Spikade planer!

Spikade planer för dagen. Dagen skulle föra oss mot ett av köpcentrumenn här. För att komma dit skulle vi behöva byta buss en gång. Vi hoppade på första bussen och for i väg. Taggade till tusen!  Vi hade kommit en bra bit på vägen då busschauffören stannade och släppte av folk, så som busschaufförer gör. Så långt går allt enligt planerna. Han reser sig sen upp för att gå ut. Går ut och kommer in och vänder sig mot alla passagerare och säger att bussen har gått sönder. Jahapp, tänker vi och reser oss upp för att traska sista biten till vårt bussbyte då det inte var långt kvar dit ändå. Vi kom aldrig till den andra bussen utan hittade fantastiskt mysiga restauranger och vackra platser. En marknad i stadens utkant för att sen komma fram till vattnet. Där låg en gå gata med caféer, restauranger och små butiker. När man gick på denna gata ploppade det upp små, små ständer lite var stans. Super mysigt! Vi ångrar absolut inte vårat beslut om att stanna där trotts att shoppingen vart indragen. Men det är väl så semester ska vara, göra det som faller en in. Något vi borde ta efter och ha mer av i vardagslivet hemma. Underbart!  I morgon kommer någon farbror bus väntat på länge. Hanns farfar kommer och spenderar dagen med oss som också är vår sista hela dag här innan vi åker hem och han fortsätter sin semester själv. Som farbror bus längtat! Bra dag!  Ses! 
 
 
 

Armband och dess betydelse.

restaurangerna här så får man nästan alltid "gratis saker" i form av någon efterrätt eller liknande som te.x glass, pudding eller något drickbart. Dock skiljde en restaurang ut sig lite. Vi var på väg att gå då en tjej skyndade sig att hämta något. Det var ett armband till mig. Ett ganska fint faktiskt. På armbandet hängde det massa berlocker. Jag är ganska intresserad av att veta vad saker och ting har för betydelse. Vad dom symboliserar. Så jag bestämde mig helt enkelt för att ta reda på det. Och jag kan nog tycka att armbandet till och med är vackrare nu när "jag lärt känna det bättre". 
 
Fjäril - Ett tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen kommer fram ur sin kokong kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och en ny medvetenhet, att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. Fjäril är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet men som också betyder glädje, lycka och frihet.

 

 Delfinen - Symbol för ohämmad, glädje, lekfullhet, spontanitet och andlig upplysning. Delfiner är väldigt medvetna och intelligenta varelser som lär sig leva tillsammans i glädje och harmoni. Livet är till för att njutas av. Le och skratta! Helhetstänkande och intelligens. Helande och befriande krafter. 

 

Stjärna - För att titta på stjärnorna måste man titta mot himlen. Se upp till dem. Stjärnor är därför en symbol för föredömen men även för ambitioner.

 

 (På stjärnan fanns ett öga. Jag valde att se dessa som enskilda. Men vet någon om ett öga på en stjärna betyder något speciellt? ) 

 

Öga-  Igenkännande.

 

Nyckel - Förståelse.

 

Blomma - Hittade inget om blomman i sig utan bara om specifika blommor. Något som dock var återkommande i många blommor var, skönhet och ödmjukhet. 

 

 

Batman morgon!

Vaknade upp till klarblå himmel. Hade egentligen tänkt åka på en shopping vända. Det ställde vi in rätt fort! Ser ut som en lovande dag. Underbart! Sprungit runt i min batman outfit här på morgon timmarna och hoppas på en super dag istället! Ha en fin dag ni med, ses!
 
 

 
 
 

Yoga - ett livsval!

Det här kan man kalla semester dag. Bara sitta ner och få läsa om något som intresserar mig.  Yoga - ett livsval med Malin Berghagen. Har även läst en av hennes andra böcker (här). Den boken gjorde mig inte besviken. Kan jag varmt rekommendera! Den tjejen är verkligen en toppen tjej. Så att få gotta ner sig i hennes böcker gör en bara gott. Underbar dag kan man säga! :D Tänkte avsluta inlägget med ett mycket vackert citat från hennes bok
 
"Vi bär alla en diamant i våra hjärtan. Och genom livet händer det att vi smutsar ned den med negativa saker. Det är viktigt att vi alltid putsar på diamanten i våra hjärtan, för när solens ljus reflekteras i den skapar den solkatter för andra att följa." Ses! 
 
 
 
 

Stek het dag i parken!

