Dagens

Jag i dag!
 
 

Kakor och lek i köket!

Rätt seg dag, men charmig på sitt sätt. Drog i gång ett litet bak av kakor i dag. Eller ett test bak mer eller mindre. Testade diverse mönster, storlekar och former. Kul! Låt fantasin flöda! Lite lek i köket är alltid kul, och det behöver inte alltid bli bra hemma. När man vågar leka sig fram, det är då man utvecklas. Skoj var det i vilket fall.
 
Dock har Farbror bus blivit en riktig mamma gris! Pappan i huset och han skulle leka medan jag bakade. Men han bara stod och ropade MAMMA MAMMA MAMMA! Gjorde ett test och gick och satte mig bredvid dem (utan att vara med i leken!) Jajjemen, mycket riktigt då gick det kanon att leka med pappa. Riktigt skoj var det ... bara mamma tittade på honom. Haha! Sötnos!
 
I kväll blir det myskväll med film! Helt okej Lördag! :) Ses!
 
 
(Hittade gammal bild, men låter den tala för i kväll.)
 


Bagare!

Tiden har verkligen tickat på. Med lite av varje. Möte i går med nya arbetskamraterna. Kul att se dom! Verkar vara ett härligt gäng med lätt till skratt. Lika som jag då! Tror vi kommer få det riktigt skoj där bland alla tårtor och bröd! ^^ Ja just, bagare är vad jag ska bli. Spännande är vad det ska bli! Och att man får vara med från start, känns ju bra grymt. Få vara med att sätta rutinerna och sortimentet känns ju riktigt kul. Gillas!
 
I dag är karln i huset ledig och farbror bus farfar kommer hit senare i dag. Skoj! Och dom ska i väg på lite hockey i kväll. Farbror bus och jag blir dock hemma. ^^ hihi Nej lär nog avrundas här då jag har en mycket lekfull liten kille hemma i dag.^^ Ses!
 
(Hittade en gammal bild på karln födelsedags tårta jag gjorde, slänger upp den på tal om bageri.)
 
 

 

Odd Molly

I morse vart det lite frost både i gräs och på rutor. Burr! Lite kyligt var det allt. Jag såg min chans att äntligen få ta fram mitt nog favorit höst plagg. Min Odd molly tröja! Helt galet snygg!
Fick den redan förra julen av mina underbara föräldra i julklapp, vilket jag inte var beredd på och fick näst in på en chock! - Ska jag få den här helt sjukt coola tröjan?! haha!  Färg, rosetter och massa mönster, det är rätt mycket jag. Älskar, älskar och älskar och att få allt de där i en tröja är ju helt sjuk bra! :D Ses!
 
 
 

Vinterkläder!

Nu är farbrorbus redo för vintern. Som jag skrev om här!
Det här blev resultatet. Kommer bli en stilig herre i vinter! Ses!
 
 

Glädjade besked!

Helgen har gått i rasande fart! Vart tog den vägen? - Dock inte mig emot, då jag fick glädjande besked i dag.
Men helgen har ändå vart riktigt trevlig. Besök lördagen shoppingSöndag. Hög tid att handla vinterkläder till farbror bus sånt man står där en dag i panik och bara känner att - Nu måste vi ha! 
Farbrorbus mormor var med och skämde bort oss ytterligare än en gång. <3 Underbara föräldrar man har!
 
Men nu ska här svävas på moln lite åt mina glädjande besked. - Jag har nämligen fått nytt jobb! Glad tjej! Ses!
 
 
 
(Han även med en promenad på söndags morgonen. Härligt! :) )
 
 

besök + ny matta och ny duk och hylla i köket

Rolles farmor vart hit på besök i dag. Väldigt trevligt! Med sig hade hon både mat och fika, vilket var super gott. Till och med kaffet hade hon tagit med sig. Vilken super farmor! :) Även fast hon så klart inte hade behövt tagit med sig allt det här, var vi ju så klart jätte tacksamma! :) Trevligt med besök, vilket farbror bus med tyckte om och blev arg när han inte fick följa henne hem. ^^ Toking! <3
 
Men jag har även fått en matta och duk till köket av mamma! Nu låter jag kanske som om jag är "pappa betalar tjej" eller rättare sagt "mamma och pappa betalar tjej" Vilket inte är riktigt sant. Har mamsen och pappsen något dom vill ge oss, så gör dom det. Även om det nu på sistone vart väldigt mycket. ^^ Mammsen hade en matta och duk över och efter att ha läst bloggen så tyckte hon de skulle passa. Och så rätt hon hade! Super härlig matta eller hur?! :) Tack så mycket! <3 Även hyllan pappa var här och skruva (vilket jag skrev om här) upp syns på bilden. :) Ses!
 
