Detox?

Svängde in på affären i dag efter jobbet. Tänkte unna mig något gott att äta då jag är ensam hemma i kväll. Karln är i Stockholm och farbror bus hos mormor. Strosade runt en stund med kände mig inte sugen på något.   ... Hittade mig en bok istället. Haha! Bestämde mig för att äta lite kvarg och hallon när jag kom hem och unnade mig istället boken. En bok fylld med vegetariska supernyttiga recept! Kanske man skulle försöka sig på en detox i gen och rensa kroppen lite. Nu har jag ju helt klartr  bättre förutsättningar att lyckas om fantasin sviker. Mycket nya idéer och inspiration! :D Får nog bli att kika igenom recept innan det är dags att stänga ögonen för dagen. Dröm sött!  Ses! 
 
 
 


Ashtanga yoga!

Förväntansfull till max! Fick syn på en annons om att det skulle vara en kurs med start i mars. Annonsen fick mig eld och lågor! Nu äntligen skulle jag göra slag i saken! Det var inte vilken kurs som helst utan en yoga kurs, ashtanga yoga för att vara mer exakt. Yoga är något jag länge varit nyfiken på och velat testa. I somras bestämde jag mig mer eller mindre för att innan sommarn åter kommer så ska jag ha testat. Så att inte ta vara på chansen nu vore dumt! Hörde av mig till en av mina systrar som jag misstänkte skulle kunna vara intreserad  hon med. Mycket riktigt! Hon blev med eld och lågor även hon och 5 minuter senare var vi båda inskrivna. Så nu kommer vi spendera några timmar på yoga mattan här framöver, och jag tror inte jag behöver skriva att vi längtar!  
 
Jag skrev ett inlägg förut om att jag aldrig känt mig så förväntansfull inför det nya året som jag gör nu. (här
Och jag måste säga att denna känsla än hänger kvar. Det här året kommer bli grymt och det har redan bara levererat bra. Andra dagen på nya året började jag nytt jobb. Jag trivs som fisken i vattnet och att jag fått damma av mina snowboard kunskaper är ju bara ett stort plus. Så kul att få åka lite bräda i gen! Jobbet är ju dock bara säsong så än väntar fler spännande möten, nya utmaningar och kunskaper! :D Spännande! 
 
Och inte nog med det har jag ÄNTLIGEN köpt ny bil! Pappa och bror min har lagt ner ett helt fantastiskt jobb på att leta bil! Många timmar har gått åt och utan dom hade det dröjt lääänge till innan jag fått det fixat. Bilen var riktigt fin, liten och smidig men ändå tillräckligt stor för diverse grejer som  man lär kunna ha i bilen som småbarnsförälder som bilbarnstol och vagn. Bilen i helhet annars lät jäkligt bra med! Sen är det ju ett lotteri vad gäller bilar, men jag tror verkligen på den här! :)  Grymt jobbat pappa och bror min! <3  Då jag har haft saker upp över öronen att göra och någon tid till bil letande har inte funnits på kartan, men ett stort behov av bil har funnits. Så har dom verkligen hjälpt mig på bästa sätt. Det enda jag behövt göra mer eller mindre är egentligen bara att betala och traska över till deras gård för att hämta den med bilbarnstol och allt monterat redan. Helt otroligt! Det är det som är så härligt med familjen, att man hjälps åt när det verkligen gäller!  <3 Stor eloge till dom! 
 
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och tanka ny energi. För ny energi behövs, fler utmaningar väntar och jag älskar det! Att bara låta livet rulla på, gör inte mig lycklig i vilket fall. Att våga drömma stort som smått och sen göra något av med dessa drömmar. Att ha mål och saker att se fram emot! Det gör mig lycklig! Frihet!  Här ska tankas energi! Ses! 

 

 
 

Outfit!

Outfit! 
 
 
 


Älska, glömma och förlåta!