Sol och lek på hemma plan tills det mulnade på. In i duschen för att sen ta sig vidare till en stor lekpark. Då det var ganska mulet och blåsigt när vi drog, så jag tog på mig jeansen. Det var en tabbe kan jag lova! Det sprack plötsligt upp och det blev kanon varmt. En stek het dag i lekparken kan man säga. Helt ok ändå! Det känns inte egentligen som varken väder eller sysselsättning spelar så stor roll egentligen, att bara kunna ägna sig åt en sak och inte känna någon som helst tidspress. Det är semester det! :) Ses
 
 
 
 
 
 
 

En lång-morgon och lång promenad!

Vädret  återgick till att vara så där halv bra. Men det gjorde inte oss någonting. Otroligt seg startad morgon för oss alla 3. Hade det gött, drack kaffe och myste runt här hemma. Ingen stress här inte. Men det uppskattas. Hur ofta har man tid att ha lång morgon fram till lunch?! haha! Inte ofta! Gjorde lunch, duschade och gjorde oss klara för att sen traska i väg till ett köpcentrum. Det visade sig att det var 1 timmes promenad dit och ja sen en timme hem då så klart. Så mycket promenerade och inge shopping, då jag inte hittade något. Haha! Menmen, kul att komma i väg på något. Den rastlösa fröken här. Haha! Kvällen blir åter lugn. Lite Jazz musik som spelas svagt ur högtalarna, lite skit snack och ett kortspel kanske? - Tycker jag låter som en riktigt nice kväll! Ses! 
 
 
 
(Bild från gårdagen)

Spanien dag 4!

Vilken otroligt härlig dag! Gick upp till värme och sol. Som natt och dag jämfört med i går. Då jag frös i rugget fram till lunch.  Nu var det bara på med shortsen / bikinin direkt. Nice! Strosade runt här på vår inne gård och vid poolen. För att sen gå och handla för att sen traska vidare till stranden för att ha lite picknick lunch och Farbror bus fick äntligen bygga sandslott! :D Nöjd kille! Traskade tillbaka för att ägna det sista av dagen på balkongen. Musik, läsning lek och sol! Underbart tills magarna började kurra och vi bestämde oss för att traska till affären i gen för att nu laga lite mat som vi ska njuta av här hemma sen. Helt okej dag! Ses!
 
 
 
 
 

Bilder - Spanien!

Vaknade upp till en riktigt ruggig morgon. Mulet och blåste. Det var riktigt kallt måste jag säga. Fryslort som jag är. Dock sprack det upp runt lunch och vi kunde tillbringa resten av dagen i solen. Gött! 
En helt vanlig dag har passerat med mycket slapp och ett restaurang besök med helt ok mat. Mycket mer än så finns tyvärr inte att säga. Inga skandaler här med andra ord. Låter några bilder få tala för dagen. Ses! 
 
 
 
 
 

En dag på stan = Roliga prylar!

Änu en dag börja ticka ner mot sitt slut. Dock fick vindarna bestämma vår aktivitet, En dag på stan! :D Jag klagar inte. Några kläder kom jag dock inte hem med. Men som tur är har jag ju en förkärlek till roliga prylar. Onödiga prylar som de flesta skulle säga, bland annat min karl. Hittade galet fina nyckelringar men visste inte riktigt hur jag skulle kunna köpa fler utan att karl gav mig sura blickar. enkelt! -Vincent vill du med ha en också? Svampbob kanske? Ett klingade ja hördes ifrån farbror bus. Haha! Så kom hem med både svambob och en turtles, och ingen är gladare än jag. ;) haha! Älska!  Tur att det ena väger upp det andra. För lunchen vi åt måste jag tyvärr säga var ett stort minus. Kyckling och pommes frites. Men kryddorna verkade slut. Inga kryddor över huvud taget och inte ens ett saltkorn kunde man skymta. Varken jag eller Farbror bus var speciellt förtjusta. Karl såg  inte över lycklig ut han heller som beställt in en tonfisk macka. En hård baguette som dom kastat ner en burk tonfisk i. Inte en skymt av något annat fanns. Ingen smak explosion där heller tyvärr. Haha! Menmen, efter en lång dag på stan kom vi tillslut hem, till mildare vindar och stekande sol. Så några lata timmar på balkongen hanns med det med innan det var dags för att gå ut och käka. Middagen fick oss att glömma lunchen. Super gott på alla sätt och vis. Nu sover farbror bus och vi sitter och njuter av lugnet med mätta glada magar. Underbart! Ses! 
 
