Intensiv dag!

Intensiv, men helt okej dag. Trots tidig morgon och inte hemma förrns sent på kvällen så måste jag ändå säga att det blev riktigt bra ändå och dagen bjöd på en hel del skratt. Att jag fick hem min lilla farbror bus är ju ett stort plus och ger en så mycket glädje och glitter i hjärtat. Det får nog bli en tidig kväll i kväll. En trött men glad tjej som lägger sig på kudden. Ses!  
 

Extra semester, första jobbdagen och bila till Spanien!

I går fick Farbror bus åka på lite extra semester hos mormor och morfar i husvagnen. Karln fortfarande på resande fot. Skrev här om "bila till Spanien resan". Dom har dock kommit fram, men är väl snart dags att styra bilen hemåt i gen. Längtar tills han sätter foten innan för dörren, så jag vet att han klarat sig utan skråmor. HÖNSMAMMA!
Jag själv har jobbat min första dag efter semestern, kändes ändå riktigt bra att komma tillbaka. Får tacka att man fått så bra arbetskamrater som man fått! :) Och så klart att jag trivs med arbetet i sig med. Skoj! Alla 3 har haft det bra, fast på varsitt håll. I morgon är det dags att hämta hem min lilla farbror bus, och ja jag längtar att få hem honom! Att få en kram innan han går och lägger sig, sätter pricken över i på dagen. Ett bra slut oavsett hur resten av dagen har varit. Myyys! Några dagar till sen är familjen åter helt samlad i gen! Gillas! Ses!
 
 
 

 
 

Cruiserbräda och skavsår!

Jag känner mig som en ynklig liten räka. En fjantig sådan. Men sömnen i natt var inte den bästa på grund av    ... ett skavsår! Konstant värk och minsta lilla nudd så gör det hysteriskt ont. Jag som brukar tåla det mesta, håller mer eller mindre på att dör av ett skavsår!  - Okej, inte direkt dör, men det gör vidrigt ont. Blivit lite inflammerat tror jag. Blir att åka till apoteket och köpa rengörings grejer sen och kanske ett par flippflopp. För att dra på sig ett par "vanliga" skor nu kommer inte på frågan då skavsåret är lika stort som lilltåns hela "överdel" (säger man så?, överdel? haha ) Och ner översidan. Aj! Aja jag har väl hittat min svaghet, skavsår.
 

Gårdagen var skavsåren inom kontroll så jag och syrran kunde bli lite barn på nytt. Det finns en sak jag inte berättat för er än, och det är att jag köpt en cruiserbräda. Fick hem den för någon dag sen. Super kul! Så innan kalas gästerna kom drog Syrran, Farbror bus och jag upp på stora skolgården som ligger här bredvid och lekte av oss. Bra dag! Ses!
 
 Följa mig på instagram nu också om ni vill! tillaandersson_
Ja tänka sig, det tog sin tid, men nu så är det fixat. haha!
 
 
 


Cake pops

I dag har det bakats cake pops. Enbart gjort av philadelphia marabou och tårtbotten, choklad överdrag och strössel. Enkelt, snabbt och hur gott som helst!  Det är så att kalasandet för farbror bus inte verkar ta slut. Då det hört av sig 2 st, som vill komma och fira honom i efterskott. Så i dag blir det 2 omgångar besök och firande. haha! Blir väl lite så i semestertider. Men trevligt är det i vilket fall. :)  Ses!
 
 
 
 

 

Bila till Spanien.

Karln är ute på ett riktigt äventyr. Att bila ner till Spanien fram och tillbaka är väl kanske inget man gör varje dag. Och varför gör han det då? - Jo, hans pappa frågade honom om karln kunde hjälpa honom att köra ner lite saker till en lägenhet han har där. Såklart tillsammans! Det skulle bli en sen 25års present. Och det var nog den bästa present han kunde få. Han är lite av en äventyrsmänniska och vill gärna ut och se världen. En vild fågel. Så vad kan egentligen bli bättre? Dom räknar med att vara borta 9-10 dagar om allt går som det ska vill säga. Än så länge verkar deras resa flyta på och fick just sms om att de befinner sig i TysklandNi kan följa hans resa här!  Ses!
 
 
 
 
 

Shopping!

Skrev i går ett inlägg om att det nog var dags att uppdatera min garderob, speciellt till hösten. Kom hem med en ryggsäck som syrran tipsat mig om, men även 2st tröjor. Det var mer än behövligt med lite tröjor! Nu ler min garderob lite igen. :) Ses!
 
 
 
 
 

RSS 2.0