Nu var det klippt!

Angående i dag, så börj jag inte säga nått nu. Men det första som kommer upp är, OMG VAD HAR JAG GJORT?! Mer än så säger jag nog inte förens jag fått vänja mig

Klippning

Nu är det äntligen måndag! Men jag är inte glad för just "måndagen" utan för denna måndag betyder klippning! :D Kan inte låta bli att bli lite pirrig. Jag vet ju att jag kan bli rätt impuls styrd när det gäller klippning. Jag vet liksom aldrig riktigt hur jag kommer gå där i från. Jag har aldrig riktigt bestämt mig förens hon satt saxen i håret. Jaja, det växer ut om det skulle bli helt katastrof. Men jag vet faktiskt inte vad jag är mest rädd för, något helt nytt som bara är katastrof, eller något jag alltid har? Haha Det visar sig hur det blir.  Ses!

bortskämd?

Ojoj är man bortskämd eller är man bortskämd? Fick sovmorgon i dag. Trotts att Rolle vart uppe hela natten och kollat på hockey, så skuttar han upp ur sängen när Vincent vaknar. Och jag får ägna några timmar till i sängen. Vilken karl man har! <3  Men jag undrar om han gått upp med ett leende på läpparna även om hockey resultatet slutat annorlunda? Tveksamt. d; Haha skämt å sido. Vincent har somnat och sover en skvätt middag. Rolle har dragit sig till hockeyplan och passar på att spela lite. Jag sitter här med mitt kaffe och har en lugn stund. Underbart! 3 av 3 nöjda individer.. haha!
 
 
Senare i dag blir det att åka och handla. Skönt att fylla upp kylskåpet med lite mat! Gillar!
 

Ska fortsätta njuta av mitt kaffe innan de svalnar av helt nu. Ses!

Besök, och en liten skrutt!

Vår bebis till väckarklocka "ringde" vid 8 i morse och vela gå upp och leka. Sakt och gjort. Vid halv 1 kom Rolles farmor och hälsade på. Trevligt! Besöken löser av varandra här! :)
 
Kollade på lite gamla bilden i går. Vår lilla skruttis har blivit stor kille mot för 6 månader sen ^^ Nu har vi en glad kille med mycket bus. Och en viss kärlek för kökshanddukarna. Dom hänger aldrig där dom ska inte. d; haha

Vart tog den här lilla skrutten vägen?
 

15/02-13

Vilken mys dag. Bus, massa lek och middagssovning för både mamma och barn. Det gillas!
Till middag blev unnade vi oss pizza. Mums!
Vincents mormor kom förbi här mot kvällskvisten och hämtade hem lite tårta då morfar och morbror inte kunde komma i går. Skönt att bli av med den. Fick ju halva tårtan kvar! 
 
Men nu ser jag fram i mot en lugn och skön helg. Men kan inte låta bli att längta lite efter måndag! Låter helt galet, men på måndag åker skatboet till hår av. Underbart! Hur det blir vet jag inte riktigt än, det visar sig när frisören sätter saxen i håret. ^^  I vilket fall ska de bli skönt. Med en liten en hemma, är det skönt med kortare hår. Fort att duscha, fort att fixa sig. inte lika lätt att lillen får tag och drar med full kraft. d; Längtar, längtar, längtar!
 
 
Och på tal om liten, har liten faktiskt blivit över halvåret nu. Och jag kan inte låta bli att undra, vart tog tiden vägen?
 
Lite skrutt blir plötsligt stor. (bilden tagen för några veckor sedan)
 

Bitter eller obegränsat romantisk?

Kalla mig bitter, tråkig, eller vad som nu faller er in. Alla hjärtans dag, behöver man en speciell dag för att visa kärlek? Inte här i vilket fall. Att få alla den uppvaktning en helt vanlig dag utan att dagen behöver heta "alla hjärtans dag" känns mer speciellt, jag känner mig mer speciell. Komma mer från hjärtat. För sån är jag, rak på sak. Allt eller inget. Spara mina rosor till en annan dag. Trots denna förklaring till pojkvännen, att han inte alls behöver köpa något, fick jag mig en ros. Söt som han är. Visst jag är inte den som är den, jag har alltid firat och kommer säker lite smått alltid fira dagen med. Men nej hädan efter vill jag ägna denna dag till min pojkvän men inte på grund av alla hjärtans dag utan för att det är hans födelsedag. Våra kärleksmiddagar hinner vi med någon annan dag av det här året. Hihi  Bitter eller obegränsat romantisk? - Kalla mig vad ni vill. Haha
 
 
Så i dag har vi haft lite besök. Så dagen började med tårta bakning. Nu har de flesta av besökarna åkt hem och Vincent har somnat. Har vart en kanondag, och jag funderar på att krypa ner i sängen snart och ta en välförtjänt skönhetssömn. ^^ Men jag avslutar denna alla hjärtans dag med kort på pojkvännens födelsedagstårta. Lyfter på hatten och tackar för mig, och hoppas att ni trotts allt haft en fin dag. :) Glad alla hjärtans dag!
 
 
 

RSS 2.0