Heja, heja, heja!

Heja mig måste jag nog säga i dag. I morse kl 8 stod jag och Farbror bus start klara för en lång promenad. Vincents mormor kom förbi, så vi gick alla 3. Stor handlat för 2 veckor har vi med hunnit. Och klockan är ändå bara halv 2. Heja hela familjen! Vi som brukar vara så seg startade. ^^ Nu blir det nog att ta hand om disken medan farbror bus sover. Tror nog jag lyxar till det med en kopp kaffe samtidigt. Lyx lördag. d;  haha Ses!

Full rulle!

Full rulle hela dagen. Sökt jobb i massor, promenad med en god vän, promenaden slutade dock på köpcentrumet. ... Vilket resulterade i att jag hittade ett riktigt snyggt halsband. Ett kap helt enkelt för endast 38kr. Vilket fynd. Hem och fixa mat till farbror bus. Sen disken och nu återstår resten av fredagsmys städningen. Jajemen, i kväll blir det mys för hela slanten. :) Ses!
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 

Storm steg framåt!

Vilken dag! Efter mycket mys somnade vi båda när det var dags att sova middag. Och nog sov vi, och länge med dessutom. Vaknade och bara låg och myste i över en timme. Mysigt!  Men nog märks det att farbror bus känner sig slut, för annars är det mest bara lek, skulle inte acceptera att bara ligga och vila och mysa så länge.  ^^ Var nog ett klokt beslut att stanna hemma från dagis i dag. Men det är nog inte bara förkylningen som gjort honom slut. Han har utvecklats med stormsteg! Tog ett till steg i dag, utan att vi behövde "locka fram de". Han tog även upp skeden rätta till den åt rätt håll och tog några skedar själv?!  Sen var det nog även rekord i storlek på portion han åt, som dessutom var i större bitar?! Heja stora killen! Ses!
 
 

Motorväg till säng?!

Oj, i dag känner jag mig som om jag legat och sovit på motorvägen. Blivit överkörd gång på gång på gång.
Jag är så trött att ögonen knappt går att hålla uppe. Men inte ska man vara bitter för det, det betyder bara att jag kommer uppskatta helgen som kommer tuffandes närmare och närmare desto mer. Underbart!
Det har vart en hård vecka som tagit på oss alla. Inskolning och vi har dessutom åkt på en förkylning som faktiskt var rätt väntat. Men vi får vara glada det inte var värre än en förkylning. Nej nog finns det värre saker än så. Första veckan är snart gjord och nu blir de bara att kännas bättre och bättre. Vilken härlig dag det kan bli ändå! :)  Ses!
 
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 
 
 

En kvart innan ..

Ja, det här gick ju inte så bra. Fabror bus somnade en kvart innan vi skulle gå till dagis. Det blir till att komma senare i dag, vilket även hans fröknar tyckte var helt okej. Vi har haft det lite problem med dessa tidiga uppvaknande senaste dagarna. En sak om han vaknat pigg, men när han vaknar super trött men vägrar sova så blir det inte bra.    ... Ja ni förstår nog själva. Det har resulterat i kaos på dagis.
Men egentligen, det är väll inte så konstigt? Mycket som händer, nya rutiner och en hel massa nya intryck.
Även fast det känns i mamma och pappa hjärtat och säkert är jobbigt för lillkillen med nu. Så tror jag att de tillslut slutar positivt i vilket fall. :) En liten tupplur nu, så går det säkert kanon på dagis sen med massa lek och bus igen! Vi får hålla tummarna på det i vilket fall.
Men de senaste dagarna har faktiskt vart väldigt positiva med, inte bara en omkastad sömn. Han har nämligen börjat säga - där och - titta allt mer tydligt samtidigt som han pekar på något. Även fler ord han försöker härma efter. Men just dessa säger han "själv". Kanske är det med, så mycket som händer, så mycket han lär vilket resulterar i dålig sömn?
- Tankar och funderingar. Positivt eller negativt? Jag försöker åtminstone alltid försöka se något positivt ur saker som känns mindre bra. Varför haka upp sig på enbart allt negativt? Ses!
 
 


Jag ..

Jag i dag!
 
 

Redo! - Redo?

