Min egna variant på detox

Fick frågan vad detox egentligen var bra för och vad det innebar. Men nu är de så att jag kör lite av min egna variant (Som jag skrev om här!) med mycket inspiration från detox kan man nog säga. Och det gör jag för att jag inte vill "köra järnet i två vecka" för att sen återgå till det "normala" helt och hållet. Nej, jag satsar nog på att få mer kunskap om diverse olika "rena" livsmedel som detox faktiskt ger en när man läser på lite, för att så småningom få en mer "ren" och hälsosam kost! Gillar! Men även om jag inte kört en strikt detox, känner jag ändå att jag fått strålande resultat! :) Så mycket piggare! Och det här kanske var mer som en liten test omgång på halvfart. Nästa gång med lite mer kött på benen kanske jag kör en hel detox! :) Jag som annars är en "allt eller inget" människa känns det riktigt bra att ha gjort något, men inte fullt ut! Att bryta ett mönster hos sig själv som inte alltid är så bra, är stärkande! Framsteg för mig! :) 
 
Detox handlar alltså mycket om rena livsmedel mycket grönsaker, bönor och nötter! Dricka mycket vatten är också väldigt viktigt! - En mycket grovt dragen förklaring så där. ^^  Finns även detox produkter på hälsokostbutiker!
 
Och man gör det för att rena kroppen från gifter och slaggprodukter i kroppen.
Resultatet kan vara mycket! Allt från att bli piggare, mer lyster i hår och hud till vikt nedgång. Men ska understryka att det här inte är någon bantningsmetod.
Skulle ni vilja veta mer skulle jag rekommendera att söka om det, finns massor med info på internet! :) Ses!
 
 
(Dagens lunch, fisk, med både linfrön, tomat, purjo och pressad citron med broccoli och ärtor. Jag som gärna vill ha nå potatis, ris eller liknande till så är blomkålsmos en räddare! Så gott! )

Kommentarer
Postat av: Amanda

Svar: ja det tycker jag! ;D

2014-04-05 @ 09:01:06
URL: http://amandaandersson.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0