Det hände en liten grej här hemma för ett tag sen. Ingen har väl undgått att jag älskar prylar. Att samlaroliga prylar är ju lite av ett intresse jag har. Och speciellt Super Mario prylar ligger mig extra varmt om hjärtat. Dom får mig helt lyrisk! haha! För några år sen beställde jag hem 2 st klockor av gjorda av gamla spel. Jag älskade dom!   .. Dom försvann för ett tag sen. 
 
- Vart har du gjort av mina klockor? 
- Öhm! Ööh, jag kan ha kastat dom? 
- KASTAT DOM!? 
- Ja? Kanske! 
 
Såg igenom det här "kanske" och insåg att dom var slängda. Min värld rasade för ett litet tag då jag såg framför mig hur mina fina klockor låg där på soptippen. Hur karln min kunnat undgå att jag hade dessa klockor så varmt om hjärtat kan jag varken förstå eller förklara. Oavsett vad så förstod han att han begått ett otroligt misstag och i dag ramlade det in ett paket.   .. Min underbara karl hade beställt hem en ny klocka. Kalla mig pryltokig men det kommer nog alltid bo en liten prylgalen och samlare i mig. haha! Ses! 
 
 
 

 
 
 
 

Fullspäckat schema!

Fullspäckat schema. Massa jobb med tidiga mornar och sena kvällar. Resterande tid som är kvar lär fördelas ut på familj och bilproblem. Beslutat mig för att köpa en ny bil så nu lär det kollas bilar. Tisdag är jag ledig och då lär dagen spenderas på att kolla bilar. Kändes inte speciellt kul för hade önskat att få hitta på något med familjen och hinna beta av lite på "måste göras listan"  som för tillfället bara ligger och växer. Jag får göra det bästa av situationen och se det positiva i det hela. Jag har ett roligt jobb att gå till och jag har en mycket förstående och stöttade familj! Fick avsluta dagen med mys och läsa saga för sonen vilket bara det ger en lite ny energi!  Mys! Ses! 
 
 
 


Outfit!

Ojoj ännu en dag av kaos. Bilproblem så det står mig upp över öronen. Riktigt stå hej innan jag kom i väg till jobbet. Men tillslut så kom farbror bus till förskolan och en något stressad tjej som stövlade in på jobbet. I tid! En klapp på axeln måste jag nog ändå ha för det. Och pappa med för den delen, som fick rycka ut med kort varsel och fixa med bilen så jag sen kunde köra i väg. Vad mycket stress dessa bilar kan ge! Menmen, dagen är avklarad och i morgon kommer jag få skjuts till jobbet vilket känns otroligt skönt! Hjärtat får gå ner i varv lite nu. tihi! 
Avslutar dagen med en dagens outfit! Ses! 
 
 
 
 
 


Bilproblem!

Ni vet när man har en tröja på sig och det är ett hårstrå i som man inte får bort. Det kliar och irriterar en så man blir vansinnig. Det känns som jag har tusentals såna irriterande hårstrån i min kropp. Och ni vet när man slår i tårna i något och det gör så där vansinnigt ont så att man bara måste skrika ut ett svärord? Alla svärord man kan komma på att skrika i stundens hetta fyller hela min kropp och jag håller på att sprängas, både kropp och hjärna. När det är så där grymt varmtsommaren man blir slö och hur man än gör så kommer man inte i från denna värme, man svettas och vill bara krypa ur sitt skinn. Jag vill bara krypa ur skinnet nu.      ... Min bil krånglar i vanlig ordning. Och det absolut drygaste vardagsproblemet är just när bilar krånglar. Det drar omkull allt och man blir låst. Fast! Att en så enkel sak som att få i väg farbror bus till förskolan och en själv till jobbet blev helt plötsligt en hel vetenskap. Det är tider, det är tajming det är bilstolar hit, bilstolar dit. Låna bil, få i den grymt krångliga bilstolen, det gick inte. Hur gör man då?  Få tid att laga fixa. Hitta nödlösningar.  Det är ungefär som att dra fram allt ur kylskåpet hacka ner allt i små bitar och röra i hop en gryta på hela rasket, för att sen ta upp allt och pussla i hop varje liten sak i gen så att allt blir som det ska. Min hjärna kokar över. Frustrerad! Ja, jag kanske låter något galen. Hahaha! Men just nu kryper det i hela min kropp för bilproblem är det värsta jag vet. Tur jag har min familj som hjälper mig! Pappa och bror som gör så gott dom kan med dessa bilar! <3 Stackars dom som lär ha med mig att göra i dessa frustrerande tider! haha! Ses! 
 