Dagis, här kommer vi! Redo för dagen, åtminstone farbror bus. Men jag? Kommer jag någonsin bli redo? - Nu förstår jag det folk alltid sagt  "det är nog jobbigast för mamman". ^^ Ses!
 
 

Jag i dag!

Jag i dag! Tänk va annorlunda ett enkelt linne kan bli bara genom att kombinera med andra plagg, eller helt enkelt sättet man bär det på. Rätt coolt! Som det här linnet, hade det för ett tag sen, men då såg det helt annorlunda ut, kan ses här!  Ses!
 
 

Pyssel kväll!

Blev lite pyssel så här på kvälls kvisten. Ännu en dekoration till köket med tema färg! Wiho!  Som jag skrev förut, så ska mitt kök bli en färgsprakande färg explosion.  ... Och jag älskar det! :D 
Och denna underbara vackra sak behöver man endast  papper och tråd! Enkelt, smidigt och framför allt snyggt! :D Köket börjar ta form sakta men säkert, men när det är klart lovar jag bild kommer! ^^ Ses!
 
 
 
 
 

Sommar ställe!

Ojoj, vilka härliga dagar! Åkte vi till Rolles farfar och hans tjej och hälsa de på i deras sommarställe. Så fint!
trevligt och väldigt bra vi haft det!  Sov över en natt för att sedan åka vidare på kräftskiva med vänner. Super kul, även om med det blev en tidig kväll för oss. Intensiva dagar när skoj avlöst varandra! :)  Och i dag åter står bara en över full tvättkorg som måste tas i tu med. Men det kan väll va bra härligt det med, att just inte gör någonting. :) Ses!
 
 
 
Hittade en bild från tidigare i sommar, bad, bad och bad! Mys!
 
 


Redo

Redo för sista inskolningsdagen! Heja farbror bus! Ses!
 
 

Läxa

Första läxan gjord för farbror bus del. ^^
 
 

Knas morgon!

Vilken tokig morgon! Dagen började med att Vincent först klämde fingret när han lekte, öppnade och stängde luckorna i köket. Ledsen kille! Tröstad och när han väl blivit glad så börjar någon borra på andra sidan väggen. Jag har aldrig sett någon så rädd. Skrek i panik! Mammas lilla hjärta! <3 Då dom borrade i omgångar kom tårarna lika dom, titt som tätt. Stackars lite! I väg til dagis, som gick kanon även i dag. Mycket lek och nya intryck vilket resulterade i att både jag och Farbror bus däckade bägge två när vi kom hem. ^^
Nu blir det lite mat, innan vi ska göra läxa från dagis, tills hans kommande "utvecklings bok" :) Ses!
 
 
 

Första dagen!

Första inskolnings dagen är avklarad. Och farbror bus lekte järnet. Helt på egna initiativ. Vi följde mer eller mindre bara efter. Tror han testade allt på sin första dag. haha Gick runt och lekte för fullt så fort vi kom innan för dörrarna, försökte hitta kompisar, lekte i sandlådan, gungade, undersökte alla utomhusleksaker så som trampcyklar och olika vagnar, spadar och hinkar, klättrade i klätterställningen och älskade rutschbanan?! Som han skrattat och krupit runt precis överallt.  haha - Vi sa de, han skulle nog inte märka om vi gick. haha! Sötnos! Får hoppas det fortsätter i samma stil, men jag tror inte det kommer vara några problem! :)  Tror nästan att inskolningen är mer för att vänja mamma och pappa än Vincent. hihi Farbror b Heja stora dagiskillen! :)  Ses!
 
 
 
 

Min hjärna spelar ...

Min hjärna spelar mig ett spratt. Min mage vrider runt sig som om jag skulle göra "tusen nålar" på den, vilket man annars gör runt armen. Men samtidigt flyger de förväntans fulla fjärilar där inne som säger till mig att Vincent kommer ha super skoj på inskolningen på dagis i morgon. Det var ett svårt beslut att sätta honom på dagis redan nu. Vi har vägt fram och tillbaka, diskuterat för och nackdelar. De flesta talar till Vincents fördel, då han är en glad, lekfull och aktiv kille. Jag tror han skulle trivas som fisken i vattnet. Men vad vet jag nu? Det finns så klart fler anledningar vi har vägt av och ann. Har vi valt rätt eller fel? Väger andra saker mer än vi tänkt från början? - Många frågor, och just inga svar. Jag har känt mig rätt lugn efter mötet på dagiset. Super lugn om jag får säga de själv. Och nu bara blossar allt detta upp   ... dagen innan vi ska dit. Men det kanske är helt naturligt. Det kanske inte alls handlar om att det kanske skulle vara fel val? Vi börjar i en ny fas, klart det kan vara nervöst. Det här kanske är en helt naturlig process helt enkelt?
 
