Flyter på!

Flytten flyter på, om så väldigt rörigt. Försöker så gott de går att hålla ordning i vilket fall.
Och i dag kommer Vincents farmor och hjälper till. En extra hand kanske kan behövas! Om inte så får nog Vincent någon att busa med när mamma och pappa är tråkiga och plockar saker. ^^
Det blir bra det här! :) Just nu står det dock lite still, slut kartonger och jag behöver bara någon enstaka till. Vincent sover, och Rolle är på jobbet en timme till. Får gå och kolla om det finns något smått att göra.  Ses!

Hämtat..

Hämtat nycklarna! Och nästan alla saker är överflyttade! Alla kartonger då vill säga, nästan bara de stora möblerna kvar. Weei! Det här har ju gått smidigt än så länge, nå får vi hoppas de flyter på lika bra  tills resten är klart! :) När vi grejat klart för dagen blev man bjuden på pizza som pricken över i. Mums! Tacka mamma och pappa för hjälpen! :) <3
 
Lillprinsen sover och Rolle och jag ska pusta ut i soffan så vi orkar med morgon dagen. ^^ Ses!

Äntligen!

Äntligenäntligen snart flytt! Bara någon dag kvar nu! Och för tillfället kan nog inte hemmet bli stökigare, men det känns bra. Vi har nått spetsen och nu kan de bara bli bättre. Snart är allt i ordning och reda i gen. Yey!
Vincent däremot, har mycket att klättra och kolla på, så han gillar de. d; haha!
 
Nu ligger busungen och sover, vilket nog var himla skönt för honom. En kille som lagt somnat alldeles för sent och gått upp alldeles för tidigt dom senaste dagarna. Utvecklingsprång? - Jajemen!
Och tänka sig att min bebis om ca 1 månad blir 1år! - Ett helt år, kan ni tänka er. Jag kan inte tro det är sant, men hur ofta jag än kollar efter, hur jag än räknar så jo minsann det stämmer! ;D haha Liten blir till stor ^^
 
 
Regn och rusk, och lika bra är väll det! Solen får spara sig tills vi flyttat så vi får mysa på vår nya balkong! Blir toppen! Ses!

Midsommar!

Vilken fin midsommar de vart! Vart till Rolles farfar, Torsdag till Fredag kväll.
Skönt och komma i väg lite bara ta det lugnt och ha det bra. Underbart! :)
Vincent har somnat och sover middag, Rolle är på jobbet frallor står på jäsning, tvätten är tvättat och ska snart hängas och snart ska jag fortsätta rensa lite. Är ju trotts allt en vecka ca kvar bara innan flytt nu. I dag unnar vi nog oss en Pizza till middag. Mums! Lat dag! Underbart!
 
Bilder från Midsommar kommer sen. :) Ses!

Nybakt bröd!

Vilken kanon dag! Vi sov till kl 9 i dag. Skönt!
Besök hos Micka och Urban. Inte sett hur dom bor än så det var skoj, och väldigt trevligt! :)
Sen var det tänkt att jag skulle packa lite. Blev de så? - Inte då, ställde mig och bakade lite ostfrallor. Så då blev det nybakt bröd så här till kvällsfika. Mums! Vincent sover sen länge och jag funderar på att krypa ner i sängen snart med. Gäsp! Måste säga att det vart en väldigt bra dag!  Ses!
 

Packa, packa och packa!

Lugn dag! Flyttpackat lite, vart i väg kollat lite hyllor på jysk. Kanske, kanske bestämt oss för en. Vi får se! Letat lite fler banankartonger, sen hem i gen, och fortsatt packa.
Vincent tycker de här med flytt är kul i vilket fall. Mamma packar och Vincent packar upp. d; haha!
Mycket kul i dom där lådorna verkar de som! ^^  Lite för kul har det nog varit, spexig som han vart blev han även en lite otursfågel, med lite olyckor här och var. Konstig nog var det inte när han lyckades klättra upp och stätta sig på lådorna. Nepp, utan när han krupit och snavat på sina egna händer. Mammas otursfågel! <3  Men som tur torkade tårarna fort, och det var full gång i gen. <3

Morgon dagen kommer nog se ungefär likadan ut, men ett besök hos Micka hoppas jag på.
Det skulle ju vara trevligt att se hur hon bor nu i sin nya bostad! Skoj!
Vi får helt enkelt se hur morgondagen slutar. Ses!

Mys dagar!

