lek, bus och film!

Härlig dag i går. Farbror bus mormor och morfar är fortfarande på deras sommarställe i Orsa. Men vi åkte dit och våldgästade deras altan och pool ändå. Härligt! Blev ett par timmar där innan det var dags att åka hem och laga middag. Vi testade någon nytt, vilket var rödbetspesto med pasta. Helt okej faktiskt! :) Avslutade dagen med en film. Filmen i sig var rätt dålig. Och bestod mest om helt onödiga konversationer. En film om 2 personer som ska försöker lära känna varandra på 1 natt. När 1 timme och 40 minuter är över, har vi fortfarande inte en aning om vilka dessa personer är.  Men det är en serie på 3 filmer. Vi kan inte riktigt sätta fingret på vad det är än, men vi har bestämt oss för att se de andra 2 också. Haha! Får se vad vi tycker om de sen! :) 
 
I dag har jag och farbror bus tagit en promenad till affären, medan pappan i huset fick lite sovmorgon. Stannade även till i lekparken för lek. Det var en trött kille när vi kom hem som genast somnade för sin middagsvila. Vi får se vad resten av dagen tar vägen. Underbart! Ses!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Mikaelas tårtor och bakverk

Jaha! Det lät ju intressant, aldrig hört talas om det förut tror jag. Dock så är varken jag eller han så mycket för när det är för varmt så frågan än hur bra det hade gått haha.. Ja eller hur! Vi får se vad det blir. Annars får det bara bli en picknick, lite shopping, bio och mat eller något sådant antar jag.

2014-07-23 @ 16:43:42
URL: http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Ja, jag hoppas att det hjälper andra, och att det får friska att förstå mer om vad skallighet är, istället för att viska om ifall jag har eller inte har cancer.

Vad heter filmen, det låter som en juliafilm, jag älskar filmer som inte handlar om något :P

2014-07-24 @ 10:57:00
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: bookofems.blogg.se

ser härligt ut!:D

2014-07-24 @ 17:02:22
URL: http://bookofems.blogg.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0