 
 
 
 
 
 

Grymt men lång dag!

Då var vi äntligen framme! Resan har gått fint och vi kom fram i bra tid. Så vi har nästan haft en hel dag här redan. Då lägenheten har ute plats har vi hängt största delen av tiden där med lite grillning av skaldjur  och kyckling. Underbart! Vårt mål med dagen var att bara suga i oss av varenda solstråle vi kunde komma åt. Och jag måste nog säga att vi lyckades rätt bra. Känner oss riktigt nöjda med dagen och kan med gott samvete lägga oss och sova. Trots grym dag, har det även vart en lång dag med start 3:00 i morse. Så en tidig kväll får det bli för att vakna upp kanske något piggare och fräschare! :D Ses!
 
 


Transportsträckor och solbrillor!

Känns skönt att vi äntligen börjar närma oss resan. Senaste tiden har mest känts som en lång transportsträcka. Så jag säger bara hurra för att vi redan i morgon börjar resan mot Stockholm. Stannar där över natten och reser sen mot Spanien på Måndag morgon. Hej och hå, snart far vi! Blev att träffa en kär vän i dag med. Fika eller promenad hade vi tänkt, beroende på vad vädret bjöd oss på. Det hela slutade med både och. haha!  Känns skönt att ha något skoj inplanerat så denna sista transportsträcka känns lite mer skoj. Gårdagen ägnades mest åt att packa "grunden" det vill säga kläderna. Så nu är det kaosartade momentet över. Svårt är det! Så sugen att använda så mycket av sommarkläderna nu och man kommer på nya kombinationer och denna resväska bara fylls mer och mer. När karl kom in i rummet och såg alla kläder tittade han sig frustrerat om kring och utbrister - Ska du ha med dig allt det här?!  - Öhm, nej så klart inte! Det var bara att skära ner på packningen drastiskt. Haha! Nu tror jag att jag kan ha hittat en viss balans! : ) I dag blev det att packa det sista och jag tror mig pusslat i hop det hela helt okej. wiho!  
 
Handlade även det sista inför resan i går. Stora shopping veckan känns det som! Haha! Dock kommer jag portionera ut allt när jag använder de. Under veckan förmodligen! :) Kan bjuda en bild på nya brillorna och det helt fantastiska orange fodralet till att börja med. Dessa kommer jag nog glida runt i mycket! ^^ Solen jag hoppas att du inte sviker mig nu! ;) Ses! 
 
 
 
 
 

Ding ding värld!

Var in på en butik i dag för att små handla lite. Stod en karl framför mig i kön som vela ha 500 kr över beloppet och så många 20-lappar som möjligt. Dock fick han bara 200kr i tjugor och resten 100 lappar. Något han såg rätt besviken ut för. Och där står jag med en plånbok fylld i 20 lappar. Jag som annars väldigt sällan har kontanter på mig. Då jag tycker de tar så himla mycket plats, smidigare med kort helt enkelt! Jag såg min chans att bli av med dessa 20-lappar och få tillbaka ordningen i min nu kaosaktiga plånbok. Han betalade och gjorde klart och jag lika så. Rev upp mina 20-lappar och gick fram till karln som packade sina varor. 
 
- Jag råkade höra att du var ute efter 20-lappar. Jag har en helhög här du kanske vill växla? 
Karl i fråga såg mycket förvånad ut men sprack upp i ett stort leende och slet med samma upp en hundring och växlade till sig några fler av sina  älskade 20-lappar. Han tackade så mycket och jag kilade i väg. Nöjd över att ha återfått ordningen i plånboken men även för att ha både förvånat och hjälp karln i fråga med sitt 20-lapps problem. Haha!  
Folk som såg denna korta konversation och växling av pengar. Tyckte nog det hela såg väldigt märkligt ut. Och att se denna chock på karln över att en främling började prata med honom och som dessutom tog sig tid  att hjälpa honom lite. Det fick mig att fundera över hur otroligt stelt allt är. Tänk om vi bara kunde vara lite mer öppna, va skoj det skulle vara. Vad mycket "vardagskul" som skulle hända och fler spännande möten framför allt! Om jag anses något konstig i bland, lite knäpp, knasig eller bara lite tokig. Så tar jag gärna den smällen, om jag kan göra åtminstone lite för att bryta denna stela trend människor emellan
 
 
Avslutar med en låt som för tillfället mer eller mindre går på repeat hemma hos mig. Grym låt, grym tjej! 
Tycker låten passar rätt bra in till detta inlägg. Syster sol - Ding ding värld.  Ses!
 