 
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagis dags!

Jag, Farbror bus mormor och farbror bus själv såklart var och handlade lite nytt igår. För snart gäller det. Dagis dags i morgon!
Känner på mig att han kommer ha riktigt kul! :)
 
Sprutan gick för övrigt väldigt bra i går. Kom en tår eller två, sen var det bra. Inga biverkningar heller. Skönt! :)
Nu lär här rundas av, för nu blir det snart lek. Ses!
 
 
 

Utmanad!

Blev utmanad av Louise, och ja jag som älskar att svarar på frågor antar mig den utmaningen. ^^
 
1. Hur kom det sig att du startade din blogg och vart är ditt syfte med din blogg? 
Efter att syrran startat sin, visat mig och tyckte jag med skulle göra det, gjorde jag det. Det verkade kul, och det var kul! Och det är väll syftet med bloggen med. Jag älskar att formulera mig i text, vilket jag får här.
2. Om du fick vara vilken storbloggare du ville för en dag, vem skulle det då vara och varför? 
Foki! 1. Hon är sjukt snygg! 2. Hon bor i thailand. 3. Hon verkar helt enkelt ha det riktigt bra. :)
3. Vad är det bästa du vet? 
Enkelt! Min älskad farbror bus! ^^
4. Om du fick välja på att gå i celibat eller bli strippa, vad hade du valt då? 
Haha! Strippa är så inte jag! haha! Nej, då hade jag nog hellre valt celibat grejen. Jag tror inte jag skulle kunna sälja mig på det sättet. Inte okej, och hade nog antagligen mått bra mycket sämre av det! d;
5. Vem är enligt dig den snyggaste kändiskillen?
Ja, jag lär väll säga min kära Håkan Hellström!
6. Den bästa filmen du vet?
Ojsan! Här får ni veta min svaghet. Namn på filmer, försvinner lika lätt som den ena strumpan.
Jag har sett en hel del film, och varje gång jag och karln hyr en film slutar det alltid med att jag säger: - Aah! det är ju den här. Den här har jag sett! Men som sagt det vet jag aldrig från början då namnet är försvunnet sen länge! ^^ Förlåt, omöjligt att svara på.
7. Ditt drömyrke? 
Jag är en enkel person. Dagmamma som mamma min är skulle vara kul!
8. Vad är du om 10 år? 
Kul! Vi pratade just om det i dag. Undra hur det ser ut om 10 år. Det första vi konstaterade är att våran lilla 1åriga farbror bus är 11 år då. Ungefär där slutade vi prata om det. Det går inte att föreställa sig. Hur ska vi då kunna föreställa oss hela vårt liv om 10 år? Och lika bra är väll det, det blir aldrig som man tänkt sig, vi kämpar på med det som känns rätt för oss nu. Det kommer istället leda oss till något super bra! :)
9. Vilken är din favorit årstid och varför?
Svårt, vintern längtar jag till våren på grund av kylan, våren längtar jag till sommaren på grund av att jag bara vill dra på mig alla sommarkläder och skippa allt vad jacka heter, sommar vill jag ha höst på grund av alla småkrypen, på hösten vill jag bara se snö. Samtidigt som jag kan se det charmiga i alla årstider. Jag tror de växlade årstiderna passar mig bra, helheten! :)
10. Vad är det roligaste du har gjort sommaren 2013
Ojoj! Måste nog säga, ledigheten! Fått chansen att vara hemma hela sommaren tillsammans med min familj (karln har dock jobbat) Varav massa rolig har hänt, mini semestrar till både Orsa och Stockholm. Farbror bus 1 års dag, min födelsedag när karln överraska mig ordentligt kan läsas här!
Se farbror bus bara växt och utvecklats. Underbart! :)
 
Utmanar de som känner sig redo att anta sig utmaningen.
Och jag älskar att svara på frågor, men hatar att skriva dem. Så efter som dessa frågor va riktigt roliga, så får ni svara på dem med! :)
 
 

Sprut dags!