 
 


Hektisk dag!

Ojoj, hektiskt dag. Hektiskt på ett bra sätt. Först lite pappers göra, och ett par samtal att ringa. Härlig känsla när det är gjort! Några lite oväntade saker händer, kul naturligtvis! Men nu får vi bara hoppas på att det slutar lika bra som det började. :) Vad det handlar om kan vi ta sen. Spännande! Lite ärenden, och farbror bus fick vara hos mormor och morfar en stund. Som han nog tyckte var super skoj.  Dagen rullade på i rasande fart, och till slut återstod bara städningen åkte hem föra att städa men i stället kom mormor och morfar tillbaka för att skruva upp en hylla och en klädhängare till hallen. Fixat och klart! Tack för det! <3 Sen var det bara den där städningen kvar och ja, nu är den med gjord. Pust! Nu har jag slagit mig ner i soffan och tagit kväll. Välförtjänt enligt mig! ^^ hihi Ses!
 
 

Jag i ..

Jag i går!
 
 
 

Pom Poms

Så nu tänkte jag visa pysslet jag pysslade i hop. Äntligen lite mer mysfaktor i vardagsrummet. Gillar!  ... och om jag hittar någon plats i lägenheten, så blir det nog några fler inom en framtid. ^^ Ses!
 
 
 
 

Dagens smink + pom poms

Dagens smink! Men ska snart börja ta bilder på mina kära pom poms som kommit upp i taket nu. Wiho!  Håll ut, snart kommer bild upp. ^^  Ses!
 
 
 
 

Pom Poms

I går tog jag fram pyssel sakerna och det hela slutade i massa pom poms. Dessa är tänkt att de ska vara i vardagsrummet. Lite mer mys i vardagsrummet skulle inte sitta fel, vilket det nu kommer bli. Glad tjej med mys feeling. Nu är det bara uppsättning av dessa kvar. Vilket jag nog får hjälp med i eftermiddag av 2 långa karlar. haha (Min karln och hans vän). Ni får helhets resultatet sen. Men än så länge kan ni åtminstone få se papperet jag använt till dessa. :) Gillar!
 
Som jag skrev innan var det tänkt att jag  skulle fixa till mina fönsterbrädor. Fantasin drog i väg och pysslet hade inget med fönstren att göra. Mamma och pappa räddade mig och mitt fönsterproblem med lite växter, så får kanske ta tag i fönstren i kväll, då karln är på hockey match. Lugnast så säg. ^^ Ses!
 
 
 
 


Lyx, lyx och lyx!

Glad tjej! Vincents Mormor och Morfar kom förbi här mot kvälls kvisten. Med sig hade dom 2 paket med blöjor och en hel kassa med mat till Vincent. Både middagar, mellan mål och kvällsmat i den kassen. Vilken lyx! Men dom nöjde sig inte där, med sig hade dom även 2 st växter! :D  Det löste rätt stor del i mitt fönster problem! :D  Som jag skrev om här! Skrev även om pyssel jag tänkt göra för att lösa fönster problemet. Men som alltid med mig, flödar fantasin i väg och det blir alltid något annat. Kan läsas här! Men nu är jag nog på rätsida med vad det faktiskt är jag ska göra. Blir nog lite pyssel och en te kopp framför idol i dag. Härlig dag!  

   ... Och måste bara tillägga, vilken lyx man har som har så rara föräldrar. Vilka toppen föräldrar man har! <3 Ses!
 
 

Regn kläder och mössor som byter skepnad!

I går kom Farbror bus mormor hit. Hon hade med sig lite saker hon och morfar köpt. Wiho!
En regn overall, regn vantar och 2 mössor i 1! Ja mössan kunde man vänta in och ut och så fick den andra färger och mönster. Kul! Tänk om alla plagg man hade kunde vara så, då skulle garderoben plötsligt ha dubbelt så mycket kläder. ^^. Hade vart något det! :)
 

Och pysslet som jag skrev i går. Kan läsas här! Jag satt mig ner och började i går kväll. Och fantasin började flöda i mängder. Det slutade med att jag jag testade den ena varianten efter den andra. Och det blev bara små prototyper av lite allt möjligt smått och gått. Det blev att jag körde fast, körde fast av för mycket inspiration och fantasi. Haha! Jag får låta energin lägga sig lite och göra mig ett nytt försök! :) Ses!
 
