Nyttiga godingar!

Skön dag men med fullt ös! Började dagen med bakning på morgonkvisten. Köpte här om dagen en bok med roliga nyttiga/nyttigare recept i. Super skoj! :D Har hittat en hel del jag knappt kan vänta med att göra och mycket nya ingredienser har redan fått tagit plats i mitt kök. Super skoj! Så här runt jul och nyår kommer jag nog dock stoppa i mig det ena och det andra. Men frågan är väl inte vad man stoppar i sig mellan jul och nyår utan snarare mellan nyår och jul. Dock kunde jag inte låta bli att testa baka dessa redan. Små godingar som absolut kommer kunna bli ett alternativ när man är sugen på något gott i bland. Blir nog lättare att hålla sig på banan då. Haha! 
 
Efter bakningen tog farbror bus och jag en promenad för att sen återvända hem för julstädning och farbror bus åkte så småningom iväg för att åka skridskor med pappa. Efter det blev det julbad medan jag tog vid i rim skrivning. ;) haha! 
Raka vägen ner i sängen för farbror bus. Och det blev ett härligt avslut! Strax innan farbror bus somnade fnittrade han till. Och jag frågade honom vad han skrattade åt. Jag fick till svar - Kul att tomten kommer! Sötunge! 
Själv har jag ännu inte slagit in en enda present än och ska ta tag i det nu. Haha! Fullt schema, men ett schema fullt av roligheter! Nöjd tjej! Ses! 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Men underbara unge! Haha
Du får hälsa han imorgon bitti när han vaknar att moster amanda längtar efter honom. :)

Svar: Ja! ^^ <3 Det ska jag! :D <3
Tilla

2015-12-23 @ 23:23:19

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0