Snart är det 1års sprute dags! Lite nervöst måste jag säga. Men med tanke på att det gått himla bra vid de andra sprutorna, så tror jag de går rätt bra nu med. Inte många tårar har fällts då. Mammas duktiga kille. :)
 
Strålande väder i dag, så blir nog att hitta på något efteråt, om farbror bus känner sig okej vill säga. Karln snacka om att åka och kolla efter någon bok. Låter bra tycker jag! Men nu lär vi nog börja göra oss ordning. Sånt det blir stressigt   ... som vanligt i den här familjen. hihi! Ses!
 
 
 
 
 

Klättring på hög nivå!

Dra på trissor! Vi sov till halv 10 i dag. Underbart! Sen dess har det vart fullrulle.
Ställde mig och diskade, vilket inte är det lättaste med en farbror bus vars favoritlek är att klättra. Märkte plötsligt att det blev väldigt tyst så jag gick in i vardagsrummet för att se efter om han smitit dit. Mycket riktigt. Där möts jag av en litet kille uppe på soffans ryggstöd, som dessutom sträcker sig ut överkanten för att försöka tända lampan på lampknappen på väggen! - OJ! LILLA BEBIS! HJÄLP, DU KAN JU RAMLA NER!
 
 
Nu springer farbror bus runt med in gå vagn, fram och till bara, farm och tillbaka och skrattar. Kul! :D haha 
Men snart är det dags för middagssovning, vilket jag gruvar mig lite för. Varför? - Jo, för hans favorit filt försvann på fotbollen i går. Suck! Pappan i huset gjorde ett tappert försök att köpa en ny, vilket inte uppskattades av farbror bus som bara slänger i väg den. Får köra på "klia ryggen metoden", som inte har en lika bra garanti för att somna, men som Farbror bus i vilket fall älskar. ^^  haha (Mammas gener!) Får nog gå och göra ett försök nu! Ses!
 
 
 

Klart!

Då har jag gjort klart tekningen jag började med i går. Som sagt är jag långt i från konstnär. Men man måste börja någon stans, jag gillar att öva! :)  Blev en bild på storbloggaren Foki den här gången. Hennes blogg här! Hon är väll för söt den tjejen! Målade av en av de nyare bilderna när hon färgat håret ljusare i gen. Snyggt! Otroligt rolig att försöka måla av henne i vilket fall! :) Ses!
 
 
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 

Grabb häng + rita

God morgon! Vincent och jag är vakna sedan ett tag tillbaka. Pappan i huset är på jobbet i vanlig årdning. Men slutar tidigt i dag. Kanon! Det vankas fotboll i dag med för farbröderna filur. Ska kolla på någon arbetskamrat som spelar. Så då ska även farbror bus följa i dag. Kul för honom! :) Så som han hängde efter dom i går. Grabb häng på hög nivå! :D Själv ska jag fortsätta med det jag börja greja med i går. Hade ju lite ensamtid i går med, då jag började rita lite. Ska göra klart i dag, bild kommer upp senare! :) Avslutat med en bild från i går. Ses!
 
 

Fredagsmys!

Fredagsmys! Blev kyckling tacos som jag hoppats på! Yei! Så nu är maten intagen, och jag pustar ut i soffan innan farbröderna filur ska i väg på fotboll. Själv ska man om några minuter natta Farbror bus för natten. Så vad ska jag göra sen? - Hitta på någon rolig ta hand om mig själv grej kanske? Det åter står att se. 
 
 
En farbror bus som tog tillfället i akt och snodde lite bröd. Blev dock tagen på bar gärning med bild bevis och allt! ^^ hihi
 
 
Så lär vi väll avsluta på en bild på kocken själv. Och kocken är ingen mindre än pappan i huset såklart! ^^hihi Ses!

 

Jag och Svampbob

Farbror bus sover så sött! Men borde nog vakna snart! Sovit länge nu.
Karlnjobbet kommer hem vid 4, och då med en vän då det vankas fotboll senare i dag.
Kanske blir att ladda upp med lite god mat? - Kyckling tacos hade inte setat helt fel. Mums!
Får höra med farbröderna filur när dom kommer hem.
 
