Stockholm, trött och nya frisyren!

Hemkommen från Stockholm från någon timme tillbaka. Kom inte hem så sent ändå, men vi åkte ju ändå runt 6 tiden i morse. ^^ (Berättade här om att jag skulle dit med jobbet) Skoj var vad det var! Men trött blev man! Kändes som ögonen stod och alla håll på vägen hem. Sjukt trött! Får bli en tidig kväll i kväll!
 
Tänkte slänga upp en liten snabb bild på nya frisyren, får hoppas på att jag hinner ta en bättre sen! :)
 
Trött och slut, så får hålla mig lite kortfattad i dag! Ses!
 
 


Moussaka

Första dagen på nya jobbet är avklarad. Och det gick galant, och bättre kommer det att bli! :) Nöjd med dagen!
Väl hemma började min underbara karln med Middagen. - Moussaka! MUMS! Maten är intagen och avnjuten.
Nu är det Hollywood fruarna som får avsluta min kväll, för sen blir det raka vägen i säng. För 6 i morgon går bilen mot Stockholm med arbetskamraterna! Lite studiebesök, ska bli riktigt kul! Ser fram emot morgondagen, och hoppas på att ni får en lika bra dag ni med!  Ses!
 
 


Glädje och sorg

För 1 år sen i dag, satt jag hemma med en liten grabb på ca 2 månader. Ett år har nu gått, och det är dags att bege mig in i arbetslivet i gen. Blandade känslor! Min mammaledighet är över, och "den första tiden" är förbi. Sorg i hjärtat! Men samtidigt, växer vår lilla kille så det knakar och när man tror att man inte kan känna mer kärlek, så bara exploderar känslorna gång på gång på gång. Hur skulle jag inte kunna vara glad?! Jag tror inte det finns någon gräns för hur mycket kärlek man kan känna och ge. Sorg i hjärtat för att första tiden är förbi men glädje att vi har en livslång resa framför oss. Vi tillsammans! Jag är glad och nöjd över tiden som gått, det finns nog inget jag skulle velat göra annorlunda. Jag är nöjd! Ett år och det är inte bara lilla killen som vuxit och utvecklats, utan även jag. Så mycket jag lärt mig, lärt mig om mig själv. Det har vart ett underbart år. Ett år   ... ett värdefullt år på alla sätt och vis. Men snart om bara en liten stund är det dags att bege mig till jobbet. Nytt jobb, ny arbetsplats, nya arbetskamrater och nya arbetsuppgifter. Första dagen, och jag åker dit med spänning i kroppen. Det ska bli riktigt kul! Med handen på hjärtat trodde jag att när den här dagen var kommen, skulle jag sitta som på nålar med en stor skopa ångest. Jag trodde att jag skulle vara helt sjukt nervös. Men är det så? - Nej, jag känner inte av något av de där. Konstigt. Men allt känns bara så naturligt. Härlig känsla!
Tänk så mycket som kan hända, hur mycket ett enda år kan ha sådan stor betydelse. Häftigt är vad det är! Jag ska tänka tillbaka på tiden som varit med ett leende på läpparna, och se framåt på tiden som kommer med spänning! Jag ska med glädje fortsätta vår resa tillsammans, fast i ett nytt kapitel. Ses!
 
 


Är det min lycko dag i dag?

Vilken lycko dag! Efter en misslyckad klippig och några månader av håret på utsparning och jag i dag kunnat gå till frisör och rätta till det. Jag säger bara en sak ÄNTLIGEN! Nu behöver jag inte se ut som en pojkflicka, eller bara helt bedrövlig skulle man ju kunna säga. Jag kan äntligen bara låta håret vara som det är utan en massa hårsnoddar och hårspännen i vilket var ett måste förut. Från första minut jag gick upp på morgon och till minuten innan jag gick och la mig om kvällarna satt dessa jävla hårspännen i, i hopp om att dölja denna katastrof som satt på mitt huvud. I dag är det ett minne blott Över lycklig tjej! Efter att öppnat dörren och stegat ut lycklig från frisören drog jag in i lite butiker för att leta efter en jacka, vilket även det var ett måste då jag faktiskt inte ägde en. Hittade en super skön GRÖN jacka, vilket fick mitt humör att höjas ytterligare lite till. Men inte nog med det! Beger mig sen hemåt. Väl hemma med min nya frisyr och den nya jackan i handen, öppnar dörren och håller jag på att smälla av. ÄR DET MIN LYCKA DAG I DAG?! Där möts jag av en elektriker som jag så vackert väntat på i 3 månader. 3 månader och du är äntligen här älskade elektriker! Min tvättmaskin har äntligen blivit inkopplad! Lyckan är på topp, och jag får hoppas på att dagen förblir så. Ses!
 
 
 
 


Kakor, söndag och klippning av hår!

Skrev ju som sagt i går att vi skulle få lite besök. Då karln var på Hockey hela dagen skulle jag och farbror bus ha super skoj med 3 andra små busfrön här hemma, då jag skulle vara barnvakt. Väl här lektes det i massor, bakade i hop lite kakor som vi även fikade på. Skoj!
 