 

Färgernas betydelse

Skrev här att det hade shoppats lite. Tänkte nu visa upp halsbandet. Klänningen där i mot får ni hållas lite på. Antagligen får ni se den under Spanien resan då den garanterat kommer att användas. 
Men tillsvidare får ni se halsbandet. Bara totalt fastnade för det. Vackert! Jag tycker det är intressant med just färger och dess styrka. Va dessa egentligen kan göra med våra sinnen och vad de står för. Blev att googla upp det så jag vet vad jag bär runt halsen. 
 
Vitt : står för andligt och rent, ärlighet och sanningar. Det är livets, dödens och ljusets färg. Den helar, befriar och renar. Färgen står även för identitet vid medialt arbete.  Här ingår även färgerna silver och guld.
 
Grön : stimulerar för drömmar, Den står för känslomässiga saker, hjärtats angelägenheter, böjelser, kärlek. Frid och lugn samt behov av känslor. Den står även för närhet, vilja, trygghet och förtroende. Färgen hjälper till att skapa balans i kropp och själ, stimulerar ömhet och generositet samt är tröstande. 
 
Lila : är sätet för vår andlighet, beskydd, medial kommunikation. Färgen ger ett inre lugn och healing. Lila driver bort missunnsamhet och svartsjuka.
 
 Intressant och dessa saker kan jag absolut bära kring min hals. Ses! 
 
 
 
 


En hej då fika!

I dag har jag och farbror bus haft besök av vårt lilla gäng. Haha! (Skrev lite om dom här.) Som sagt har vi alla 3 gått på semester nu och nu är det snart dags för oss alla att dela på oss för ett par veckor. Så i dag kom dom hem till mig för lite fika och slappa. Där låg vi alla 3 utkastade i soffan och snacka strunt. Underbart! 
Även om det egentligen bara handlar om ett par veckor kommer jag längta ihjäl mig efter dessa godingar
Dessa människor kom flygande in i mitt liv, och det är jag verkligen tacksam och glad för! :) 
 
Nu har lägenheten blivit tyst, alla har åkt hem till sitt, karln är ute och går och farbror bus sover. Så det blir nog stax att dra igenom några tv program på play. Underbart att det finns! Att lyckas se ett tv program på tv när det går är tamme tusan omöjligt. Det känns som det var år sen jag lyckades med något sånt!  haha! Det gäller att vara glad åt det lilla, då har man mycket att vara glad åt. Ses! 
 
 
(farbror bus har pimpat med klistermärken i allas pannor! Nice! ) 

Känns bra!

Känns bra att äntligen hämtat ut mitt pass och jag är redo för Spanien. 
.., Känns bra att jag fått spendera dagen med farbror bus och en fin vän på kupolen (Köpcentrumet) 
... känns grymt att jag dessutom kom hem med ett halsband och en lång "basklänning"
... känns riktigt skönt att äntligen få slänga i väg vinterjackan och hänga in täckbyxorna och i stället damma av vår jackan och för att sen veta att den kan jag spendera min resterade tid i fram till sommaren.
... Känns fint i själen att ha fått avsluta denna dag på ett yogapass. Jag har för tillfället inget att klaga på. Eller ja förutom att jag råkade äta mig proppmätt och känner mig totalt däckad av det. Annars så så lever livet på. Ses! 
 
 


Känns riktigt nice!

Även om det  vart svårt att varva ner är det härligt med lite semester nu. Kvällar då jag la mig 7 på kvällen tillsammans med farbror bus vilket inte var ovanligt, har bytts ut mot något senare kvällar. Kunnat sitta uppe till 12-1. Och ja för de flesta är väl inte de någon big deal. Men jo för denna dam är det de. Haha! Applåder för mig. haha! 
 
Dagen i dag har vart härlig! Farbror bus och jag fick besök av en god vän. Lite lek både inomhus och utomhus med snack mellan himmel och jord. Riktigt skoj! Sen kom karln i huset hem, mer bus blev det då tills mamman i huset råkade slockna för ett kort ögonblick. Haha! Börjar kroppen inse att det är semester nu kanske?  haha! Nu börjar dagarna räknas ner innan den här lilla familjen flyger mot Spanien och stannar nästan 2 veckor. Så kommande dagar ska jag försöka spendera med vänner. Man får ta vara på tiden väl. Kvällen börjar dra in även om solen fortfarande lyser. Mys hemma blir det med pizza. Känns riktigt nice just nu faktiskt! Ses! 
 