I dag har jag och svampbob städat mest hela dagen. ^^
Så nu glänser det när farbröderna filur kommer hem. Plus i kanten till mig. ^^  Ses!
 
 
 
 
 
 
 

Bra för kropp och själ!

Hör och häpna. Jag bytt ut mitt älskade morgonkaffe till te dag. Av någon anledning kom jag in på att läsa om diverse teer här om dagen. Så många hälso fördelar! Vi alla vet nog att te är bra, men för mig räcker inte det. Jag vill veta varför. Okej, det är bra. Men varför?  Jag tror jag läste det mesta faktiskt, till och mer att det hjälper mot åldrande?! Jag ska nog läsa på lite mer, och sen gå och köpa mig ett riktigt bra te! Även fast jag inte kommer byta ut mitt kaffe helt så kan jag säkert byta ut någon kopp. Att göra något för kropp och själ är underbart! Och desto mer man lär sig desto roligare blir det. Kul!
 
Mötet på dagis i går gick för övrigt bra. Vincent tröttnade att sitta med oss efter 20 minuter. Så vi släppte ner honom på golvet bredvid oss till slut. Han for i väg som ett skott och började leka med desamma. haha! Tror han kommer gilla dagis! Mamma hjärtat behöver nog inte oroa sig så mycket. Ska bli intressant och se hur inskolningen går! Men för tillfället ser det positivt ut! :)  Ses!
 
 

Kluvna känslor!

Jag i dag på väg till dagis möte. Snart bär det av, spännande! Farbror bus börjar bli stor. <3
Men som sagt, bara ett möte i dag, innan inskolningen börjat om ett par dagar. Kluvna känslor! Ses!
 

En mammas outfit bild!

En mammas outfit bild! haha En farbror bus som absolut skulle vara med på bild. ^^  Hihi
Dock är den från i går, fick aldrig tillfälle att slänga upp den då först Vincents mormor kom på besök och sen vidare och grilla med lite vänner. Mysig dag! Ses!
 
 

Underbara morgon!

Underbar morgon! Karln i huset är ledig, och jag fick sovmorgon. Vaknade till när farbror bus skulle gå in och sova middag. Smög upp, fick borsta tänderna i fred. Gick in till köket och hällde upp en kopp kaffe, vidare in till soffan för att sätta mig riktigt skönt. Karln frågade "-  Ska vi sätt på lite musik?" var på jag svarade " - Nej, nu vill jag bara ha en stunds... " Sekunden innan jag skulle säga tystnad hör jag farbror bus gnälla till inne i sängen. Gör ett försök till att natta om, då han sovit på tok för kort tid. Det visade sig vara lönlöst. Nu sitter jag här med ljummet kaffe, men fick åtminstone tid till att skriva det här. Men lika glad är jag för det. Även fast kaffet är ljummet, så går det att värma på. Även fast jag inte fick min lugna morgon, så får jag sitta och titta på det finaste jag har som leker och busar. Underbar dag! Ses!
 
 
 
 
 (Har ingen bild för dagen för tillfället, så fick bli en gammal.)
 
 
 

Jag ..

Jag i dag!
 
 
 

Frukost + 2 steg

Fick bli min vitaminbomb till frukost, då jag hade massa frukt kvar från i går. Härligt att kicka i gång dagen och kroppen på det sättet! Och det är ju perfekt för mig som annars har väldigt svårt för just frukost. Blir ofta blir det att jag istället skippar den. Inte bra!  Lär alltid vänta någon timme innan jag kan äta, men flytande form funkar fint! Och hur gott är inte detta?! :)  ( Recept i inlägget under)  
 
Lär ju också passa på att tala om att Farbror bus tog sina 2 förta steg i går. Weei!  Duktiga kille. <3 Jag tror lite smoothies gjorde susen i lilla magen i går. :D haha
 
 
I dag verkar de bli till att leka med bollar ser jag. Så nu lär jag väll gå och rulla lite boll med farbror bus innan han blir förbannad på mig. ^^ Ses!
 
 
 


Vitaminbomb!