Några dagar har gått och de har vart mer eller mindre fullt upp.
Det har blivit mycket grillning och spenderats tid utomhus.
Mys! Synd att det riktigt varma vädret typ försvunnit.
Haft besök av en vän till Rolle i ett par dagar.  Väldigt trevligt!  
Och Vincent har njutit av de! Super kul tycker han det är när det är lite folk här.
Inte bara mamma och pappa att titta på. ^^
Som förövrigt är och klättrar lite var stans nu. Nu går det undan för lilla herren ^^
Så flytten som sker om ca 2 veckor kommer nog rätt så lägligt. Börjat packa lite smått och alla prydnader och dukar åkte ner i kartongerna först, det som ändå rivs ner titt som tätt. d;
 
 
I vilket fall så ägnade Vincent och jag en morgon att baka lite ost frallor när vi hade besök. Så killarna skulle få lite färskt bröd till frukost. Det verkade uppskattas. Och kommentaren som " - Va?! kan man baka ost frallor hemma? är inte det nått man bara köper? "  gör ju det hela ännu roligare. Ja, det visar att dessa herrar inte verkar ägna så mycket tid i köket till bakning. Haha! Ett gott skratt fick jag i vilket fall ^^
En ynka fralla blev det kvar.  :) 
 
 
 
 
 
I går var en riktig mys dag! Först skolavslutning för en gemensam väns barn. Lyssna på sommarsånger och önskade de ett riktigt bra sommarlov innan de direkt efter drog i väg på lite semester.
Vi däremot, gick in mot stan för att äta frukost på ett café. Men vi valde vist fel dag, då det var kö in på det ena, det andra var mer eller mindre fullt, vi fick nöja oss med det 3:dje vi hittade. Dock inte alls så mysigt och fint som vi först tänkt oss. Menmen mys en då! Vi får försöka en annan dag. Sen bar det hemåt då det regnade. Och vad passar inte bättre än en riktig mys dag! Regn är mys! Vilade lite middag alla 3 en stund. Sen bara tog de lugnt och hade de riktigt bra! :) Såna dagar gillas!
 

I dag, står som sagt lite flytt packning på schemat.
Men tog en liten paus nu. Kan behövas i allt stök. ^^
Vincent vaknar nog snart från sin middags sovning så jag avrundar nog här. Ses! :)
 
 
 

Sovmorgon och stranden!

I går  chokade lill killen oss med att vakna kl 9. Och i dag 10:20! Och ja, det är väldigt sent då han annars vaknar vid 6! Ojoj, sovmorgon för både mamma och pappa! ^^ Det sena uppvaknandet i dag kan dock ha att göra med att det var en liten kille som absolut inte skulle sova i går kväll. Och var i full gång till sent på kvällen. Inte en chans att han skulle sova tydligen ^^ Det ena buset efter det andra. Mammas busfrö! ^^
 
I vilket fall vaknade vi upp till strålade sol, bestämde oss för att dra i väg till stranden. Dock så blev de inte riktigt som vi tänkt oss Väl i väg så är det fullt av moln på himlen. Suck!  Menmen, i vilket fall skönt att komma ut. I dag somnade Vincent i tid. Kl 19 var Vincent ny badad, och mätt i magen och somna ca 5 min där efter. Sötnos! Nu är disken efter middagen diskad och jag har slagit mig ner i soffan för att ta det lite lugnt innan dagens sista tvätt är tvättad och ska hängas. Bra dag Ses!

Vincent på sitt flygplan

Syrran tog massa kort på dopet, duktig som hon är!
I går fick jag den här skickad, en bild hon tog och fixat till. Och blev det inte snyggt?!
Den ska det bli tavla av! :)
 
 
 
 
 

Laddat batterierna!

Dop och dagar av besök av mycket olika människor måste ha tagit på krafterna för Vincent. Halv 9 vela skrutten gå upp i dag. Han som annars vaknar 10 i 6 för att vara rätt så exakt. haha! Men jag är inte förvånad  egentligen. Han har haft så roligt, fått så mycket uppmärksamhet och lekt järnet! Nu har han laddat upp batterierna och leker vilt med sina nya leksaker. Men nu dröjer det nog inte länge innan han vill att jag ska vara med. Hoppas jag får dricka upp kaffet i vilket fall. hihi ^^ Måste avrunda, Ses!
 

Vincents dop!

I går var det dags för dop. Vincent var så glad under hela dopet och skapligt glad och pigg under fikat.
Så glad att så många vela komma! Det värmer! Och så många fina presenter han fick. Vi är så nöjda!
Dock hinner man ju inte prata med alla känns de som, och tacka ordentligt. Men jag hoppas att alla förstår hur glada och tacksamma vi är! För det är vi verkligen! :) Avslutar inlägget med lite bilder.   Tack än en gång, Ses!
 
Rolle, Vincent, Jag och Ida, Vincents Gudmor!
 
 

RSS 2.0