Födelsedag på fel dag! Och jag älskar det!

Här sitter jag med ett leende på läpparna. Vilken otrolig dag, fylld av överraskningar!
Jag har haft en sån fantastisk födelsedag. - Nej, jag vet. Jag fyller ju egentligen inte år idag. Utan på måndag. Men vad gör det egentligen?
Min karl är väl medveten om att jag "vuxit i från" hela den här födelsedags grejen. Att det inte är lika speciellt som när man var liten. Många känner nog igen sig i den känslan. Men min karl kan verkligen tricken att få mig att känna mig som ett barn i gen. Jag tänker på en bild som föreställer mig som liten. Jag ser den tydligt framför mig. Jag står där i rosa ballerina klänning med en grön pärontårta framför mig. Precis som jag önskat. Mitt leende är större än någonsin, och man riktigt ser mina förväntningar på denna dag. Min födelsedag! Denna bild är fylld av glädje, och ett barns önskningar och drömmar som blir uppfyllda. Vad kan jag ha fyllt, 3 år? Man ser på bilden att hon känner sig som en prinsessas den dagen. Flickan kände sig som en prinsessa i dag med.
 
Jag fick börja dagen med en låång sovmorgon medan karln och farbror bus var ute och lekte och tog en promenad. Väl hemma i gen vaknade jag. Dock var det då tid för farbror bus att sova middag. Jag fick en bra stund för mig själv på balkongen i solen. Galet skönt att bara få sitta där i ljuset och värmen och bara titta på omgivningen och rensa tankarna. Karln där i mot skulle "iväg en stund" sa han. Ta en promenad eller så. 
Väl hemma i gen, fick jag absolut inte komma in i köket. Han grejade, och blev klar.. Han kommer till mig med ett stort leende och något bakom ryggen. - Ska vi låssas att det är din födelse dag i dag i stället?
- Ja, varför inte?! Alla firar ju i förskott/efterskott, så varför ska inte vi kunna? :D Haha!
Jag älskar hans galna små upptåg som kommer i bland, som inte följer vardagens ramar Det är sånt som får en att ta hål på trista välplanerade vardags rutiner. Det behöver jag, jag tror alla behöver det! 
I vilket fall, han sträckte fram ett paket med en rolig dikt skriven. Han såg mycket lurig ut. Och nu i efterhand förstår jag..
 
Jag lär backa bandet och berätta en sak angående dagens elektronik och mig, för att ni ska förstå.
Det är så att jag kan vara mycket vrång person med. Jag har    ... hade en gammal vanlig hederlig knapptelefon. Man kunde ringa och    ... sms på den! Grym var den och har hållit många år.
Jag är av den sorten som avskyr när personer bara stirrar ner i sina mobiler och det går knappt att föra en konversation längre. Jag antar att det var lite av ett uppror att jag fortfarande använde de gammal hederliga telefonerna. Men jag har varit väl medveten om att det kommer en dag då jag mer eller mindre blir tvingad att byta. För dagens samhället börjar mer eller mindre kräva det av en.
Men som sagt, jag skulle behöva bli tvingad. Och det blev jag .. Idag! Min dag var inne!
Men jag är glad. Karln har verkligen tänkt igenom det noga och gjorde det med kärlek.
Jag har ny bytt telefon,  ...en utan knappar. Haha!  Jag vet det låter galet. Jag fick ofta reaktionen med min förra telefon "- Haha! Va?! Sån där har man ju inte sett på år och dar! Hur gör man nu igen?!" Så ja det kanske var dags. d;
 
I vilket fall måste jag ge honom en applåd. Han hittade verkligen en som är jag. En grön sådan. Ett krav jag har på mobiler. Haha!  Ja vi alla har väl våra idéer! Så varför inte fira min födelsedag på fel dag om jag ändå ska byta mobil och bryta mitt lilla uppror? Varför ska man bygga allt på, bara för att det ska vara så?  Haha!
 
Dagen fortsatte med en heldag med hela min mysiga familj och avslutades med sista filmen i filmserien jag skrivit om i inläggen nedanför. Här och här!  (Mer om de sen!)  Skrev ju även i förra att jag skulle köpa lite popcorn, då vi höll oss borta från godis ett tag här hemma. - Men ja, vi köpte faktiskt lite godis och mös med. Det var ju ändå min "födelsedag" i dag. Tihi!
Vi är kanske inte följde ramarna på hur det ska vara i dag. - Och jag gillar det, det piggar upp vardagen. Jag känner mig som flickan på kortet, som ett barn på nytt. Önskar er en härlig kväll med! Ses!
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

Lät som en underbar födelsedag i förskott :)

2014-07-25 @ 12:49:44
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

åååh underbart!!! <33

sv: Det tycker jag definitivt, jag hade faktiskt diagnosen tvångssyndrom när jag var yngre (fick diagnosen i åttan eller nian) och blev friskförklarad efter ett par år KBT och hög dos sertralin. Äter fortfarande sertralin för de tvångstankar som finns kvar, men har inte längre sjukdomen. Och jag VET att ingen förstår och skulle älska att någon skrev om det!

2014-07-25 @ 13:14:58
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Amanda

Ojojoj får välkomna dig in i framtiden! Eller så långt behöver vi inte gå .. Får välkomna dig till nutiden! Haha :D

2014-07-25 @ 17:25:31
URL: http://amandaandersson.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Kul du tycker det med :)

Så härligt att du fick en bra födelsedag och att du kunde känna dig som ett barn igen! den känslan är underbar tycker jag.

2014-07-26 @ 08:31:00
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: william

vad gulligt av din kille:)
jättefint skal:D
Grattis!:D

Sv; Cafét ligger emellan rimbo & edsbro:D

2014-07-28 @ 09:30:31
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Amanda

Svar: tack! :D nej ryggan är köpt på hm! :)

Men du, har du internet på telefonen? Isf, skaffa instagram! ;D

2014-07-28 @ 12:26:00
URL: http://amandaandersson.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0