Dagens outfit!

Dagens outfit! Enkel och skön och hoppas på att dagen blir lika så! Tummen upp!  Ses! 
 
 

 
 
 
 

Maskeradfest!

I dag var farbror bus bjuden fest på förskolan. Skoj! Vi pratade lite om det i går. I morse var han riktigt laddad! - Kom mamma! Kom!  FEST! Haha Men det var inte bara fest utan maskerad fest. Så vi satt även och kollade på clowner på bild och pratade om att klä ut sig. Frågade om han vela göra det. Själv klart vela han det! Vi gick tillsamans in och rotade bland kläderna han redan har. Efter att vi tillsamans valt testade vi och det här blev resultatet. Huvudsaken farbror bus blev nöjd! ^^ Tihi! Ses! 
 
 
 
 
 
 


Reflexer! - Lilla My och Emil!

Mörkare tider har börjat. Och reflexer skulle väl vara på sin plats. Hittade till min glädje dessa sötnosar i dag! En till min farbror bus och så klart en till mig med. Weeei! Nu ska dessa två figurer få vaka över oss i mörkret. Haha! Ses! 
 
 
 

Magsjuka eller inte?! - Sjukt kluven

Bra dagar men ändå inte.  Vart ledig i helgen och dagarna har handlat mycket o vänner och familj. Riktigt härligt när man bara får lägga energi på det som ligger en närmast om hjärtat. Och även om jag hade skoj med ett par vänner under lördags kvällen/natten så var det ändå jag som mådde bäst dagen där på. Den minsta karln spydde en gång, den stora karln sov sig igenom dagen och jag fick enbart magont på kvällen. Hum! Kändes som en magsjuka som aldrig bröt ut? Eller delade vi på en magsjuka tillsammans?! Haha! Ingen aning, familjen verkar bättre i dag. Jag sitter bara här med lite ångest att jag ska bli värre då jag var "piggast längst" innan jag började känna något. Om ni förstår vad jag menar? Haha! Jaja, dagen får utvisa och jag ska väl sluta prata om såna otrevligheter. haha!  Idag får det ändå bli en hemma mysar dag men familjen. Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit och mammas blogg kille!

Lite shopping åt farbror bus i dag och sen lek hos mormor. Visar inköpen sen. Sen tog vi så klart dagens outfit bild. Älskar att ha dom! För dom dagar man bara känner att garderoben är tom på kläder, fantasin och inspirationen är verkligen på noll. Då är bilderna guld värd att ha! Kika på bilderna och så "-Aha! Just ja den tröjan. Och dom byxorna! Just ja så kan jag ju göra!" Grymt! Inte alls speciellt tidskrävande, och sen är det ju kanon för plånboken med! Slipper den lätta varje gång "inget i garderoben impulsen kommer".Haha! 
 
 
 
Farbror bus vela så klart vara med på dagens outfit! Haha! Mammas blogg kille. ;) Ses!
 
 
 
(Våga mönster! :D ) 
 
 
 
 
 

Vinter shopping!

Dom första snöflingorna ramlade ner från himlen i dag. Och tanken slog mig. - Allt är inte klart inför vintern! 
Listan för dagens "måsten" var redan lång och fick nu göras ännu längre. Nu har lille man fått 2 par nya skor ett par för kylan och ett par för de mildare vädret men desto slaskigare dagarna och vintervantar så klart. Det sista som behövdes. Och vi är nu helt redo. Lite sista minuten mamma kanske, men huvudsaken är väl att det ändå gjordes i tid även om det var liten marginal ^^ haha!  En sak att bocka av från dagens lista, och bara farbror bus vaknar är det bara att ta tag i nästa grej! Heja Heja! Ses! 
 
 
 


Lördags nöjen man gruvar sig för!

Lördag, och jag har jag haft en sån där "saker man måste göra, men som man gruvar sig för mer än allt annat" dag. Men så härlig lördags kväll det blir sen! Njuter!  Jag och karln har gjort rent under och bakom alla dom här sakerna som man bara ryser av bara tanken av hur det kan se ut. Så som under och bakom spisen, soffan, sängen och tvättmaskinen bland annat. Gjort rent i alla dom där skåpen i köket man helst inte vill öppna. Som man helst bara vill bunta upp ett gäng med hänglås på. Men även ordentligt i alla dom där hörnen som man annars kanske inte gör så där jätte noga. Så mycket skit man inte hade en aning om att man hade hemma! Tror nog alla vart med om den känslan. Dagen har ändå gått helt okej med tanke på omständigheterna och minerna har ändå hållit sig skapligt glada. Trotts att vi råka välja en dag när farbror bus är inne i en riktigt trotts period. Menmen, mycket bus fick den lilla kroppen ut i dag i vilket fall. Även om inte mamma och pappa blev så glada över alla hyss så blev garanterat farbror bus det. Det är ju trotts allt alltid kul för den som gör buset, och inte dom som blir utsatta. Haha!  Menmen, dagen är förbi och trotts allt känner vi nog alla 3 väldigt nöjda.
Avrundar dagen med lite pyssel tror jag. Grymt! Ses! 
 
 
 


Ny konst!

Hum, upptäckte i dag i farbror bus lekhörna. I hans "lilla kök" ovanför bordet har han visst tänkt piffa till det lite. Det var nämligen lite ny konst på väggen. Rätt stor målning måste jag nog påstå med!  Nu är frågan hur får man bort krita från vit tapet?! haha Å-andra sidan är det ett rätt litet problem. Vem har dött av lite krita på väggen, och jag hoppas att vi inte blir dom första. Skämt åsido. Får klura ut och göra något kul av det istället. Värre än så är det ju faktiskt inte. Tihi Ses! 
 
 
 
 


RSS 2.0