Efter att ha känt sig väldigt trött i ett par dagar nu tänkte jag att nu ska jag blanda i hop en riktig vitaminbomb. Drog till affären när karln i huset kom hem, så fick Farbror bus leka lite med pappa. ^^ Åkte och köpte massa frukt och mandel mjölk och resultatet blev strålande! Och kan säga att det blev uppskattat av hela familjen! MUMS!
 
 
Ca 2 dl Mandelmjölk
2 st kiwi
1 banan
1 avokado
1 apelsin
Mixa! Klart!
 
Ses!

Cirkus?!

En trött mamma på Cirkus.   Eller? I dag är det en lite för trött mamma här som sitter med sitt kaffe i högsta hugg. Ögonen börjar sakta men säkert öppnas känns det som. Och att sitta och titta på sonen som leker med sin nya leksak han fick av moster i går gör att smil banden dras upp rejält. En leksak man stoppar en boll i något av de 3 hålen längst upp så åker den ner i en rolig gång. Vilket är super spännande tycker Farbror bus. Den spelar också någon av de 3 melodierna när man stoppar ner bollen. Vilket är super svängig cirkus musik. Folk brukar säga att dom här leksakerna är dom värsta. Men jag kan nog inte låta bli att gilla dom! Hur kan man inte bli glad av cirkus musik, och att se Farbror bus sitta och digga loss är ju bara för härligt. Jag kommer på mig själv att nynna med gång på gång på gång. Haha! Ja säger bara en sak det är bra att man har barnasinnet kvar. Livet blir så mycket roligare då!
 
Nu ska vi svänga våra lurviga till denna cirkus musik, i gen och i gen och ännu en gång! ^^ Ses!
 
 
 

Knarrat och knakat ..

1 minuts middags sovning! Och lill skrutten är piggare än piggast! Efter att fått farbror bus att somna i mitt knä i soffan, tänkte jag lyfta in honom i sin säng som vi brukar göra. Lyfter upp honom och börjar gå. Svänger runt hörnet in mot sovrummet, och upptäcker till min fasa -  DÖRREN ÄR STÄNGD! Ja det hade ju inte gjort så där super mycket ..  Om inte dörren knarrat och knakat, dånat värre än en byggarbetsplats själv! Farbror bus vaknade naturligtvis. Och efter att försökt natta i gen lite över en timme ger jag upp! Farbror bus blev helt enkelt piggare än piggast 1 minuts middags sovning. Jaja, vi får njuta och ha de lite skoj ett tag till innan det brakar lös. Med en försenad middags sovning vet man aldrig hur en dag slutar. ^^ Men jag måste ändå säga, de största problem man har nu är en knakande dörr. Kan inte livet vara bra underbart i bland? :)
 
Nu ska jag ge mig in i leken i gen så pappan i huset får äta. ^^  Ses!
 
Bild från 1 års dagen!
 

Underbara bricka!

Ännu ett till litet fynd jag hittade på IKEA. Är den inte underbar. Så glatt det kommer bli här hemma. Nu fattas de bara att jag river av duken och lägger på mina runda tallriksunderlägg men en varsin färg på varje plats. De kommer bli kanon! Upp med en hylla för att ställa dit mina gröna korgar. Och ett par härliga lampor som jag redan tittat ut. Men Först måste dessa saker införskaffas.Talar om när allt är klart och i sin ordning. Längtar! ^^ Ses!
 
 
 

Tips för fyndjägare

Mitt kök ska bli en färgexplosion! Jag älskar färg om så även grön är favoriten. Men nu ska köket få sig en omgång i alla dess färger så alla i familjen blir nöjd. ^^ hihi Så när jag hittar ett sånt här litet fynd får de gärna följa med hem.  Då både vaserna kosta endast 5kr st och så även blommornaIKEA! Ett litet tips bara. ^^
 
 

IKEA!

Blev ett Ikea besök med Kusinen i dag. Kul! .. Även fast det inte blev så mycket köpt! Men lite fynd gjorde jag allt. :) Vincent var rejält trött efter shoppingen och somnade i bilen hem och sov rätt länge, så nu är det full fart. Verkar bli en sen kväll i dag! d; Ses!
 
 

Smakexplosion!

Vi kunde inte hålla oss! Vi skördade vår första röda tomat i dag från karlns tomatplanta ! ^^ Vilken smakexplosion! Mums!  Ses!
 