 
 


Dags att hjälpa kroppen lite?

Gårdagen höll jag på att krypa ur skinnet kändes det som. Att gå från 110 till 0 är rätt svårt. Så ja, jag får nog inse att jag behöver någon typ av broms sträcka jag med. Klev upp i går och drog på musik som sen gick hela dagen, en genomkörning av lägenheten för att sen slänga sig rakt på middagen som skulle lagas. Tacopaj! Mums! 
Men tacopaj ska ju stå i ugnen ett tag och där börja de krypa lite i mig. Gick till karl och fråga:
 
- Kanske du vill ha hem nå cola till maten? Han tittar på mig lite konstigt.
- Nej? Vi har coola.
- Vill du ha något annat då? Behöver vi ha hem något?
- Nej? Jag handlade ju lite i dag. Och vi ska stor handla på måndag.
- Men godis lär vi väll ha i kväll?
- Nej? Jag köpte ju en lite godis. Choklad. 
- Hum vi kanske skulle ha haft lite plockgodis med. 
- För mig är det lugnt. Men om du vill ha så. 
 
Efter desperata försök att försöka hitta på något vettigt att göra men misslyckats så bestämde jag mig att åka och handla lite smågodis. Hahaha!  Några konstiga blickar av karln och jag åkte i väg och kom hem. Middagen var klar och blev uppäten. Nattning av farbror bus. Karln föreslog att kolla på ett avsnitt av Twin Peaks. Så det gjorde vi. Och som tur var kliade han mig på benen nästan hela avsnittet annars vet jag inte hur jag skulle kunna sitta still. Efter det gick han mot sängen då han skulle upp i natt och se hockey medan jag slänger mig desperat mot datorn
 
Får se hur dagen blir idag, kanske får försöka mig på lite yoga. Hjälpa kroppen att gå ner i varv. Det går ju fortare att bromsa när man trycker på bromspedalen istället för motorbromsning. Jag tror jag får göra det med kroppen med. Ses! 
 
 
 


Mycket känslor i omlopp!

Vaknar med en mycket konstig känsla i dag. Sista dagen är gjort på jobbet. (För dom som missat har jag skrivit lite mer om det här. ) Det är många tankar som snurrar runt i min hjärna och denna säsong har inte lämnat mig oberörd. Den har berört mig på många sätt och vis. Till att börja med har jag fått chansen att träffa så grymt fina människor. Personer som blivit mina vänner.  Vänner som jag alltid kommer stå med öppna armar mot och som jag vet kommer göra det med mig med. Vänner som jag kan skratta med så hjärtat brister och vänner jag bara kan sitta tyst med i evigheter utan att egentligen behöva säga ett ord. Såna vänner är oslagbara
Har även utvecklats på det personliga planet med. Att få växa några centimeter i ryggen, jag kan och jag klarar av. 
Sidor som legat i vila har åter fått tagits fram. Jag har utvecklats på många plan. Mycket tack vare mina nyfunna vänner som inspirerat mig i massor. Men nu är det dags att jag tackar och bockar för denna säsong och välkomnar nya äventyr med öppna armar. Jag och mina fina vänner och arbetskamrater avslutade denna säsong på bästa sätt igår. Först till maserhallen för att relaxa. Bubbelbad och bastu. Underbart! Efter att ha spenderat nån timma där for vi vidare för lite mat och mer snack. Sen var det tänkt att vi skulle ut och ta någon öl. Men det slutade någon helt annan stans. Vilket är så härligt med dessa människor, att bara göra det som faller en in. Det slutade med att vi tog oss en biltur i stället. Rena motsatsen! Älskar det! Styrde mot Ulfshyttan där den ena bor för att kolla in hur han bor. Kika runt och mys med katten Charlie. Haha! Härligt! För att sen styra mot Borlänge i gen. Åka bil, lyssna på musik och snacka strunt med fina vänner. Bättre kväll får man leta efter. Det var ett strålande sätt att fira in semestern på och kom inte hem förrän 01:30 ca. Där efter fick jag en lång härlig sovmorgon. För familjen får vi inte glömma att tacka heller. Som stått stadigt bredvid och stöttat trotts mycket jobb med tidiga mornar och sena kvällar så har jag inte hört något gnäll från dom. Utan deras stöd hade jag inte fått chans att ta mig ut på detta äventyr. I dag väntar en familje-mys dag med sonen. Berättade för honom att nu har mamma semester och kommer att vara hemma med honom jätte länge. Och han svarade - Vincent följa med på semester. Och självklart mammas stora hjärta ska du få följa med på mammas semester. Ses! 
 
