid något skoj runt hörnet nu för tiden. Familj och vänner har stått i totalt fokus ett tag nu. Det har vart en stor kompott av allt. Allt i från att : - familjen plus ett par vänner drar ner till stranden där ett "födelsedagsbarn" en vän till oss sitter, Överrasknings-fika, presentöppning och lek. - En festivaldag med Thomas Di Leva, Syster sol och Veronica Maggio. Lycka att lyckas få in dessa själar på en och samma dag. Underbart! Gårdagen blev det lite halvt spontan-bus. Farbror bus, en nära vän och jag åkte iväg med en stor fika korg med både sötsaker, mackor och kaffe i. 
Tidigt på morgonen för vissa sent på dagen för andra åkte vi för att väcka upp en gemensam kompis. Som blev glatt överraskad. Slog i väg en signal till ytterligare en vän och talade om att det var dags att skynda sig för frukost stod uppdukat. Medan dessa 2 sömntutor ägnade resten av dagen åt att lägga golv for vi iväg på annat håll för en stund. Jag vinkade av farbror bus och karln på tåget då de ska spendera helgen i Stockholm hos farfar och farmor. 2 glada killar for i väg medan jag lära vara hemma pga att jag jobbar i helgen. Efter många pussar och kramar och länge vinkande genom tågets fönster så slöt jag upp med vännen i gen. Vi åkte och kikade i lite i affärer. Snubblade över en film "På väg till Malung" som handlar om dansbands veckan. Roligt nog är just det inplanerat nästa vecka. Så en av kvällarna ska jag äntligen få svänga på benen på dansbanan igen. Riktigt roligt! Något som är ännu roligare är att just denna kväll är planerad med dessa busfrön jag ägnade morgonen med. Det blev så klart att köpa filmen och sluta upp i gen. Dock är inte hela gängen riktigt bekväm med varken dans eller denna typ av musik vilket gör det hela ännu roligare. 2 timmar och 30 minuter var denna film. Det blev många långa ångestframkallande minuter för vissa och många desto roligare minuter för andra. haha! Det är det som är så härligt med detta gäng. Så olika men ändå så lika. Ge, ta och ställa upp. Hyss, bus, skratt, familjemys, vänner och jobb har avlöst varandra. En del i Håkan Hellströms låt -  Fri till slut. Tycker jag talar ganska bra:
 
"Och bakrutan
Är skitig som fan
Men det spelar ingen roll för
Jag ser mig aldrig om
Och jag ser aldrig framåt
Fri till slut" 
 
Att bara leva i nuet, tillåt skrattet, släpp fasader, var dig själv, gör alltid det bästa av situationen oavsett med fötterna stadigt på jorden och låt förståndet vara kvar. Det tror jag i villket fall är den hemliga nyckelkombinationen till ett lättare och gladare liv. Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0