Ett litet plus i kanten.

Lite smått besviken måste jag ju säga att jag är. Åkte i väg för att handla tyg, kommer inte hem med en en cm tyg ens.
Jag hittade inte riktigt något som jag kände att "ååh det här vill jag ha". Lite trist, men får göra ett nytt försök en annan dag. Dock fick jag lite info med mig hem om lägenhet vi skulle ha kollat på. Och mja, vi verkar ha kommit till någon lösning. Dock en rätt annorlunda en...  Menmen, telefonsamtalet var i vilket fall positivt! :)
 
 
Nu ligger killarna inne i sängen och vilar båda två. Så jag har passat på att tagit en skön dusch. Väl ute ur duschen märker jag hur de smattrar mot fönstren! Och jag måste faktiskt säga att de är riktigt mysigt! Än så länge i vilket fall ^^ Nu tror jag lillskrutten håller på att vaknar, ska springa och kika. Ses! .

Tyger, pyssel och sy! :D

Rolle gick upp med Vincent och jag fick sova. Skönt! :) Egentligen borde jag nog inte prata om dagens planer, då inte en enda gick i lås i går. d;  haha! Men jag gör det ändå. Så vad händer? - I dag har jag tänkt åka och köpa lite tyger. Riktigt vad det blir till en början vet jag inte än, men inspirationen brukar komma när jag går runt och kikar. Kul! Men att sy i dag, blir det nog inte. Antagligen i mon om tiden räcker till vill säga. :) Sjukt pepp, tror jag drar snart. ^^ Ses!

Planer som inte gick i lås.

Jadu, den här dagen har verkligen vart lugn. Mina planer för dagen gick inte i lås. Så mulet och grått väder så  jag har helt enkelt inte kommit i gång. Dock har jag fått helt andra saker gjorda, och de känns bra! Inbjudningskorten till dopen vi ska ha snart är mer eller mindre klara. Fixat samlingslokal för dop fikat kan jag också checka av. Fick ett litet snabb besök av en vän och hennes son. Trevligt! :D Och dagen rundades av med bad för Vincent. Nu sover han för natten och R är i skolan och kommer nog vara borta ett tag till. Så vad ska jag göra? - Leta på nå gammalt tyg jag inte behöver och sy något? Eller bara slappa i soffan? Ja de är frågan de.. Ses!

Vad hände?

Hur gick det på lägenhetsvisningen i går? - Inte så bra måste jag säga. Känner mig något förvirrad vad som egentligen hände. Eller de var väll kanske just det, INGET HÄNDE! Ingen som öppnade ens. Nej just, ingenting. Får bli att ringa fastighetsägaren i dag och höra.
 
 
Passar på att skriva ett snabbt inlägg medan Vincent så snällt leker. I dag blir det nog en promenad för att köpa en ny bok. Har kommit in i läsandet i gen nu, så skönt att avsluta dagen med lite läsning. Avslappnande!
Kanske en vända på kupolen också? - Kanske. Stort behov av nya skor! Dagen kommer avslutas med bad för Vincent. Mys! Låter som en helt okej dag ändå. :) Ses!

Trevlig helg!

Riktigt trevligt i går! Middag med Micka för att sen sitta och snacka på engelska pubben. Även fast vi kanske valt ett bättre ställe att sitta på efter maten. haha! Jag vet inte riktigt vad dom höll på med faktiskt. Någon som spela musik, och denna musik höjdes och sänktes konstans. I bland jätte långt och i bland så högt att jag vet fan inte vad. I bland live musik av någon falsksjungande person. Först trodde vi dom bara testa ljudet men de visade sig att så inte var fallet. haha!  Men men helt klart super trevligt med god mat och mycket strunt prat. :)
 
Snart är det dags att bege sig in i duschen för i dag är det lägenhetsvisning på schemat. Kul! :D

Middag!

I dag är en liten speciell dag. I dag ska jag nämligen ut och äta med min kära vän Micka. Jätte kul! Det är ju ändå första gången jag vart ut själv sen jag vart gravid och nu är Vincent 9 månader (förutom kursen jag var på då)! Så det känns lite speciellt.  Vincent ska va hemma med pappa och ha lite myskväll ^^ Men det kommer nog gå kanon bra! Jag har i vilket fall den tron att de är viktigt för oss båda att komma ut lite på varsitt håll, ladda batterierna och sen kan ge 100% och lite till i gen. De kommer gå fint. Men vi får väll se om jag får hemlängtan direkt jag kliver utanför dörren, kan mycket väl hända. d; 
 
Vincent sover middag och jag passar på att plöja Håkan Hellströms nya skiva om och om i gen. Underbart!

Städning, handla och Håkan Hellström

Dagen har redan kört i gång för länge sen. Dock fick jag lite sovmorgon i dag då Rolle gick upp med Vincent. Super trött mamma i morse! PÅ schemat i dag står städning och storhandling. Städningen är redan i gång körd och nästan klar faktiskt. Skönt! :)  Dagens plus i kanten är att i dag blir det att köpa Håkan Hellströms nya skiva! Gillas! Folk tycker nog att jag är lite smått knäpp när jag inte köper den direkt i datorn. Men jag tycker det är något speciellt att gå till skivbutiken och köpa en skiva man verkligen längtat efter. Jag vet inte vad det är, det är bara så mysigt! Kanske är lite nostalgisk inte vet jag, men jag älskar det! ^^ Lite udda. Nu ska här fortsättas. Ses!

Mormor + Lägenhetsvisning.

Blev att ta en promenad till mormor med Vincent. Men visa mormor att han kan krypa verka han inte vara pigg på alls. haha! Promenad hem för att plocka i hop lite. Och sen nu är klockan nästan 7?! Tiden rann mig ur händerna, och Vincent har redan somnat för natten. I mitt huvud tycker jag klockan bara känns som runt 4 tiden än. Jaja så kan det gå. d;
 
Något positivt är i vilket fall att vi bokat in en lägenhetsvisning på söndag. Får hoppas att de är något intressant! Kul!
 
 
Nej, nu ska jag rota fram något att äta. Ses!

Ny design?

Ny design. Men dock snabbt i hopslagen under en middags sovning för vincent. Så är det att vara mamma, inte all tid i världen längre. d; Hoppas att det godtages som ett bra ursäkt till allt slarv. ^^  Men det får vara tills vidare. Klarade inte av att se min förra design en gång till så så här fick det bli. Tack och hej för mig! Ses!

Fullt ös!

En super trött mamma och en ännu tröttare pappa i dag. Så ja, de var bara att stiga upp när en välldigt lekfull Vincent vaknat. Helst av allt hade jag nog velat slänga mig i soffan med en stor kaffe kopp. Men de tyckte inte Vincent. Nepp, för han tyckte det var super kul att leka ..  Om mamma var med. Så det var bara att slänga sig ner på golvet i stället och plocka och greja med leksaker och krypa runt lite. Fullt ös från första sekund man slår upp ögonen! Haha! Härliga unge! :) I dag har vi lite olika planer för dagen, vi får se vilka som går i lås. Återkommer!

...

Liten blir stor på väldigt kort tid nu känner jag. Först kommer första tanden upp, och plötsligt börjar han krypa bara så där, dagen därpå kommer andra tanden upp. Vad händer?! Min lilla bebis..    växer!
Och jag måste bara säga den otroligt uttjatade meningen "Tiden går alldeles för fort" ... 

 
 
 
 

RSS 2.0