Smoothie

Blev en riktigt fräsch smoothie till hela familjen i dag. Farbror bus gillade den med   ... omixad. Haha! Så han åt lite fruktsallad i stället kan man säga. ^^ Men godkänd av både mig och karln. Tummen upp!
 
Innehöll:
Banan
- Vattenmelon
- Honungsmelon
- Kiwi
- Ananas
- Sharonfrukt
- Apelsin
- Hallon
- Mandelmjölk
 
En salig blandning, och en god sådan! Mums! Ses!
 
 
 
 
 

En trött fröken?

I bland kan jag bara bli så himla matt ..
Jag som alltid varit en trött människa, en som ofta lär sova en middag på dagen för att kunna slutföra den i gott skick.
Men dom senaste dagarna har varit bland de värre. Och det får en att undra vad som är fel?! - Jag som annars har blivit van med min trötthet. Och det finns alltid saker att skylla på " hon är i tonåren"  till att sen bli "Men du jobbar ju jätte mycket" till slutligen landa i "du är ju småbarnsförälder". Men på något sätt kan jag inte ta dessa "förklaringar" längre. - För sömnbrist borde jag inte ha. Jag får nog sova mer än de flesta tack vare en mycket förstående pojkvän. Nej då kommer slutligen den sista förklaringen "Men du sover ju för mycket", En djup suck, och där avslutas samtalet.
 
I dag blir det att försöka energi kicka min kropp. Ska köpa hem en massa frukt och mandelmjölk som sägs vara uppiggande och göra mig en riktigt smarrig smoothie. :D Mums! Som jag skrev om här!  Fler tips på nyttiga och uppiggande saker mottages gärna! :) Ses!
 
 

Plattis och jag!

Med sorg i hjärtat upptäckte jag i morse att min plattång har plattat sitt sista hår. Tvär död!
Blev lite av ett panik köp i dag efter jobbet. Men vi får hoppas att den funkar skapligt! Det visar sig i morgon. ^^ Håll era tummar för mig och plattis! haha!
Avslutar den här dagen med en dagens outfit bild. Ses!
 
 
 
 

IKEA

Tänkte visa upp resten av fynden från IKEA. Det var ju inte bara min underbara vattenkanna jag fick med mig hem. Fick även med mig helt underbara krukor hem. Älskar verkligen färgerna tillsammans! Har bara 3 ord att säga - Älska älska och älska! :D Även fast den ena inte har någonting i sig än, så är den då lika snygg för det! ^^
Även nya kuddar till soffan som matchar nya mattan. Så nu har ytterligare lite färg ramlat in i vardagsrummet. Nöjd och glad tjej som snart ska lägga ner huvudet på kudden. Ses!
 
 
 

Dagen börjar ..

Dagen börjar ticka ner mot sitt slut. Farbror bus sover, dagens sista disk är diskad, lägenheten är städad och i gott skick för att kunna starta upp en ny dag i morgon. Själv har jag nu slagit mig ner i soffan för att konstatera att det vart en helt okej dag. Nöjd!
 
BVC gick bra med tanke på att farbror bus växer och mår som han ska. Det gick mindre bra på grund av att han fortfarande är rädd  för alla doktorer sen han blev sjukGran Canaria. :( * lite ledsen i ögat och tänker tillbaka på en mindre kul historia...
 
Efter BVC besöket for vi i väg till Kupolen (köpcentrum) för att ta en fika och fönster shoppa, vilket genast gjorde farbror bus på bättre humör.  Så trotts en halvknagglig start på dagens äventyr slutade den på plus. Gillas! Ses!
 
 
 


Fika, Paris och dagdrömmar!

Ledig i dag, vilket tydligen innebär snöstorm. - Okej, lite överdrivet. Men det snöar himla mycket. ^^
Bvc i dag med farbror bus. Sen far nog hela familjen i väg och fikar. Mys nu när hela familjen är inräknade och samlade i gen! :) Och vad passar inte bättre än en kopp kaffe, snacka skit och glo på folk en sån här dag. Blir grymt!
 
Hade önskat en liten shopping runda med! Men jag får nog spara mig, inte långt kvar innan vi far i väg till Paris. Underbart! Men nej nu har jag inte tid med dagdrömning!  Snart går bilen mot Bvc. Ses!

Bra dag, och snart en ny på ingång!

Vart en riktigt bra dag i dag och saker och ting har flutit på, bättre än förväntat till och med. Gillas!
Snart är det dags för en dusch sen hoppa raka vägen ner i sängen. Vilket känns riktigt behövligt! Tröttare än tröttast! I morgon väntar en till dag av jobb, sen så är det dags för mig att ta min mini helg. d; Känns helt okej!
I morgon kommer karln hem i gen från sina äventyr i Stockholm, och jag tror både jag och farbror bus ser fram i mot det! :) Men nu mot duschen för nu är snart en ny dag på ingåg! Ses!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mormor&morfar!