 


Lyx mellanmål!

Kors i taket! Vaknade före farbror bus i dag. Smög upp och började koka kaffe och greja lite inna jag hörde vår knakande dörr knarra till och små fotsteg som tassade upp. Att jag vaknat av mig själv innan farbror bus kan jag räkna på en hand och han är ändå 2 och ett halvt år nu. tihi. I vilket fall kändes det skönt att få vakna självmant och stiga upp för en gång skull! :) 
 
Farbror bus och jag som är ensamma i dag festade till det vid mellanmål med fruktsallad med pressad citron över med lite riven mörk choklad över! Mums!  Bra dag än så länge! :) Åter står att se vad resten av dagen tar oss i sina steg! :) Ses! 
 
 
 
 
 
 

Egen kokad jordgubbssylt!

Så vad gör man när man äntligen får en ledig dag? - Jo samma sak som på jobbet, kokar sylt! haha!  Jordgubbssylt! Åh jösses så gott det blev och enkelt dessutom. Hädan efter lär jag börja koka mer egen sylt. För vilken skillnad i smak och ja det tar ju bara några minuter att göra. Så ja, det är helt klart värt det! Ni borde testaNu sitter jag och funderar på något mer skoj man kan testa röra ihop i morgon. Något skoj att fylla kyl, frys eller skafferiet med! Någon som kanske har något roligt förslag?! :D Ses!
 
 
 
 

Gina Tricot!

Tagit en bättre bild på halsbandet jag hade till denna outfit! När vi handlade keps till farbror bus blev det även lite shopping till mamma. Halsband från Gina Tricot! Älskar det! Ses! 
 
 
 
 
 

Yoga passion och närvaro i livet

Ensam hemma för en liten stund. Mycket märklig känsla då jag väldigt sällan är helt själv. Märkligt men även skönt! Det händer ju så sällan. Att vara själv betyder ju även att man kan göra vad man vill! Jag vet precis vad jag ska göra. Köpte mig en ny bok i går.  YOGA passion och närvaro i livet av Malin Berghagen! Snart ska jag äntligen få slå upp den och börja läsa. Förväntansfull är vad jag är! Och nu är mitt te upphällt och klart och jag ska äntligen kura ner mig! :) Ses! 
 
 
 


Outfit

Dagens Outfit! 
 
 
 

Bilproblem och stolt kille!

Jobb i går med. Ledig i 2 dagar nu. Så jag har lite utav helg nu. ^^ Svängde in på affären i går efter jobbet för att köpa lite apelsin juice då jag var galet sugen på det. Ett problem bara! Tändningen i bilen låste sig. Den gick varken att stänga av tändningen eller starta bilen. Där satt jag, jahapp hur gör man nu? Ringde min bilkunniga bror som kom dit med tjejen och en kompis. Stackare alla drabbades av mitt bilproblem. Dom kom dit och testade allt möjligt. Inget hjälpte. Blev tillslut till att bogsera bilen hem och sen få av tändningen på annat sätt. Jobbigt avslut på dagen! Juicen kändes plöttsligt inte så där jätte viktig och värd det besväret! haha! 
Bättre blev det i dag då pappa min kom och jag tror han löste det. Grymt pappa! :D <3 
 
Efter pappa vart här tog hela familjen en lång promenad till köpcentrumet då jag lovat min farbror bus det. Jag och farbror bus låg i går och läste bok innan läggdags då han fick syn på en keps. Den pratades de länge om. Så jag frågade om han vela ha en keps. Hela han lyste upp! Det var en stolt kille som marscherade in på köpcentrumet och upprepade sig gång på gång - Handla keps! Handla keps! Men än så länge får han nog vänta med den och bara ha den inomhus i bland. ^^ Glad vart han! Ses! 
 
