Transportsträckor och solbrillor!

Känns skönt att vi äntligen börjar närma oss resan. Senaste tiden har mest känts som en lång transportsträcka. Så jag säger bara hurra för att vi redan i morgon börjar resan mot Stockholm. Stannar där över natten och reser sen mot Spanien på Måndag morgon. Hej och hå, snart far vi! Blev att träffa en kär vän i dag med. Fika eller promenad hade vi tänkt, beroende på vad vädret bjöd oss på. Det hela slutade med både och. haha!  Känns skönt att ha något skoj inplanerat så denna sista transportsträcka känns lite mer skoj. Gårdagen ägnades mest åt att packa "grunden" det vill säga kläderna. Så nu är det kaosartade momentet över. Svårt är det! Så sugen att använda så mycket av sommarkläderna nu och man kommer på nya kombinationer och denna resväska bara fylls mer och mer. När karl kom in i rummet och såg alla kläder tittade han sig frustrerat om kring och utbrister - Ska du ha med dig allt det här?!  - Öhm, nej så klart inte! Det var bara att skära ner på packningen drastiskt. Haha! Nu tror jag att jag kan ha hittat en viss balans! : ) I dag blev det att packa det sista och jag tror mig pusslat i hop det hela helt okej. wiho!  
 
Handlade även det sista inför resan i går. Stora shopping veckan känns det som! Haha! Dock kommer jag portionera ut allt när jag använder de. Under veckan förmodligen! :) Kan bjuda en bild på nya brillorna och det helt fantastiska orange fodralet till att börja med. Dessa kommer jag nog glida runt i mycket! ^^ Solen jag hoppas att du inte sviker mig nu! ;) Ses! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Koehler

coola! :D

Tack för din kommentar, ska absolut prova det! =)

2015-04-18 @ 22:20:24
URL: http://fames.se/koehler
Postat av: Life of Johanna

Härligt resan är här nu! Hoppas ni får det helt underbart

2015-04-19 @ 10:11:48
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: hanna

efter mycket slit finns det en video ute nu :D

2015-04-19 @ 19:02:46
URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Snygga solisar

2015-04-19 @ 20:09:39
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Oh, packa, shoppa, planera är en kär del av resan=)

2015-04-20 @ 10:26:57
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: Tillbaka till rötterna och Umeå blir det :)

Det låter underbart med resan. Tänk på att jag blev av med bagaget mellan Luleå och Arlanda, så allt kan hända, överpacka inte... Sas försäkring täckte inte ens nästan det jag hade i :/

2015-04-20 @ 18:00:12
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Liborius

åh vill också på solsemester:D


Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0