 

 
 
 
 
 

Pyssel på G ?

Satt och funderade på morgon kvisten, vad tusan jag ska göra med mina fönster? Eller nja, fönster och fönster rättare sagt fönsterbrädorna. Det är så att dom ser då helt bedrövliga ut. Och jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra med dom. Krukor som inte fyller någon funktion, saker som inte riktigt hör hemma där, saker jag tänkt mig men inte hittat. Det ser helt enkelt omysigt ut, jag har kört fast i fönster dekorationer. Men så slog det mig en lysande idé! Blir nog lite pyssel till kvällen. Lite pappar och lite lim, så blir de här kanon ska ni nog se!  Papper och lim tänker ni..  - Jajemen, i bland behövs de inte mycket mer än så. Kolla de senaste jag gjorde av papper och snören här! . blev de inte fint så säg? :D Nu får vi bara hålla tummarna på att de blir som jag tänkt! :) Ses!
 
 
 
 
 
 
 

Gäsp!

Gäsp! Även fast jag fick vakna utvilad, så är jag nu seg och trött som jag vet inte vad! Med detta mysväder med regn och rusk gör att man kommer in i någon slaggs "mysa och kura ner sig i soffan stämning" vilket i sin tur går över till trötthet. Så det kan bli!
Och jag tror farbror bus kände desamma, som blev jätte trött och somnade super tidigt i dag!
Men men nya tag i morgon!
Tror nästan jag ska leta fram någon bok och mysa ner mig i sängen. Läsa bort en timme eller två. Men först Idol så klart! Ses!Dator problem?

 

Bullbak och bulltjuvar

Blev att baka lite knutar i dag. Och ryktet han sprida sig fort. Innan bullarna ens var klara stod både mamma min och syster utanför dörren. Bull sugna så klart! Och tur var väll det, för farbror bus visade upp alla sina kunskaper för dem. Kul! Tror inte han såg mig en enda gång när dom var här. Som han njöt av lite besök.
Förutom att njuta av uppmärksamhet, förvandlades han för ett kort ögonblick till en liten tjuv.
När jag stod och bakade ut bullarna kom det upp en liten liten hand gång på gång och gjorde små nyp märken i degen. Mums tyckte han, aja baja tyckte mamma.
Men nöjde han sig där? Inte då! Största bullen på fatet försvann, och ramla ner i hans lilla mage på stört. Buuuus! Aja, då har lille herren smakat bulle för första gången. Och det var inte fy skam tyckte han. d;  haha
 
Både stor städ och tvättning har hunnits med i dag. Sängkläderna åkte med den här gången med. Ny bäddat och rent i sängen. Myys!  Tror nästan det får bli en tidig kväll i kväll. ^^ hihi Ses! 
 
 
 


Gårdagens Outfit

Jag    ... igår!
 
 

gott skratt

Det plingade på dörren i går och Farbror bus blev så rädd att han gav i från sig ett skrik, ett skrik jag knappt kan förklara. Jag lyfter upp honom, tröstar och går och öppnar dörren. Där ute står två socker söta tjejer som säger.
- Hej, vi tänkte om vi fick komma in och prata bibeln lite?Var på jag svarar.
- Nej tack, jag är inte så intresserad.
- Okej, men får vi läsa en dikt för dig?
 
Jag tänker efter och undrar om jag verkligen har tid med det? Absolut att jag har, Farbror bus tittar nyfiket på dessa två söta tjejer och jag jag har inget som helst planerat. En liten spontan dikt så här på dagen skadar väll aldrig.
Jag svarar - Självklart! Dikten handlade om hur man skulle få bort ondska. Och hur man skulle slippa rädsla och "alla skrik" som dikten så vackert förklarade. Vilket jag nästan brister ut i skratt. 
Det kommer hit två söta tjejer, som vill "få slut på rädslor och skrik". Men i stället genom att bara plinga på min dörr, kom både rädsla och ett skrik från jag vet inte vad. Haha! Jag hoppas ni ser ironin med mitt inlägg!  Och även fast tjejerna kanske inte fick ut det dom just vela med besöket, fick dom mig till ett gott skratt i vilket fall. Vilket är ett steg i rätt riktning! Och även fast Farbror bus blev lite chockad av det plötsliga besöket, fick det ju i slutändan oss båda att le. Många brukar tycka det är rätt drygt med försäljare eller vad det nu är som kommer och plingar på. Och säger i en suck. - Det var försäljare igen! Men jag försöker se de positiva ur de mesta. - och ja, även fast jag inte var intresserad av vad de egentligen vela. Så blev det här besöket rätt hyfsat ändå.
 
