Nya saker, nya energier!

Semestern fortsätter i sin goda energi och stolens strålar fortsätter att lysa över oss.
Känns underbart. Det bästa med gå in i semestern med absolut inga planer, är att fantasin kommer till sin rätt. Annars kör man lätt i sin vanliga energi och tanke mönster tror jag. Men att bara få släppa "allt" och ta dagarna som dom kommer, bara göra det som faller sig in för dagen, känna lugnet skölja över en. Se det fina i vardagen man har. Idéerna börjar sakta med säkert ploppa upp. Saker man vill testa, saker man vill göra. Nya saker som kan pigga upp en i vintermörkret. Nya saker att se fram emot. Det gör en pepp till att komma tillbaka, tillbaka till vardagen. Med ny energi, nya spännande idéer som ska ge ljusglimtar resten av året. :) Ses!
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Mikaelas tårtor och bakverk

Haha vad är värme yoga för något?! Vi har dessvärre ganska lika intressen, det som skiljer är att han är mer fotbollsintresserad än vad jag är. Jag funderar på att boka på ett sånt där fisk spa, du vet när man har fötterna nere bland massa fiskar haha. Det har vi aldrig testat, nackdelen är att han är så jävla kittlig under fötterna så frågan är hur bra det hade gått..

2014-07-22 @ 14:23:53
URL: http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe ja försöker hålla uppe så mycket tips som möjligt ! :D
Är de nå du skulle vilja att man skrev om?:D

2014-07-22 @ 14:40:49
URL: http://fitnessinspirarion.se
Postat av: kelly

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar:)

2014-07-22 @ 21:08:33
URL: http://kkellysliv.blogg.se/
Postat av: LIENE

Känner också att är jag släpper allt kommer fantasin tillbaka. Man måste vila för att sedan vara aktiv och komma tillbaka till rutinerna :) eller jag gillar rutiner om de är uppbyggda av roliga och spännande nya saker.

2014-07-23 @ 12:23:05
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0