I dag där i mot, har vart en riktigt seg dag. En riktigt söndag helt enkelt. Klippte håret på farbror bus för första gången med. ^^ Stilig karl nu! hihi Men nu tror jag faktiskt det är dags att klappa i gen butiken för i dag, då jag håller på att somna sittandes. d; Ses!
 
(Lite kakor och lime vatten sitter aldrig fel och att lära sig lite teckenspråk tyckte barnen var super skoj! mysig fika stund! )
 
 

 
 

Trött tjej i går, 110 i dag!

Oj! Trött tjej i går! Somnade när farbror bus nattades, alltså kl 19:00 och sov till halv 9. Det måste ha varit en riktigt slut tjej! d; Men nu är jag utvilad och redo för dagen. För i dag Är det hockey dags för karln och blir borta hela dagen, medan jag och farbror bus ska ha en riktigt rolig dag på egen hand. I dag kommer nämligen 3 små busfrön till hit (Här kan ni läsa när de var hos oss sist). Så i dag kommer det gå i 110, vilket inte gör vaken mig eller farbror bus något. Så kul vi ska ha! :)
 
I går var jag och Vincents mormor i väg och skulle köpa nya stövlar och ett par fleecebyxor. Vi kom hem med Ett par fleece byxor, ett par nya vinterskor och en ny vagn. Haha!  Då vi har en stor och rätt klumpig vagn (som för övrigt är sjukt bra)  Så kan det vara bra att ha en liten paraply vagn med. Riktigt bra! Super nöjd! Och att vi råkade se just en grön med, var ju bara ett stort plus kanten! Weei! Glad och utvilad tjej i dag!  Ses!
 
 (Lägg märke till den lilla handen i hörnet som försöker ta sina nya skor. ^^ )
 
 
 

Problem?!

Då sitter man här, och det är snart dags att dra sig in mot sängen. Funderar på om jag ska dra av ett avsnitt av   ..... Ja just, vilket? - Så här på hösten går det på tok för mycket program och jag har inte en chans att hänga med. Så mycket jag vill se, älskar alla dessa höst program. Det är idoler som föds, fruar i Hollywood som får en att dra på mungiporna en aning, ensamma mammor som söker sin prins, vår rara Albin som spelas av Johan Glans i halvvägs till himmelen, Bossiga tonåringar som styr över familjens ekonomi i Tonårsbossen och så klart mina älskade bönder som söker sin fru. Listan kan göras lång! Jag bara vill smälla i mig alla dessa program! Lättsamma, får en att le lite smått och bara får koppla bort hjärnan för en liten stund. Underbart! MEN VARFÖR ALLA SAMTIDIGT?! SNÄLLA SPRID UT DEM! I höst tider blir jag helt fast i alla dessa program, men när dem slutar en efter en i vinter? - Sorg i hjärtat! Haha! Det blir lite för mycket av det goda. Beslutsångesten är på max och jag tror jag lägger mig mot huvudkudden direkt istället. Jag vill se, men hinner inte med. Snälla låt mig vakna upp i morgon slå upp tidningen och får mötas av rubriken "Hälften av alla dessa höst program uppskjutna till senare i vinter". Haha! Är det bara jag som har det här problemet?! Haha! - Jepp livet är härligt när tv program blir till problem. <3 Snacka skit det kan jag, som jag nu också fått gjort. Dags att inta sängen. Ses!
 
 
 
 


Outfit

Jag i dag!
 
 

Fullt ös!

I dag har det kalasats. När Vincent slutat dagis var de bara att fara raka vägen för att shoppa presenter, till 3 små busfrön som fyllt år, varav en ut av de fyllde år i dag. Dit och busade en stund. Wiiho! Hem och förbereda kvällsmat och varva ner efter allt lekande. ^^  Nu sover farbror bus som en prins, pappan i huset pluggar och jag sitter och kollar Hollywood fruarna. Blir nog att riva av några Internetkurser jag har att göra innan jag börjar nya jobbet nästa vecka. :D Fullt ös kan man säga! :) Nu blir det att mysa ner mig ordentligt i soffan. Gillas!  Ses!
 
 


Puttsa fönster, plugga och vinter jacka!

Oj så skönt! Putsade rent några fönster igår! Dom små fläckarna och handavtrycken jag så länge stört mig på är nu borta! Skönt! Torkade av fönsterbrädorna och elementen! Det måste nog vara det absolut tråkigaste inom städkategorin. Element! Dom är varken vackra eller lätta att göra rent. Blä för dom! Men oj så skönt när de är gjort! :) I vilket fall ska jag klappa mig själv på axeln och ge mig ett plus i kanten. :)
 
Vincent och jag ska strax promenera till dagis och sedan väntar en del internet kurser.
Karln är hemma i dag med, men ska plugga han med. Blir lugnt och tyst här hemma ett par timmar framöver. d; Senare i dag, väntas en del ärenden och fortsättning av en del städning som blev kvar från i går. En helt okej dag helt enkelt. :) Ses!
 
 .... eller en sak till. Jag behöver hjälp! Tips på snygga vinterjackor mottages gärna. Äger inte en enda jacka för tillfället, och det börjar bli ett måste med jacka nu. Tips mottages gärna! :D
 
 

RSS 2.0