 
Oj så jag kan snacka skit. Här lär avrundas! Ses!
 
 
(gammal bild)
 

Bedtime stories

Hej och hå vad farbror bus hade svårt att somna i dag. 1 och en halv timme tog nattningen i dag.
Karln är på match som jag skrev vi förra inlägget.  Kan läsas här! Den är nu slut och slutade inte som karln hoppats på. Men det dröjer nog ett bra tag innan han är hemma. När de kommer tillbaka till Borlänge väntas lite trösts bowling, och antagligen några tröst öl. Haha! Jag själv ska precis börja min "ta vara på dig själv kväll". Blir nog antagligen mest bara att slappa, kanske en ansiktsmask, glass och förlora mig i en film. Filmen börjar dock kl 21:30 på 5:an - Bedtime stories.  Någon mer som tänkt se?

 
Dagen i övrigt har vart i full gång!    ... även fast vi inte gjort något! Busbusbus! Klättra, riva i allt som går att rivas i, ta på allt man inte får. Jag överdriver inte när jag säger att jag inte ens haft tid att sätta mig på en stol och dricka en kopp kaffe. Haha! En slut mamma sitter här, men vet ni vad? - Det är så värt det! Älska! <3 Ses!
 
 

Älskade lappar och listor!

Är det något jag älskar så är det lappar. Skriver lappar och listor till nästan allt, och jag älskar det. Så roligt! Sen är det en sak om jag använder alla dessa lappar sen. ^^
 
I dag är jag och Farbror bus ensamma hemma, hela dagen! Hockey premiär, och det får absolut inte missas enligt karln i huset. Hockey tokig som han är. Det kan låta galet, men han åker från Borlänge, till Stockholm för att sen åka till Leksand i gen med buss. haha! Antar att själva bussresan är en del av hela grejen. dricka lite öl, peppa för matchen med sina vänner. (Måste nog förtydliga här att han är från Stockholm. ) Absolut, jag förstår han även fast det låter helt galet. ^^
Dock sitter jag och Farbror bus och funderar på vad vi ska göra i dag. Satt dessutom och funderade på vad jag ska äta i dag. Något lite extra mys kanske? Något lite små lyx, bara för att mysa till det lite själv här hemma. Och ja, många tycker nog jag kom fram till ett lite konstigt beslut med dom kriterierna. Jag bestämde mig för att äta Fisk och ägg sås. MUMS!jag älskar det, och karln hatar det. Så ja, då blir det faktiskt lite lyx, när man aldrig kan äta det. Så det var bara att skriv min älskade lista på saker att handla hem!
Sen mot affären. Det får bli vår första att göra sak i dag! Ses!
 
 
 


Barnasinnet är på topp!

Här om dagen när Karln och jag var i väg och mer eller mindre fönster shoppade stötte vi på något som gjorde oss sjukt nostalgiska. Vi stod där som två små barn som kollade in den där super grymma leksaken som man bara hoppades att man skulle när tomten kommer (om några månader). Men sen kom vi ju faktiskt på att vi är ju två vuxna människor och inte alls behöver vänta på tomten. d; Haha!
Vi kunde helt enkelt inte låta bli och i går var det dags att testa det.
Vi bakade kakor, satt in första plåten i ugnen och började spelet.
Kul tyckte vi. haha! Ena plåten klar och vi sätter in plåt nr 2.
Vi blir helt inne i spelet, och drar upp fick efter fisk när vi plötsligt väcks från vår fisk dvala av någon doft av bränt. - Neej! Kakorna! Skriker jag.  Och då kommer pricken över i. Karln säger - Jaha, jag trodde det var "motorn" i spelet som luktade bränt. haha!  Snacka om att inte ha några vidare förhoppningar om kvaliteten. Haha! Men kul var det, och spelet funkar än, några bra kakor och några brända. Toppen kväll!
I bland är det bara för härligt att ta fram barnasinnet! Ses!  
 
 
 
 

Vardags problem?