 
 
 ( Bild från gårdagen. ) 
 
 
 

Avslutningsfest!

Då har den här morsan svängt sina lurviga och slagit klackarna i taket. Det var ett bra tag sen nu! Avslutningsfest på jobbet i går. Riktigt skoj! God mat, bra musik, bara glada miner, massa dans och en hel del skratt! Kvällen avslutades tidigt morgonen med ett par vänner och en kaffe innan alla började dra sig hemåt för att sova ett par timmar. Vaknade ovanligt pigg och tackade mig själv flera gånger att jag inte slösade med alkoholen och drack egentligen inte speciellt mycket. Riktigt skönt! Snart är det dags att gå på lite semester med familjen. Kommer bli riktigt härligt! Men först vill jag tacka mina fina kollegor för en rolig kväll och tagga till för de sista dagarna med städning på jobb schemat. I kväll väntar ett yoga pass så det ser jag fram emot först! :) Ses! 
 
 
 
 

Splittrade känslor!

Som ni redan vet har jag jobbat på bra den senaste tiden vilket märks tydligt här i bloggen. Då jag nu jobbar på en skidanläggning så betyder det alltså att säsongen snart tar slut. Bara ett fåtal dagar kvar innan nya kapitel i livet ska skrivas. Det är väldigt vemodigt och sorgligt att vi snart ska splittras. Vi har jobbat i hop oss som en liten familj och trotts att vi ägnat så många timmar tillsammans på jobbet har vi mer än gärna umgåtts de få timmar som finns även utanför jobbet. Haha! Det är härligt och det är väl sånt som gör att man går med lätta steg till jobbet. Fåtal dagar i ensiffrig form som återstår. Fåtal dagar innan det är dags att knacka till på glaset så att varje skärva får ta sin egen form. Fåtal dagar innan vi sedan splittras och sprider ut oss. Samtidigt som det är sorgligt vet jag att nya äventyr och andra roligheter väntar runt knuten. Avslutningsfesten är först på schemat för att sen välkomna en lång härlig semester där bland annat en resa är inbokad. Planet far iväg mot Spanien med familjen, Farbror bus, sambon och jag. Semestern kommer så småningom lida mot sitt slut, Men istället för att känna ångest inför det känner jag mig mest bara förväntansfull. Det väntas nya utmaningar och erfarenheter. Jag kommer börja mitt nya jobb.    ... Berättade här om dagen om att jag besökt strutsfarmen här i Borlänge. Och det är även där jag ska jobba i sommar. Vilket äventyr som väntar! Att detta år skulle bjuda på sådana fantastiska erfarenheter och roligheter hade man ju knappt kunnat drömma om. Jag ser på framtiden med både sorg och glädje. Jag är glad över dessa splittrade känslor. Då vet jag att tiden som varit vart bra men även att tiden framför mig kommer att bjuda på mer. Det är inte över än.  Ses!
 
 
 
 

Vår shopping!

Ledig dag och jag har fått massor gjort, lite egenvård, städning, fixat lite ärenden för att sen spendera några timmar med farbror bus och en vän. Fika och lite vår shopping. Egentligen var det tänkt att jag skulle komma hem med ett par nya skor då jag är i behov av det. Dock kom jag inte hem med några utan kom istället hem med en tröja/jacka till mig. En vår jacka, ett par byxor, skärp, en tröja och en T-shirt till farbror bus. Att han uppdaterade sin vår garderob lite var behövligt det med. Så det kändes riktigt bra. Nöjd vart han och att han dessutom fick välja sin jacka helt själv utan mitt tycke gjorde han bara ännu nöjdare. Efter att shoppingsuget dämpats något åkte vi hemåt hade lite myskväll med mysmat medan karln i huset åkte i väg på hockey match. En lite smakprovs visning på några a kläderna tänkte jag visa. Några bilder blev det innan modellen drog av sig kepsen, la sig ner på golvet och gav upp sin karriär. Mamman där emot försökte sig aldrig på någon karriär i dag och får mannekänga en annan dag! haha! Ses! 
 
 
 

RSS 2.0