Fullbokad kalendrer!

Oj vad tiden rinner i väg!  Och kalendern har vart fullbokad till max. Tur är väl det då jag är ensam i en vecka. Resten av familjen har farit i väg till Spanien med farbror bus farfar och farbror med deras respektive. Medan jag tyvärr lära vara hemma på grund av mycket jobb. Kunde dock inte ta i från farbror bus allt det roliga. Det var bara lägga mina oroliga moderskaps känslor åt sida och släppa taget lite. Jag tror ändå att denna pappa son tid är väldigt bra och nyttig med. Kanske även för mig att bara ta hand om mig själv en stund?  Kalendern har jag dock råkat göra överbokad i stället. Haha! Jobb och vänner har avlöst varandra samtidigt som jag fått in förberedelser till 50 års fest och själva festen. Grattis i gen kära mamma! I dag vaknade jag dock upp till en dag då inget var skrivet i kalendern. Kl är 14 och jag ligger fortfarande i sängen och myser. Haha! Det var ett par år sen sist! Slog på datorn och ringde min älskade farbror busSkype. Pratade tills det var dags att sova middag för honom. Där var det en kille som var blöt i håret, han hade badat järnet. Som han älskar att bada! Det lektes med nya leksaker som han så glatt visade. Så glad han var, det visar ju bara att det var rätt beslut att låta honom åka även om mamma hjärtat gör ont av saknad! Blev även lovad en drös med bilder som ska skickas i dag. Underbart! Längtar tills det plingar till och jag får sätta mig ner och kolla på dem! ^^  Haha!
 
I dag får det nog bli lite balkong häng med en vän. Snacka lite skit och bara njuta av solen som jag såg skymta till! d; Men då lär jag ju först pallra mig upp ur sängen. Ses!
 
 
 
Mina hjärtan, gud så jag saknar er! <3


Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Men åh vilka gullisar :D

2014-07-06 @ 21:26:42
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Mikaelas tårtor och bakverk

Haha, tror ingen skulle blivit förvånad om det dykt upp en grön slinga i håret iallafall;)

2014-07-07 @ 16:17:55
URL: http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/
Postat av: Life of Johanna

Förstår du saknar honom när han iväg :)

2014-07-07 @ 19:14:55
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: amanda

skype är jättebra ! fast jag har ingen,
men du kan prata och se dina "män" !

blev det balkong häng ? och skitprat, hihi...?
det är också roligt ibland, att bara vara, utan alla måsten...

kramisar ! önskar dig en fin start på veckan !!2014-07-07 @ 20:05:43
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: amanda

här blir det bara svalkande kramisar till dig !
jag går och tar en kall fruktdrink...

2014-07-09 @ 11:40:38
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: thea

Låter himla härligt med en bara vara dag! Och som du skriver så är nog far och son tid himla viktigt och nyttigt, även om du förstås saknar dom :)

2014-07-15 @ 20:42:33
URL: http://tthea.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0