Dator pigg av kaffe?

Om någon undrar om datorn blir piggare av kaffe, kan jag svara nej på den frågan. Vet inte vad det var med mig i ett par dagar. Ena morgonen spillde kaffe över hela duken, andra över datorn och morgonen där på över golvet. Suck! Efter att ha berättat det för sambon så kändes de inte jätte populärt att få låna hans nya dator. Nej Blev att köpa en nu. Trotts allt, helnöjd!
 
Lugn och skön morgon i dag och inget spillt kaffe! ;) Dock kände jag mig lite väl trött när Vincent tyckte de var dags att gå upp. Morgon trött mamma! Men piggna till gjorde man när syrran kom förbi på besök. Trevligt!  Disken diskad och tvätten invikt. Lämnat in bilen på lagning som skulle besiktas inom en månad. Och fått den tillbaka lagad, besiktad och hemkörd! Tack Pappa! Lite matlagning kanske man skulle ägna sig åt nu? Lasagne! Gott!
 
 
Blir nog att åka och simma  när pojkvännen kommer hem från jobbet. Köpte nämligen ett simkort i går. Så himla avslappnande att simma! Och att det dessutom är väldigt bra träning är ju verkligen ett plus! Gilla gilla gilla!
 
Nu väntar köket! Hörs!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Sörlin

sv; haha ja verkligen! :) super söt!

2012-09-20 @ 14:11:53
URL: http://www.annasorliin.blogg.se
Postat av: amina

SV: Ja det är faktiskt kul :)Tiden går lite fortare kanske. Jo, det går bra här :)Väntar & väntar. "Bara" 50 dagar kvar nu. Så hoppas det går snabbt! Hur går det för er? Fin bild på er!

2012-09-20 @ 14:22:23
URL: http://aminasollie.blogg.se
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Åh, simma skulle jag med vilja börja göra! Gillar din blogg å ditt sätt att skriva! Lust att ta Bloglovin-följe? =)
Kram!

Svar: Sv: Ja, simma passar mig perfekt. Mer som en "egentid mys" känns det som. Perfekt träning för mig! :) Gör det! Super skönt ju! :) Ååh tack! Glad jag blir! :) Bloglovin-följe låter super. Men du glömde skriva din blogg adress. Skulle vara kanon om du skicka en till kommentar med den så jag kan kika in din blogg först. :) Kram
Tilla

2012-09-20 @ 15:37:09
Postat av: Sandra Mamma Till Världens Finaste Vilgot och gravid med en till

Han blev 11 veckor igår..

2012-09-20 @ 18:48:22
URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv; Jo, det är jobbigt :( Men nu mår jag bättre :)

2012-09-21 @ 18:30:55
URL: http://sweetsnapshot.blogg.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0