Fullplanerat!

Lite annorlunda dag i dag. Rolle är i skolan, och jag lära i väg på ett snabbt möte. Så farbror bus fick helt enkelt följa med mig. Duktig kille som han har stod han tyst och stilla bredvid genom hela mötet. Åkte i väg med glada miner och kom hem lika så. Slängde i hop lite lunch, käkade innan de var dags att sova middag. Allt utan bråk. Guld stjärna till lill killen. Snart är det dags för farbror bus att vakna för att fara i väg och busa på dagis och jag ska åka till jobbet. I dag kommer även lill killens farfar, vilket jag tror kommer uppskattas mycket. Full planerad dag kan man säga, full planerad men lyckad! :) Ses!
 
 
 


Paris och shopping!

Tänkte nu visa upp, faktiskt mitt enda inköp i Paris. Ett Armband. Sjukt sött enligt mig! ^^
Ses!
 
 


Kortfilm, inspiration och tavla

Efter att karln vart in och tjuvkollat på min blogg när han var i skolan i går, fick jag ett sms. "-Vad är det jag ska köpa?" Det var bara att lägga in en beställning och varorna levererades hem. Haha!
 
Det var så att på planet hem från Paris fick vi se små kortfilmer. Tyckte att en av dessa kortfilmer var så söt,och den gav mig inspiration till den här tavlan. :) Enkel men söt! Ses!  
 
 
 

Choklad i alla former!

Det börjar klia i mina fingrar. Av att bara fått legat här hemma och mer eller mindre inte gjort någonting gör mig galen. Jag har nu 1000 idéer i mitt huvud. Jag vill göra, vill göra nu! Jag tror nästan jag lär skicka i väg karln för att införskaffa mig lite material senare i dag. ^^ Haha! Hoppas hoppas! Eftersom jag vart sjuk så står även kylen och skafferiet och gapar rätt tomt nu lär jag nog påstå. Så att skapa något där går inte heller för sig. Suck! I morgon tänker jag gå tillbaka till jobbet, för nu får det vara bra. Det här funkar inte längre! ^^
Tänk vilken dröm att ha ett stort pysselrum man bara kunde smita in i ett tag. Bara för en liten stund. En ateljé! Dagdrömmeri, en underbar sådan! Ses!
 
 
 
Hittade lite gamla bilder från min skolgång.
Choklad Rosett och choklad blommor jag gjort - tänk så mycket man kan skapa i bara choklad! Underbart!
 
 


Paris

Dagarna i Paris flög i väg. Och vi hade det underbart! Så vackert, det var mycket jag gillade med Paris. Men jag kan inte låta bli att känna mig lite kluven. Något säger mig att det nog spelar stor roll var i Paris man hamnar, och att vi hamnade fel. Älskar / älskar inte? Någon gång ska jag tillbaka för att ta reda på det.  För något viskar inuti mig att Paris har mer att ge.
 
 
Dock blev det inte så mycket kort, så stort, var ska man börja? Och på så kort tid vi var där, vela jag inte uppleva Paris genom en kamera, utan vara där, i nuet.
 
Ett litet överraskningskalas på hotellrummet för karln som fyller år på alla hjärtans dag.
 
 
Mycket av tiden bara gick vi, tittade och tog in nya intryck. Upptäckte staden!
 
 
Lite turistattraktioner blev det förstås!
 
 
 
Mycket av resan fastnade som sagt inte på bild. Men av dom vi tog, så valde jag ut ett få tal.
Något som tyvärr inte fastande på bild, var alla dessa vackra byggnader, med dom otroligt vackra och romantiska balkongerna. Dom mysiga och riktigt snygga konditorierna/bagerierna. Alla dessa välgjorda baguetter (för ja det stämmer, alla går runt med baguetter i handen. haha ) Ja allt det där man tänker om just Paris. Så mycket och mer än så, det lär nog upplevas själv! Ses!

Feber, hosta, halsont och spykalas!

Phu, det har vart ett par riktigt tuffa dagar. Jag har legat däckad, och tyvärr så sjuknade även farbror bus in. Orkes lösa och trötta, feber, halsont och väldigt intensiv hosta. På grund av det har det blivit ett och annat spykalas också trevligt nog.      ... Inte.  Jag tror dock att vi båda nått toppen äntligen och är på väg tillbaka. Ser framsteg varje dag och jag är förhoppningsvis till och med snart frisk. Hurra! Och min farbror bus ligger tätt efter mig. Snart, snart så är vi helt återställda.
 
Ja ni förstår nog själv varför det inte blivit någon Paris uppdatering då. Men tänkte jag skulle göra mig ett försök nu. Får hoppas att det kommer upp ett inlägg under dagen! :)  Håller tummarna!  Ses!

Misstag med stort M

Hostar säkert 20 gånger per minut, vilket gör det nästan omöjligt att sova. Kroppen känns som en påse potatis. Lägenheten ser ut som att en bomb skulle ha slagit ner och jag stod bredvid när den small, för jag ser minst lika risig ut jag. Solen skiner ute, och jag hade stora planer för att ge mig ut i den och hitta på massa skoj med farbror bus. Dom planerna fick vi strängt stryka då ingen av oss är speciellt pigg i dag. Farbror bus sover och efter som orken tryter så satte jag mig ner för att kolla in lite kläder man kanske skulle kunna klicka hem. Man trycker upp bild efter bild, snygga kläder, accessoarer, skor och framför allt modeller. Och deras ögon glittrar mer än vanligt.       ... fan. Varför ska man alltid göra det misstaget när man är sjuk? - Inga kläder blir nog hemklickade i dag, och jag känner mig risigare än någonsin. Ses!
 