 
 


Trötta träsket!

Jag tror jag krascha! Stupade i säng lika lätt som Farbror bus gjorde vid middags sovningen. Tror nästan jag somnade minuten innan till och med. Sen sov vi en lång, lång middag! Sköönt! Enda nackdelen var väll att jag inte blev piggare för det. Kände mig lika överkörd som innan! Suck! Kom aldrig riktigt i gång, nu halv 7 på kvällen kom jag äntligen in i duschen. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge  ..  Eller?  haha Drog i mig en nyttigare variant av energi dryck, och ja kanske, kanske att jag känner mig något mer med i matchen nu. Saken gjorde de inte bättre att jag råkade dra med mig karln i huset i trötta träsket. haha! Såhär sitter vi nu, som två sega råttor. Men lite plus i kanten får nog den här dagen ändå.
Då vår tvättmaskin inte blivit i satt än drog jag med tvättkorgen hem till mammsen och pappsen för att tvätta i går, då jag trode dom var på semester. Men på gården mötte jag pappa min som erbjuder sig att tvätta upp hela tvättkorgen. Underbart! Och i morse blev både jag och Vincent väckt av en väldigt morgon pigg karl." - Hej! Va gör ni? Ska jag komma över med tvätten nu? " Hemkörd ren tvätt är alltid skönt! Man får vara jäkla glad att man har så snäll pappa. ^^D Tack Pappsen! <3 Ses!
 
 
 
 
 
 

Oavsett hur...

Farbror bus somnade så sött för middags sovning. Jag tog mig en kopp kaffe och slog mig ner i soffan och började kolla Håkan Hellström saker på internet. Jag hittade plötsligt en tavla. - WOW! SNYGG! Sån skulle jag vilja ha! Men med varken tavelduk eller bra penslar, fick man ta vad man har. Vitt vanligt papper och en halv rufsig pensel. Slog mig ner drog på en Håkan skiva kollade på penseln och .. Ja den halvrufsiga pensel passade nog rätt bra ändå, lite som jag. Både pedant och slarvig, både glad och arg på en kvart , både pigg och trött under samma minut, planerar in i minsta detalj samtidigt som allt blir på impuls. Ja, jag är nog lite yvig, rufsig helt enkelt. Penseln blev perfekt! Började måla och även fast jag är långt i från konstnär så kom där fram en teckning till slut. Oavsett hur det blir eller vad det blir så är det himla härligt att bara låta pensel jobba sig igenom papperet medan huvudet fylls med vackra toner och ord. Underbart!
 
Men snart får nog farbror bus vakna i gen så vi kan leka och busa igen! Tihi Ses!
 
 

Stockholm

Oj vad dom här dagarna gick snabbt!  I torsdags åkte vi ner till Stockholm och träffade Rolles familj. Vi har haft riktigt härliga dagar. Fint väder, trevligt sällskap kan det bli bättre? - Knappast! Jag och Rolle fick dessutom en egen kväll madens Vincent var med sin farfar. Vi började kvällen med bio, såg filmen Känn ingen sorg. Vilket var en toppen film enligt mig! Vilket kanske inte förvånar de flesta då jag är något typ av Håkan Hellström freak. hihi
Skämt å sido, filmen var toppen och det var mycket som gjorde att den fick plus i kanten.Det var alltså inte bara musiken som var bra. Dom hade fångat både texterna och känslan perfekt! det var en mycket glad tjej som gick ut från bio salongen. ^^ Efter det vidare till restaurang för att äta en bit mat då det var planerat. Men när vi bägge två gav sig till känna att ingen av oss var hungrig, strök vi den romantiska middagen och tog en öl i stället. :D haha Mötte sen upp Rolles bror och deras gemensamma vän för att ta ytterligare en öl. Mysig kväll helt enkelt. Så vi har haft underbara dagar i Stockholm, kanske lite för underbara då jag glömde bort kameran helt och tog inte ett enda kort. Får fråga om karln i huset tog några. om så är fallet kommer bilder senare.
Farbror bus har njutit av både presenter och all uppmärksamhet. Så nu sitter han på golvet och leker så fint själv. Men lär nog avrunda här då jag antar han vill dra in mamma i leken snart. ^^ Ses!

RSS 2.0