Jag har vart makalöst trött i ett par dagar. I går gick jag och la mig strax efter 21. Och vaknade upp trött ändå?! Det verkar dock smitta av sig lite smått på karln här hemma, och vi unnade oss lite god mat i dag med. Pizza! Mums!  Jag skulle nu egentligen ha lagt upp en snygg och väldigt frestande bild med en text som "Mums, här var det go mat i dag i gen. Ska äta och njuta av varenda tugga. Kebab pizza är vad som gäller" Så blev inte fallet. Jag öppnar kartongen och till min fasa märker jag att de glömt salladen, som vi mycket noga talat om att det ska vara på. Icke, där låg en torr brödbit med något torrt kött på. Suck, i stället för att ta fram kameran är det bara att gå ut i köket för att fixa grönsakerna själv. Jag får trösta mig med att det är ett väldigt enkelt vardagsproblem man har. ^^ Tänkt så hade dröm glömt pizzadegen men inte salladen?  - Då hade kompletteringen i köket tagit något längre tid. ^^ haha!
 
Men ska nog snart avrunda lite här, för snart blir det ut i köket och baka kakor. Och nu tänker ni "Men herre gud räcker det inte med att de trycker i sig pizza?" - Absolut att det skulle räcka gott och väl och lite därpå. Men nu är det så att vi älskar godsaker. haha! Skämt å sido, Vi har en rätt bra kost vanligt vis, men i bland måste man bara få slappna av lite och bara vräka i sig massa gott. Så snart kakor och spela spel! Wei! Bra kväll! Ses!
 
 

Outfit

Jag i dag!    ... Dimmigt och halv ruggigt väder. Men samtidigt rätt varmt?!
Dricka kaffe, söka jobb, skriva personliga brev och slutligen möte.
Då fick det helt enkelt bli denna outfit i dag. Sval men mysig. Enkel men snygg. Men framför allt riktig skön outfit. Passar kanon till denna halv disiga dag. Ses!
 
 

Cernitlera

Tråkigt? - Köp hem lite cernitlera lera. Dra tillbaka tankarna, tid och rum till barndomen. Lek med lera, gör roliga figurer. Kulkulkul! In i ugnen, svalna klistra på en magnet. Klart! Roliga kylskåpsmagneter!
Men om fantasin trotts allt skulle brista, finns det otroligt mycket inspiration på internet. Vilket gör det hela ännu roligare, man mer eller mindre bara spottar ut lerfigurer. Haha!  Här är några jag knåpat i hop. Lite egen tankeverksamhet och lite inspiration. Kul var det i vilket fall!  Ses!
 
 

Dags för en ny dag!

Dags att för den här lilla busen att gå till dagis. Och dags för mamman att göra sig redo för alla "ska göra saker". Laddat kaffebryggaren så den står redo och bara att klicka i gång när jag kommer hem. Sen är det bara att börja leta och söka jobb i gen. Jag vet inte varför, men jag har alltid lättast att komma i gång med saker med en kaffe kopp i handen. Allt känns så mycket roligare då?! Av nån anledning? - Vilka fix idéer man har. Som inlägget jag skrev i går, om att jag måste ha röda tånaglar. Haha! Kan läsas här!  Ja du, vi alla har vi våra "måste vara på ett vis saker"! Men tur är väll de, det hade vart rätt trist utan dem. Och att får höra andras "måste" saker kan man lätt få sig ett gott skratt. :) Ses! 
 

 
 
 
 

Pizza, Vardagslyx och Hollywood fruar

I bland måste man få mysa till det och unna sig något riktigt gott. Bakade hemma gjord pizza i dag. Mums!
Annans, skinka och lök på min.  ... Som alltid. Favorit!  Sen hade vi så klart vår hemma gjorda tomatsås på färska tomater som karln i huset gjort. Super god! Det gjorde lite pricken över i. En sak är säker, gott var det!
 
Vincent träffade på morfar på väg hem från dagis, skoj tyckte han. Men inte nog med det så kom mormor hit på kvälls kvisten, som dessutom tog på sig ansvaret för kvällsmat, badning och nattning. Det tror jag den lilla herren gilla!  ... Mormor med ska nämnas. Haha! Jag och Rolle tyckte så klart att det var guld värt med. Lite vardags lyx så här mitt i veckan! ^^  
 
Alla dagens måsten är förbi, och jag började att runda av kvällen med lite Hollywood fruar och målande av tånaglar. Fräscha och fina i gen! Ett ord , underbart! Det blev så klart rött. Men varför egentligen? - Jag vet faktiskt inte, jag tycker bara det är den perfekta färgen för fötterna. haha! Små egentligen betydelse lösa saker, som bara är ett måste. Som man bara bestämt sig för "så här är det". Sånt tok! Ses!
 
