Kalashandling på Coop!

Riktigt bra start på dagen. Jag och Farbror bus har redan hunnit handlat i dag. Och måste säga att det blev en riktig kalas handling. Var till Coop och hittade en super snygg tröja åt farbror bus, kommer bli riktigt snyggt till hösten! När jag visade farbror bus la han den genast i korgen, jag tar det som att den var godkänd! ^^
När allt är betalt och klart och vi kommit ut genomkassorna får han en ballong, vilket är super skoj! ^^ Den bar han stolt ut ur butiken. Väl ute ur butiken går vi förbi ett jordgubbsstånd där en yngre kille står och säljer jordgubbar. När han får syn på farbror bus tar han genast en av jordgubbarna, går fram till farbror bus och ger honom den. En lycklig och nöjd farbror bus, som smaskar på sin jordgubbe hela vägen hem! Nu sover farbror bus gott efter sitt höjdaräventyr till Coop. ^^ Nu får vi se vart resten av dagen bär av. Hoppas på en tur till parken med gott sällskap. Ses!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie Tegelstam

Vilken söt :) kram

2014-05-29 @ 13:53:27
URL: http://nathalie.vionno.se
Postat av: Life of Johanna

Jättefin tröja :) och vad snällt av killen och ge honom en jordgubbe

2014-05-29 @ 14:42:59
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Angelica

Mmm verkligen obehagligt när nån kapar ens identitet och utger sig för att vara än. Ska byta lösen en gång i månaden nu för att vara säker eller säkrare.

2014-05-29 @ 16:26:07
URL: http://mylifeismyeverything.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0