Utförsäljning, krut tanter och hamstring!

Fick ett sms i går om att mamma, pappa och brorsan skulle i väg på utförsäljning på rusta i dag. Så då tänkte jag - Där hakar vi på! Haha! Jag och farbror bus är lediga i dag och jag kände att vi behövde komma ut lite. Väl där fick vi en smärre chock. Folk fyllde hela kundvagnar med grejer. Hamstrade i massor. Slängde i kaffebryggare på kaffebryggare i sina vagnar. Tvålar i högar, ja allt de kunde få tag i.
Mamma lära ha en ny vardagsrums matta, och medan hon gick runt och kollade lugnt bland mattorna, var det som en skock tjurar runt henne som var och slet och rev i allt. Det låg mattor över hela golvet! Väl i den helt sinnes sjuka långa kön börjar det gnällas från håll och kanter. Jag hade den turen att hamna framför en krut tant till ordningsvakt. Skällde på alla som gick förbi, oavsett om de gick framåt eller bakåt. - Okej, att bli sur när någon trängs. Men att bli arg när någon går bakåt i kön? Har det inte gått lite långt? Haha! Det jag blir mest förundrad över är att farbror bus faktiskt betedde sig bättre än många i den kön, även fast tiden rann i väg och det hade gått långt över "sova middag tiden". Vad händer med folkutförsäljningar egentligen?
 
 
Jag kom i vilket fall ut med lakan jag behövde, då vi köpt nya täcken. Köpt två mindre istället för vårt jätte stora. Så det behövdes! :) 2 kuddar som matchar bättre in i vardagsrummet än de jag har, och en blomma som ska fylla den tomma krukan i fönstret! ^^  Mamma kom ut med sin matta och blomma och pappa sina spännband och brorsan hittade ingenting. Nu gäller det bara att få ordning på det här kaos fyllda hemmet som vi så smått håller på att göra om! :) Ses!
 
 


Kommentarer
Postat av: thea

Ryser bara jag läser om alla galna utförsäljarbesökare, folk kan verkligen förlora vettet när det är billigt!

Sv: Har ni fortfarande vårväder hos er eller kom det snökaos till er också?
Kram

2014-03-21 @ 13:47:12
URL: http://tthea.blogg.se
Postat av: En plats i solen

Folk har en tendens och bli galna av utförsäljningar :( Skönt ni gjorde lite fynd :)

ja kärlek är underbart :)

oj vilka skiftningar i vädret ni har, lite april väder låter det som :( kram

2014-03-21 @ 19:36:58
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0