 
 

Tetris leggings!

Älskar mina nya leggings! Mitt hjärta slår hårt och snabbt och mina ögon är hjärtformade. - Ja jag är galet förälskad i dessa nya tetris leggings! Det kom hem ett paket här om dagen till karln min. Men han räckte över det till mig och sa att det var till mig. Som jag sucktat efter dessa och karln min beställer hem dom. Villken hjälte! ^^ En riktig klippa! <3 Dessa ska jag skutta runt i många gånger om! Gillas!  Ses! 
 
 
 
(Dålig bild, men kommer med säkerhet upp bättre bild inom närmaste tiden. Och glöm inte min instagram för snabbare uppdateringar : tillaandersson_ )
 


Familjedag - Tacopiroger och kanelsnäckor!

Ledig i dag så det fick bli en riktig familjedag. En familjedag i köket. Blev bakning i lite olika slag. Taco-piroger och kanelsnäckor! Mums! Härligt att ha i frysen när suget tränger på. ^^ Och att Håkans Hellströms ljuva stämma och kloka ord hördes i bakgrunden under hela dagen gör ju bara saken ännu bättre! Tipptopp! Ses! 
 
 
 


Udda människor och snökaos!

Här om dagen var jag och farbror bus ute på lite ärenden. Var iväg till bland annat mitt gamla jobb  fixade en grej. Det var vid lunch så vi går och köper en korv till min farbror bus då något väldigt udda hände. Vi sätter oss ner och äter korv och pratar och skrattar lite då jag plötsligt hör farbrorn mitt i mot säga. 
- Du ska ta vara på ditt skratt. 
Jag såg nog lite frågande ut och han berättade att han pluggat om mer avancerad och djupare yoga
Mitt skratt låter lite udda och han berättade vart mitt skratt "kom i från" och när det kommer där i från utsöndrade det (något jag inte minns vad det heter?!) Och det gjorde en stark inombords. Rolig fakta! 
Han fortsatte sen och berätta att han studerat mig lite och han undrade om jag skulle kunna tänka mig att plugga då han trodde att jag skulle bli en grym terapeut. Haha! Ja tycka vad man tycka vill, och lite udda var han nog. Men vet ni vad, jag gillar udda människor som inte är rädda att säga vad de tycker och tänker. Det gjorde min dag lite faktiskt! 
Då jag var på mitt gamla jobb gick jag efter samtalet in till mina gamla arbetskollegor och berättade historien. Då en fråga - Men berättade du att du redan jobbat som vår psykolog? haha! Ett skämt vi hade då jag fick ta på mig den rollen i gruppen. Haha! Kul vare och jag önskar fler personen kunde spontan prata på det sättet! :) 
 
 
I dag däremot var det meningen att jag skulle åka till min mormor som fyller 70 år. Något jag hade sett fram emot. Fick gå från jobbet tidigare för att hinna. Sätter mig i bilen och börjar köra. Det snöar något så grymt ute och det verkade bara bli värre och värre. Det blev minst sagt komplicerat att köra och ett tag trodde jag inte att jag skulle kunna ta mig hem. Efter några stopp då bilen typ snöade i gen även om man körde?! så kom jag hem efter många om och men. Det vräkte fortfarande ner snö och nu syntes knappt vart vägen gick och det var bara vitt överallt! Börjar mer och mer inse att jag nog inte tar mig till mormor. Efter bilfärden hem från jobbet vela jag inte sätta i min farbror bus i bilen för att åka i väg. Det kändes onödigt att chansa då jag inte var säker på om det skulle gå vägen. Lite av ett snökaos här i dag. Bestämde mig för att jag får besöka mormor min nästa lediga dag. Det kändes tungt men tyvärr kände jag att jag måste göra på det viset. I bland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag brukar förespråka hjärtat före hjärnan. Men i dag var det dock hjärnan som fick vinna. Menmen huvudsaken att jag får träffa mormor i vilket fall även om det blir en annan dag! <3 Ses! 
 