 
 

Välkommen åter sommar, och välkommen in Hösten.

I morse när jag skulle gå och lämna farbror bus på dagis, fick jag plötsligt ett regn av höstlöv över mig.
Jag tittar upp mot träder och märker till min förvåning att det är bra mycket mer färgglada löv än i går. Hösten kommer i rasande fart, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite förvirrad av det här vädret. Omgivningen börjar skifta och ser allt mer höstigt ut, men temperaturen hänger inte med i samma takt. Rena sommar värmen vissa dagar! Att sätta på sig sina sommriga kläder, känns helt plötsligt inte alls lika kul. Det känns   ...opassande. Men att sätta på sig lite höstigare kläder skulle få mig att få värme slag på bara några minuter. Haha! Jag längtar faktiskt lite till de lite kyligare temperaturen nu. Dra på sig stora mysiga kläder krypa upp i soffan och ha myskväll med både täcket och varma drycker. Slå på en film och tända massa ljus. Mysmysmys! Men snart, snart är vi där. Om bara någon dag kanske. Det ligger precis runt knuten, så jag får passa på att njuta av den lilla värmen som finns kvar. För sen dröjer det ett tag innan den är tillbaka. Men mig gör det inte så mycket faktiskt.  Jag vet att den återkommer, som alltid. Jag ser charmen i alla årstider och känner mig nu redo att välkomna hösten och så småningom Vintern. Välkommen åter sommar, och välkommen in Hösten. Ses!
 
 
 
( En gammal myskvälls bild med nybakta kakor och ljus. Mys! )


Läppstift!

Jag älskar att lyxa upp vardagen med lite läppstift i bland. Älska läppstift! Vissa har uppmärksammat det här och jag har fått frågan vad det är för läppstift jag använder. Jag har 3 st favoriter jag oftast växlar i mellan. En för varje tillfälle kan man säga. ^^ Älskar att ha just dessa för det är alltid något av som som passar, och ingen ut av de är just "för mycket". Kanon måste jag nog säga!
 
1. Isadora - Klar rött när jag vill ha något intensivare läppar.
2. Natural - En neutralare och mörkare, men man ändå vill ha lite färg.
3. Viva la Diva - Skarp rosa, som kan piffa upp det mesta och man vill ha det lilla extra.
 
 
 
 
 

Dagens : Grå tröja & grå skor!

Jag i dag!
 
 

Design klar!

Då drar ny vecka i gång, och massa nya jobb ska sökas. Snart bär det av mot dagis, sen är det bara hem och börja. Håll tummarna för mig!

Avslutade veckan som vart med att äntligen ta tag med de sista små detaljerna på min design.
Detaljerna är nu fixade och blogg designen klar. Äntligen behöver jag inte sitta och små störa mig på dem. Himla onödigt måste jag nog påstå! haha Tände ett par ljus och hade det mys. Så skönt att bara sitta och greja med sitt, försvinna in i sin egna lilla värld en stund. Mys!  Ses!
 
 
 

Converse

Fröken grön är glad. Super glad måste jag nog till och med säga. Berättade i förra inlägget att vi skulle i väg och kika på ett par skor. - Jag kom hem med ett par gröna Converse.
Tack vare min karl lär tilläggas. Tack underbara du för skorna! <3
Dessa kommer slitas på hårt ett tag framöver.
 
Efter shopping turen var fröken grön helt slut trotts sovmorgonen. Men det var vist mer sömn som lära tas i gen, då jag vart sjukt trött nu i veckan. Och fantastisk som min karln är lekte han järnet med farbrorbus medan jag fick vila. Så skönt! Avrundar här med ett par bilder. Ses!
 
 
 

Tänk hur världen skulle se ut om Vuxna var barn.

Härligt!  Fick sovmorgon i dag! Så skönt och behövligt kände jag. Vid 10 kommer hela familjen in och ger mig ett riktigt mys uppvaknande som slutade de i lek och bus i sängen. Härlig söndags morgon! 
Sen upp ur sängen, mot köket för att dricka lite kaffe. Sätter mig till bords för att sen höra hur det prasslar under bordet. Tittar ner för att upptäcka att på bara några sekunder har farbror bus lyckas få tag i en pantflaska för att sen klättra in på en av de trängsta ställena. Haha! Och där satt han och hade det skoj, bra länge. ^^ Tänk om en själv kunde gå upp, leta på en pantflaska och tränga in sig på det där sättet och sen tycka att det hela var rätt så skoj ändå. Haha! fnissar av bara tanken, hur det skulle se ut! En sak är då säker, man skulle ju aldrig ha tråkigt med den fantasin. ^^
 
I dag blir det att åka i väg för att kika på lite skor. Skoj! Vi får väll se om jag kommer hem med några. Ses!
 
