Konsert?!

Man får hoppas att alla grannar är på jobbet i dag. Man kan säga att det blev stor konsert här. Både sång och dans blev det. Helt underbart att höra farbror bus försök till sång. Eller ja jag kan ju inte påstå att mamman i huset lät så mycket bättre. Kråksång! Jag kanske inte borde vara hans "sångpedagog" haha! I vilket fall kul att se hur han tar in och försöker göra lika både med sång och dans. Se honom göra nya dans steg är verkligen skoj. Super kul och bra med lite motorik träning! Två flugor i en smäll, det gillas! ^^   Ses! 
 
(Bild från gårdagen då vi var hos mormor och morfar. Och farbror bus vela ju självklart hjälpa morfar att plocka äpplen. )  
 
 

Härlig blandning!

Vaknade upp i tristess i går. Måste, måste måste göra något! Karln däremot hade sett fram emot en lugn helg med absolut inga "att göra saker". Passade ju fint det! Hans kväll slutade hemma i soffan medan min kväll slutade hemma hos en arbetskamrat med tjejsnack, film och ett par glas. Riktigt trevligt, och jag kunde vakna upp till en ny dag lugn och harmonisk i gen utan tristess. haha!I dag blir en riktig familje mys dag! Härlig kompott denna helg! Det uppskattas skarpt! Glad tjej! Ses! 
 
 
 
 
 

 

Kakburken fylld!

Farbror bus och jag tog tag i den "tom kakburks problem" i  dag. Gick till affären för att handla hem ingredienser medan karln låg hemma och sov, sjuk som han är stackaren! Vidare hem för att baka havrekakor. Något skeptisk när jag luktade på det vi rört i hop i burken. Luktade inge vidare gott måste jag erkänna. Haha! Aja in i ugnen, svalna och så smaka. Men jo då, goda vart dom och problemet med tom kakburk vart löst. Haha! Jag bara älskar dagar när största vardagsproblemet är en kakburk. Mer av dom! :D Haha! Undra bara hur länge den håller sig full? ^^ Ses! 
 
 
 

 

Vad är oddsen?

Sjukt! I förra inlägget berättade jag om det ut spillda kaffet över datorn. Om hur det forsade ur den när man vände den upp och ner. Jag berättade även om att det hände exakt samma sak för ca 2 år sen. Jag må säga att det var ganska precis. d; Gick tillbaka i mitt arkiv och skulle kika vad jag gjorde samma dag för för några år sen. Tycker nämligen sånt är riktigt skoj! Hamnade 2 år bakåt tiden.  Det visade sig att jag berättade om min dator samma dag som jag gjorde nu! Haha! alltså 2012-09-20 och 2014-09-20 = datorn badar i kaffe dag. (kan läsas här! )  Vad är oddsen? Låt nu detta inte bli en tradition! Ses! 
 
 
 

 

Klant, klant och åter klant?!

 
 
Att jag aldrig lär mig! Det enda jag kan göra är att sucka, skaka på huvudet och lära mig av det. Okej 3:dje gången gillt. Ska vi säga de? 
 
Ja det är så att det hände en liten olycka i morse. Jag sitter där som alltid med min kaffe kopp,håller i den så som jag alltid håller. Men av någon konstig anledning tappar jag greppet och koppen faller.   ...  faller rakt ner på tangentbordet! 
Samma sak som hände mig för 2 år sen. SUCK! Kastar mig i nästa sekund över datorn, stänger av den slänger ur batteriet, torkar och vänder den upp och ner.      ... Det forsar kaffe ur den. Tyvärr, mitt hopp om att rädda den dör rätt snabbt. Det är nu man är glad över att man har ett "oförberedda saker konto" eller ska man kalla det "klantkontot". Kalla det vilket som, nya tag och inget kaffe vid datorn nu. Haha!  Ses! 
 
 
 

 
 
 

Prylnörd!

Pryl nörd som man är. har man råkat släpa hem en väckarklocka och en kakburk  .. bara för att de båda var galet snygga! Nödvändigt tyckte jag, tyvärr delade min karl inte mina tankar, tycke och värderingar.
 
- Men du kan ju ställa alarm på mobilen?
- Nej jag ska inte använda den som väckarklocka..
- Aha bara se tiden på den? Men du har ju inget nattduksbord?
- Eh mja, jo. Alltså jag vill ha den bara för att den är snygg..
- Men kakor då? Du bakar ju aldrig kakor?
- Vem vill baka kakor utan kakburk?
 
Diskussionen över, en liten suck och skakning på huvudet. och vi kilar vidare mot kassan.
Jag får nog tacka min karl som står ut med alla prylar jag släpar hem. ^^  Ses!
 
 
 

Farbror bus ateljé!

Jag har länge funderat på vad jag kan ha på väggen ovanför soffan. Men idéerna har vart få. Inget har känts helt rätt. Men så kom jag på. Farbror bus får måla en tavla! Sagt och gjort! I väg för att köpa en stor tavelduk. Fram med penslar och färger. Farbror bus älskade och målade på och valde färger som aldrig förr. Kul! :D Stolt och nöjd blev han. Och när det plingade på dörren och vi fick lite besök, drog han genast med gästen för att visa. :D Det ska bli riktigt kul att hänga upp den sen. :)
 
 
I dag däremot vaknade vi upp till en rätt grå med regn i luften dag. Vi började städa och tvätta. Det är dock klart nu och farbror bus har somnat till. Så fort han vaknar ska vi nog ta oss en promenad till biblioteket då solen börjat titta fram. Kul! Sen vidare hem för lite kakbak! Fullplanerat. Som tur är av bara roliga saker! ^^ Ses!
 
 
 


Shopping i gen?!

Mycket shopping nu på  sistone känner jag. Lite ångest över det och påpekar detta för min karln som i sin tur tittar på mig och säger. - Jag har aldrig någonsin träffat en tjej som shoppar lika lite som du..     Samtalet var avslutat.
Och ja det stämmer nog faktiskt. Haha!  Där släppte den ångesten. Höstskor och jacka var ju ändå ett måste. (Visade i inlägget under)  Och jag kunde inte rå för att jag bara total förälskade mig i dessa plagg. Ett måste! I bland måste man få fylla på sin egen garderob med med lite nytt och fräscht. Och hur fräsch är inte min älskade Paula Long Blouse!  Total förälskad! Vist min Jumpsuit är grym den med. Men jag hade aldrig uppfattat att den är helt glittrig. Trodde den var rätt grå och tråkigt om jag ska vara ärlig. Tänkte mer ha den som ett "glida runt i hemma plagg". Men vem säger att man inte kan glittra runthemmaplan med? Haha! Gillas! Ses!
 
 
 
 
 

Nya höst kläder!

Tiden den rullar och snart är det höst. Och man känner redan en markant skillnad i temperatur. Dags att lägga undan de väl använda klänningarna och köpa sig lite fräscha höst kläder. Så inte deppar jag för det.
I går inhandlades en höst jacka och skor. Så nu känner jag mig redo för kyligare dagar. Gillas!
 
Såg även att jag fått frågan vad det är för tröja jag har på mig på bilden i inlägget under.
Den är från H&M och finns en bättre bild på den här. :)  Tröjan i mitten är det jag pratar om lär påpekas! ^^ Ses!
 
 
 
 
 

RSS 2.0