Fart fylld helg i Stockholm!

Ett par dagar i Stockholm har gått. Och det har vart så underbart med vår lilla mini semester. Först ut i skärgården för att hälsa på en av vår närmaste vän och hennes familj. Även om jag fick lite av en småkryps chock (är otroligt rädd för småkryp) så var det super kul att se vart dom tillbringar sin sommar. Kul! Åka båt, bada, bus och lek! Tummen upp! Efter en natt där bar det vidare mot farbror bus farmor för en mysig middag med grillat. Mums! farbror bus fyller årOnsdag fick han även en super fin present. Farbror bus förälskade sig i denna buss (se bild nedan) från första stund. Ja kärlek verkar uppenbarligen kunna ske på ett ögonkast! Haha Skämt å sido!
Kvällen tog synd nog slut och vi for hem till farbror bus farfar för att sova. Dagen efter väntade en dag med farfar och lite springande på stan. Dock blev det inget handlat förutom en lunch. Lunchen bestående av nudlar, kyckling och grönsaker var överförväntning faktiskt. Att en så "enkel mat" kan bli så fruktansvärt god. Stor rummen upp! Nöjda var vi med maten och dagen, så vad gör det att det inte blev så mycket till shopping. d; Haha Sen var det bara att ta tåget hem i gen efter en fartfylld helg. Men oj så trevligt vi haft det! :) Ses!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Va mysigt! :) och bussen var ju jättefin!

2014-07-28 @ 17:29:06
URL: http://amandaandersson.blogg.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

det låter och ser helt otroligt ut :D Och mat utan konstigheter är oftast de godaste! :)

sv: Ja, fobier är också sådant som folk som inte har en inte kan förstå. När någon använder ordet fobi kan jag nästan bli förbannad och fråga ut dem för att se om de verkligen vet vad en fobi är. Jag har en, och det räcker, den stör och styr redan alldeles för mycket...

2014-07-28 @ 20:09:13
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Mikaelas tårtor och bakverk

Så härligt ni verkar ha haft det!

2014-07-28 @ 21:24:41
URL: http://mikaelastartorochbakverk.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Emetofobi (spyfobi) vilket leder till en stark rädsla för att åka buss för att jag är rädd att jag eller någon annan ska bli åksjuk, jag äter inte lunch på jobbdagarna för har jag inget i magen så kan jag inte spy (en fobikers logik) och jag är rädd för att flyga utifall någon är sjuk, rädd för att äta på restaurang... men alla de rädslorna kopplas till spyfobin. Blir lite darrig bara av att skriva ordet, det här är nog bra KBT!

Vilka har du..?

2014-07-29 @ 10:19:39
URL: http://lorissalovebomb.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0