 

Besök slut + present!

Vårat besök av Farbrorbus farmor och faster är slut. och dom har tagit tåget hem i gen. Lite tråkigt måste vi nog här hemma säga.  Menmen vi ses nog snart i gen hoppas jag. :)  Fick även en liten present av farmor, vilket gjorde mig super glad så klart! En ögon skugga, och hur snygg är den inte?! Glad tjej!
 

Men snart bär det av hem till mormor och morfar i stället för att äta lite räksallad. Mums! Så nu lär nog avrundas så vi kommer i väg någon gång. :) Ses!
 
 
 

Besök!

Efter lite tåg förseningar i går kom äntligen Farbror bus farmor och faster. Dock hade den lille redan somnat in för natten då. Vilket resulterade i en chock när han vaknade. Men en glad chock måste nämnas!
Att vakna upp och få sätta i gång och leka med Farmor och faster så här på en lördags morgon är inte fel. ^^ 
Just nu fixar vi alla lite med vårt eget då Vincent även sover nu. Så jag passar på att skriva lite, avrundar nog dock snart och slå mig ned på balkongen i solen. Kanske med en kopp kaffe? Mys!  Ses!
 
 
 
 

Strukna planer, men helt okej ändå.

I dag är farbror bus ledig från dagis. Så vi tänkte roa oss på öppna förskolan istället. Så blev inte fallet då Farbror bus vaknade kl 13:59 mer eller mindre exakt från sin middags sovning.   ... Öppna förskolan stänger 14:00.  Aja, får bli en annan dag och vi får busa på här hemma i stället. :)  Men vi har ju fortfarande en sak att se fram emot i dag. Farbrorbus Farmor och faster kommer ju som sagt i dag med, dock senare mot kvällen.
Men dagen har vart helt okej hittills, och då löser sig nog resten med trots strukna planer. ^^  Ses!
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 

Toppen dag!

Vad är det som händer?! - På bara några dagar känns de som att Farbror bus utveklats nå så otroligt. Jag tror att dagis har gjort susen för lilla herrn. Från att alltid vara super blyg och försiktigt har han plöttsligt börjat ta för sig lite mer. Han vågar vara med att leka, vilket han inte vågade förut. Han som alltid vad petig med maten har ätit mer och mer för varje dag. I dag har han bara ätit fast föda och tackat nej till alla "flaskor". Jag tappar hakan han som vart en riktigt lite flask kille. Han har dessutom gått flera gånger i dag. Hej och hå vad det händer saker! Dagen före dagis start spelade hjärnan mig ett spratt. Jag skrev ett inlägg där jag ifrågasatte om vi verkligen valt rätt. Var det rätt eller fel beslut att han börja dagis nu? Jag tror minsann det var rätt beslut ändå. :) Skönt!  Inlägget kan läsas här!
 
Berättade ju i förra inlägget om att vi vart lite barnvakt i går och att äldsta grabben skulle komma över i dag i gen. Fick ett samtal strax innan han skulle komma. Det var så klart syrran hans som också vela komma. Självklart! Så massa bus i dag med, och festade på lasagne. Härlig dag! :D
 
Nu ska här varvas ner med lite Hollywood fruar då jag missade senaste avsnittet. Det är pricken över i det. Dagen är fulländad! Haha Ses!
 
 
 
 
 
 

Bra dagar som vart och bra dagar framför oss!

 Vilket röj det var i går. Efter att jag hämtat Vincent på dagis, ringer en nära vän till mig och undrar om hennes 3 små smultron får vara hos mig en stund på eftermiddagen medan hon var till tandläkaren.
- Självklart!
fyra små busfrön röjde loss här hemma! Vincent njöt i fulla drag att ha så många kompisar hemma. ^^  Kul! Hjärtat ler när man ser 4 små leenden! :) Får nog skicka i väg den här vännen på ärenden oftare så jag och alla barnen får leka järnet oftare. ^^ hihi
Leka och festaägg och melon, det är livet de. hih
Farbror bus blev övertrött redan vid kl 18. Somnade vid 18:30 redan. Men det är ju inte så konstigt när man haft en så aktiv och rolig dag! ^^ 
 
I dag kommer för övrigt hennes äldsta grabb i gen. Men då antar jag att det är karln i huset som gäller. Dom ska leka frisör, men efter det är det nog tv spel och fotboll som gäller. Killar dom kan dom. ^^ 
Fredag kommer Vincents farmor och faster hit på besök. Så det är mycket som händer nu, men det det är ju bara trevligt. Bra dagar som vart och bra dagar framför oss! Gillas! Ses! 
 