 
 
Slänger upp en bild på tavlan jag har i köket då jag tycker att den är väldigt bra och söt så klart! ^^ 
 
 

Outfit!

Dagens outfit! 
 
 
 
 

Olsson & Jensen

Karln har åkt till Stockholm ännu en gång för lite jobb relaterade saker så farbror bus fick vara hos mormor och morfar en stund i dag tills jag slutade. Så efter jobbet var det bara att skynda sig att hämta upp min goding. Blev bjuden på lite mat innan hemfärd med. Potatis, fisk och äggsås. MUMS! Den maträtten ligger definitivt i min topp 3! ^^ 
Skynda sig hem då klockan slagit läggdags för farbror bus, och det var en liten kille som somnade på stört. 
Röja i hop hemmet och städa till lite för att sen ÄNTLIGEN få slå sig ner i soffan och bara vara för någon minut innan det är dags att krypa i säng jag med. Mys! I morgon är jag ledig så då får vi passa på att ha massa mamma son mys efter ett par dagar med mycket jobb. Känns bra i hjärtat och jag kommer nog somna med ett leende på läpparna då jag vet vad som väntar i morgon. :) Nu ska här varvas ner med en kopp te. Te i en helt underbar kopp jag fick av brorsan i julklapp. Koppen är från från Olsson & Jensen. Så galet vacker! Först vela jag ha dom som dekoration bara för att dom var så galet fina. Men sen klingade sambons röst i mitt huvud. Jag vet mycket väl vad han skulle säga - En kopp är till för att användas inte bara ha ståendes framme för att titta på! 
Jaja, jag får väl dricka en massa te bara för att få ta fram och titta på dom. haha! Prylnörd nr 1! haha! Ses! 
 
 
 

 

Dagar som rusar och en krasch i sängen!

Har vart fullt upp senaste tiden med långa dagar, Även om dessa långa dagar bara rusat förbi. I morgon väntar en ny dag och jag ska snart krascha i sängen  även om klockan inte är så mycket. Men först uppladdning med en sen middag. Lax och potatis. MUMS!  Älskar fisk i alla sorter. 
Rasar ner en massa snö nu med så här på kvällskvisten. Så man får hoppas att plogbilarna är beredda. För annars blir det jobbigt i morgon. Men det är ett senare problem jag inte kan göra något åt. Det får läggas åt sidan tills morgonen kommer. Nu blir det mat. Ha de gott! Ses! 
 
 
 

 
 

Nya året har hittills levererat bra!

Nya jobbet går över förväntan bra. Och det är riktigt skoj och trivs med mina arbetskamrater! :D Häärligt! 
Och jag ska väl avslöja var jag jobbar nu. Romme alpin i en av toppstugorna! Riktigt skoj! Något mör i kroppen efter att fått lov att damma av mina brädkunskaper. Vilket jag inte grinar över, såå kul! :D Jag trivs och mår bra och i morgon väntar en ny dag! Gillas! Bra startnya året måste jag säga! :) Nu väntar sängen. Dröm sött! Ses! 
 
 
 


Håll era tummar och tår!

I dag kom det efterlängtade samtalet. - Har du lust att göra din första dag i morgon?  - Självklart! Mer än gärna! :D 
Två dagar in på nya året så börjar min första utmaning. Det blir härligt! :)  Och det här är bara första kapitlet på det nya året. Grymt! Tummar och tår på att det ska gå så bra som möjligt i morgon! :) Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0