Här sitter man och avnjuter dagens sista kopp kaffe innan det är dags att dra sig till jobbet. Farbror bus ska få spendera resten av dagen hemma hos mormor och morfar, vilket han älskar. Den lille karln sommar nog gott i kväll skulle jag kunna tro. Ska snart börja förbereda för att åka och se om lilla herren tänker vakna från sin middags sovning snart. ^^ Känns dock som mamman i huset skulle behöva sig en middagslur med. Men det hinns tyvärr inte med i dag. Får hoppas att dagen flyter på smärtfritt ändå, för utsikterna ser ju rätt goda ut trotts allt ändå. Ses!
 
 

Ensam!

Farbror bus och jag är ensamma hemma i helgen. Kraln är borta på äventyr i Stockholm. Så blev en riktigt mys dag för oss här hemma. Först en kortis på jobbet. Och trotts att jag kände mig helt överkörd tio gånger om städade vi i hop lite snabbt när vi kom hem. In med maten i ugnen, käka och sen bara myys! Det fina med att vara ensam är ju att man kan passa på att äta massa gott som karln inte tycker om   ... så som lax. MUMS!
 
Blev helt sinnes sjukt sugenglass och nonstop. Så köpte med det på vägen hem i dag. Vincent har somnat och jag har myst ner mig i soffan med min glass och nonstop ihoprört och klart. Mumsar i mängder! ...Passar ju prima då karln inte är speciellt förtjust i gass heller. tihi!
Klockan är 21:30 och jag funderar redan på att krypa ner i sängen. Och ja varför inte   ... Det är ju ingen som är hemma som märker av det ändå.Tihi!
 
Ja, i bland kan det vara rätt härligt att bara få vara ensam en stund. :) Ses!
 
 
 

Fri till slut

Gäsp! Slutade tidigt i dag. Kanon tänkte jag, då hinner man göra mycket efteråt också   .. tänkte jag ja.
Hämtade Farbror bus på dagis och åkte hem.  Väl hemma var det bara att äta lite mellis, mys och bus. Ögonlocken började kännas allt tyngre och tyngre desto mer tiden gick. När karln väl kom hem, däckade jag totalt. Där rök den dagen. Det blir inte som man tänkt sig alltid, men är jag bitter för de? - Nej då, inte alls. En skön tupplur fick jag istället. Hej och hå nya tag i morgon!
Som Håkan Hellström sjunger i låten "Fri tillslut"  -

"Hälften av dom som kämpar

Går under

Hälften av dom som älskar

Exploderar

Fri till slut "

 

- För dagen tolkar jag det som kämpa inte i mot dig själv utan följ det du känner där och då för att uppnå din totala tillfredsställelse och lycka. Oavsett om det handlar om en liten skit sak en dag eller livet i helhet så är det något jag efterstävar i vilket fall. Följ vad du känner så löser sig det mesta, en lösning som dessutom känns bra i hjärtat. Fri till slut!

 
 
Ses!
 
 

IKEA

Glad tjej! Farbror bus och jag tog oss en tripp till IKEA i dag för att inhandla diverse saker till vardagsrummet. Väl hemma är tjejen inte bara glad utan även nöjd med. Tummen upp för det!
Dock kom jag hem till en mycket frågande karl.
- Plastväxter? - Ja dom ska vi ha i våra tomma krukor då våra levande växter tyvärr råkade .
- Men vad ska du med vatten kannan till då? Har vi ens några levande växter? -Nej, det har vi inte. Den är bara super snygg! Det får bli en prydnad!
- Hum, okej..
 
Haha! Ja vad säger man? - Det var nog tur att jag och farbror bus åkte till IKEA själv.   ... Och jag kanske bör fortsätta med det! ^^
 
 
Min älskade vattenkanna! - Fler bilder kommer sen på resterande saker. Ses!
 
 
 

 

Nya mattan!

mycket jag har gjort, och så lite jag har skrivit. Tiden har rasat i väg! Får ta i gen det med lite små inlägg titt som tätt. ;b
 
Ledig i dag, men gick upp i tid ändå med farbror bus. Då lägenheten såg ut som ett bombnedslag så började vi röja och städa upp. Snart klart! Karln fick sova en stund till, väl vaken började jag riva ur lakanen som nu ligger i tvättmaskinen. Fick mig en konstig blick och sedan frågan : - Varför sanerar du lägenheten?
- Nej, Hjärtat. Jag sanerar inte, jag gör bara något som heter städa. ^^ Skämt och sido! :)
 
Måste bara visa upp mitt senaste inköp! Min nya vardagsrumsmatta.  Hur man kan man älska en trasmatta så mycket? Jag gör det i vilket fall. - Älska!  Ses!
 
 
 
 
 

RSS 2.0