 

 
 

Tiden går i rasande fart!

Dom här dagarna har fyllts av pappers arbete, möte , cv, personliga brev och ett letande som jag vet inte vad.
Dagarna har rullat på i rasande fart och tiden räcker inte riktigt till. Det går i ett från man går upp tills man går och lägger sig. Trött är vad man är. Men det är vi nog hela familjen. Farbror bus med som öser på dagis om dagarna. Han trivs som fisken i vattnet och fröknarna säger att det är en riktigt lite glad prick. Känns otroligt skönt! Men trött om kvällarna ska man vara, då vet man att man har gjort nått. ^^  hihi Så inte ska jag klaga över det.
Jag har insett att det finns otroligt mycket möjligheter. Nu gäller det bara att vända på varje liten sten, se vad som finns och ge järnet. En dag hittar jag nog något jobb som jag dessutom får. Ett jobb där jag trivs som fisken i vattnet så som farbror bus gör på sitt dagis. Hihi Det här blir bra! - Spännande vart jag hamnar och när! Håll en tumme för mig!
 
 
Min mamma och mina syskon var här i går med. Kom hit under kvällen på lite kvälls mys och mammsen min hade gjort kycklingsallad vi festade på. Kul! Pappa min är bortrest i en vecka på lite jakt, men vi får väll göra om det när han är hemma och kan vara med också tycker jag! Super kul! :)
 
Nej nu ska jag nog avrunda här. Ses!
 
 

Positiv!

Den här dagen har både gjort mig helt slut och peppad. Vincents inskolning är klar och jag måste ta och hitta mig ett jobb. Spännande! I dag har jag vart på jobbrelaterande ärende, så nu är det i gång. Vi går in i en ny fas i livet nu. Vincent går på dagis, jag ska börja jobba, men vart vet vi inte än och Rolle går sitt sista år i skolan. Vart är vi om 1-2 år? - Det får tiden utvisa. Hade det här vart för nått år sen hade jag tyckt det hela känts väldigt jobbigt, energikrävande. Inte veta vad som händer, inte veta vart man hamnar. LÄSKIGT! Men inte i dag, jag försöker mer se det som spännande. Varför göra saken värre än vad det egentligen är? - Lite mer positiva tankar gör livet lite enklare. Ses!
 
 
 


Glad tjej!

Wiiho! Mamma och brorsan kom mot kvällen. Med sig hade de gardinstänger till mig! Berättade i ett tidigare inlägg om den misslyckade jakten på gardinstänger och vi kom hem utan. Men mamma och brorsan hade gett sig ut på ytterligare en jakt, åkte till Falun och fått fullträff direkt. Glad tjej! Nu hänger gardinerna upp så fint efter många om och men. Med sig hade hon sin nya fönsterputsmaskin som hon köpt. Så hipp hurra, jag fick fönstret rent med. Vilken lyx! Och vilken guld mamma dessutom! :) Dock behöver de andra fönstren också göras rent, men det får bli en annan dag då det inte är så sent på kvällen. Men det här var guld värt! Äntligen. Man kan säga att det blev en glad tjej så där på kvälls kvisten.  :) 
 
Fick dock ingen bra bild på gardinerna. Men ni kan åtminstone få se, min älskade "fånga dagen" text och min underbara grodprins, som är en av mina favorit prylar. Varför? - Ingen aning, jag bara älskar den. ^^ Ses!
 
 
 
 
 
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 

Mys middag!

Mys middag i går! Vart sugen på lax i flera dagar nu och i går äntligen. Dock kött till karln då han är kött älskare. ^^  Mums! 
Men i dag har jag och Vincents mormor vart runt och letat gardinstång till vardagsrummet. Vilket verkar vara ett omöjligt uppdrag. Vi letade i varenda butik vi kunde komma på, men svara blev alltid - Nej, tyvärr. Det har vi inte. Surt! Trodde ju att jag äntligen skulle få upp gardiner i ett av fönster. Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ^^ Ses!
 
 
 

RSS 2.0