 
(Skonar er i dag från någon outfitbild eller liknande då den består av stora svarta mjukisbyxor, orange linne dagen till ära, ett försök till en hästsvans i mitt korta hår. Synen är mindre vacker.  ...  så tja, varför inte lite glass. .. det går ju alltid hem! Haha! )


... farväl för den här gången.

Paris   .. kära Paris, nu har vi äntligen mötts och redan även sagt farväl. Farväl för den här gången. Kom hem i går kväll. Vaknade i morse kände mig lite halv krasslig och dagen slutade i feber. *Känner sig ynklig. d; Så det kan gå. Blir en tidig kväll i kväll med mycket vila så återkommer jag i morgon med en sammanfattning av resan. Okej? Ses! 
 
 
 

Nu börjar ..

Nu börjar det verkligen dra i hop sig inför resan. Lika så min mage. Förväntansfull till max, men ändå  ... ändå kan jag inte låta bli att känna ångest. Jag har gång på gång förträngt den, men nu är den oundviklig. Om bara några timmar ska vi åka och lämna farbror bus hos sin mormor och morfar då han inte ska följa med på resan den här gången. Det känns tungt. Mitt lillabusfrö har bara sovit borta 1 gång förut, vilket också var hos mormor och morfar som ioförsig gick toppen bra. Men den här gången handlar det inte om 1 natt, utan 4. Och det handlar inte om att jag är nervös över om det ska gå bra eller dåligt. För jag vet att det kommer gå bra. Han älskar att vara där. Det är bara det att jag kommer sakna honom, vilket också är helt naturligt. Han har vart med oss mer eller mindre konstant, vilket är en självklarhet. Men helst plötsligt ska vi vara i från varandra i nästan 4 dagar. Jobbigt! Vi kommer sakna honom, kommer han sakna oss? Undrar han vart vi är? Folk säger åt mig att spänna av. - Så okej, jag ska försöka. Önska mig lycka till! Ha det fint tills jag är hemma i gen. Ses!
 
 


Outfit

Enkelt, skön och snygg outfit dagen till ära!
 
 
 

Dagdrömmarna dansar ..

Dagdrömmarna dansar runt i huvudet, och jag hoppas att det är lika underbart som jag tänker. Paris.
Torsdag morgon lyfter planet, men vi åker mot Stockholm redan Onsdag kväll. Några vidare planer har vi egentligen inte. Och jag gillar det. Mer avslappnat och jag tror minnena gör sig bäst så. Bara gå runt och upptäcka saker efterhand. Att inte stressa och pricka av en checklista med namnet " Vad alla turister i Paris måste se." Att bara göra det som faller oss in. Underbart och jag längtar! Ses!
 
 
 
 
 
Paris i födelsedagspresent jag skrev om här!

Hästhoppning? - Nej tack!

Helt okej dag, mysig morgon med farbror bus för att sen åka i väg och jobba. Kom hem för att slänga i sig lite mat, pasta med räksås. Mums! Och sen bara inta soffan för lite mys. Och val av program blev väl dock sisådär måste jag påstå. Av någon anledning råkade hästhoppning redan stå på som varken jag eller karln inte finner något som helst intresse i.   ... Men det verkade som att farbror bus dock gjorde det. Börja gapskratta så fort han såg dom. I varje hopp kom ett nytt garv. Haha! Söting! När vi gjorde ett försök att byta kanal blev det minsann liv i luckan. Nej här skulle det bestämt ses hästar på tv. Haha!  Aja, så kan det gå, Snart är det nog dags för att inta sängen, för i morgon väntar mer jobb och så klart mys och bus! :) Ses!
 
 


Grön klänning!

Nytt inköp som jag inte visat. Behöver jag säga att jag längtar till sommaren?! Älska! Ses!
 
 


Känn igen sorg

Karln är borta i kväll och farbror bus har precis somnat för natten. Jag har tänt mysbelysningen, jag har tv på på låg volym. Inte så pass svagt att jag inte hör vad som sägs men heller inte så pass starkt att den överröstar regnets smattrande. Funderar på att se filmen "Känn ingen sorg" - för 3:dje gången. Förlora mig i musiken, i känslan. Att leva i nuet. Glädje, sorg och besvikelse. Att lyckas och misslyckas. ilska. Frustration. Ångest. Frihet. Vad är mer frihet än att ha tillgång till alla känslor. Man har alla förutsättningar för att uppleva det man önskar. Att kunna falla. Falla neråt, för att sen trycka ifrån och skjuta sig upp som en raket. Att våga ta sig an nästa utmaning oavsett om det handlar om att misslyckas eller lyckas. Det    ... det är frihet. Känn ingen sorg mina vänner. Ses!
 
 
 


Sköning!

Måste bara visa den här sköningen som fick följa med hem i går. Älskar!
 
 


Outfit

Gårdagens outfit!
 
 
 

RSS 2.0