Fredag - Besök, gardiner och krossat glas.

Haft besök Torsdag till Fredag. Rolles pappa och hans tjej och hans farmor som hälsat på. Käkat lite mat och bara umgåtts. Trevligt! Åkte hem i morse och nästa lass besök har redan anlänt. Det här gången sambons bror som blir här över helgen. Söndag kommer kanske hanns mamma. Öppet hus! haha! Men de är bara kul! Alltid trevligt när någon vill hälsa på. :)
 
Rolle har vart ledig i dag, så då hade de lite pappa och son tid. På den tiden hann jag med med att simma, så då kunde jag sova lite middag med gott samvete. :) Sov dock lite för länge. Menmen de var väll behövligt antar jag. Nu har Vincent somnat så sött i sin säng. Då får man passa på att göra lite nytta. Nu kommer väll grannar tycka jag är helt galen. För nu ska jag så här på en Fredag kväll ställa mig och byta gardiner i sovrummet. Kommer bli kanon snyggt! Nu ska de gå i färgen grått. Lät kanske inte så upp-piggande, men vem har sagt att man ska va pigg när det ska sovas? Haha! Nej, de kommer bli mys! Lite neutralt, och skönt! Fint!
 
Efter att ha dragit fram damsugaren tre gånger i dag får vi hålla tummarna på att inga fler glas krossas för nu ska här strykas... Vi ses!
 
 
 

Avatar

En vecka till har passerat och det är Lördag. Vilket betyder extra mys dag! :)
Äta gott med efterrätt. Dock är bara efterrätten fast spikad. Vit chokladmousse! Ja i bland måste man få unna sig.
I kväll blir det att titta på Filmen Avatar som går på tv. Det är nämligen så att pojkvännen inte sett den. Och han är nog i princip den enda också. Tihi!
En riktig inne dag ska de bli i dag. Tror ingen av oss tre skulle njuta speciellt mycket att gå ut i dag. Om jag fick beskriva vädret med få ord skulle det bli grått, grått, grått med lite regn. Enda gången jag sätter foten utan för dörren i dag, det är när maten ska införskaffas. Men ja, det är det värt. ;)
 
Nu blir de att spekulera i vad det blir för mat. Ha det fint!
 
 

Dator pigg av kaffe?

Om någon undrar om datorn blir piggare av kaffe, kan jag svara nej på den frågan. Vet inte vad det var med mig i ett par dagar. Ena morgonen spillde kaffe över hela duken, andra över datorn och morgonen där på över golvet. Suck! Efter att ha berättat det för sambon så kändes de inte jätte populärt att få låna hans nya dator. Nej Blev att köpa en nu. Trotts allt, helnöjd!
 
Lugn och skön morgon i dag och inget spillt kaffe! ;) Dock kände jag mig lite väl trött när Vincent tyckte de var dags att gå upp. Morgon trött mamma! Men piggna till gjorde man när syrran kom förbi på besök. Trevligt!  Disken diskad och tvätten invikt. Lämnat in bilen på lagning som skulle besiktas inom en månad. Och fått den tillbaka lagad, besiktad och hemkörd! Tack Pappa! Lite matlagning kanske man skulle ägna sig åt nu? Lasagne! Gott!
 
 
Blir nog att åka och simma  när pojkvännen kommer hem från jobbet. Köpte nämligen ett simkort i går. Så himla avslappnande att simma! Och att det dessutom är väldigt bra träning är ju verkligen ett plus! Gilla gilla gilla!
 
Nu väntar köket! Hörs!
 
 
 
 
 

Underbara höstväder!

Nu sitter jag här ny duschad Härligt!
Blev att hälsa på Mammsen och tigga en kopp kaffe. Efter det en promenad. Perfekt promenadväder i dag. Sol med svala vindar. Underbart höstväder! Även fast vi inte direkt fick någon sommar i år så längtar jag till hösten. Mysmysmys! Längtar till kylan och mörkret. Kura ner sig i soffan med tända ljus. Kan det bli mysigare?! - Tror inte det. Oj så positiv jag kände mig i dag då. d; haha
 
I dag är det tänkt att de ska bli en vända till tippen och slänga lite kartonger Sen vidare och handla lite mat.
Kylen borde fyllas på nu.Det är väl lika bra att fortsätta göra sig ordning så dagens bestyr kan börja. :)
 
ha en fin dag!

Bra dag

Då börjar dagen gå mot sitt slut. Och här sitter jag med en pigg son men som absolut inte vill sova. Bara mysa i mammas knä. Rolle borde snart komma hem från hockeyn som han är och kikar på. Efter bara hunnit setts i 1 timme i dag så ska de bli kanon mys.
 
Menmen jag ska inte klaga, dagen har rullat på med massa mys, promenad, lite städning och kolla på bil. De har vart en riktigt bra dag, även fast de inte blev nå köp av bil. Får fortsätta att kolla runt. Men nu väntas ännu mer mys och ska förhoppningsvis få Vincent att somna. För en övertrött liten pojke är nog varken kul för mig eller han. ^^
 
 

Egentid dag

Pojkvännen är på jobbet och jag och Vincent har haft lite mysmorgon.
Men nu kör jag nog i gång dagen med en promenad. Kanske till ica maxi och handlar lite? Se om dom har nå skoj. :) Så får det nog bli.
I dag har vi en riktig "egen tid dag". Pojkvännen jobbar till 16, Kl 17 åkar han i väg i gen för att kolla på hockey och är borta hela kvällen. Så i dag ska vi bara ha en riktig mys dag. Vi får se vad vi hittar på. Jag bara känner att de blir en bra dag i dag. :)
 
 
 
 
 

Var sak tar sin tid

Ojoj, redan 3 veckor sen jag skrev förra inlägget. Alltså har mammas hjärta blivit 6 v. Dagarna bara springer i väg, det känns lite läskigt faktiskt. Det var ju nyss jag fick reda på att jag var gravid och nu är vår ögonsten redan 6 v. Vart tog tiden vägen?
Men det är bara att försöka ta vara på varenda minut så gott det går.
 
Stor omställning kan man ju inte förneka att det är. För det är det.
Men en omställning behöver inte betyda att det är negativt.
Jag tror att vår lilla son kan lära mig ett och annat.
På bara 6 v har jag insett att man inte behöver ha koll på allt. Det går att njuta i nuet och behöver inte tänka en timme, dag, vecka eller en månad framåt jämt.  
Man behöver inte planera en dag in i minsta detalj.
Förut vela jag veta när var och hur allt skulle ske.
Det känns konstigt att säga, men i vår vardag nu skapar planering stress
Överblick räcker. Det räcker med att veta vad man ska göra en dag, men vilket klockslag är oväsentligt
Det får ta den tid det tar. Och behöver jag stryka något från "tänkt göra listan" behöver inte det vara hela världen. Det finns en dag i morgon också. Alla dagar kan inte vara Perfekta, Och en perfekt dag kan man heller inte planera. Då skulle alla människor ha perfekta liv. En perfekt dag bara händer.
 
Så det jag vill komma fram till är att hellre njuta av nått fullt ut i lugn och ro och sen kanske få stryka någon plan för dagen och istället njuta av det en annan dag. Än njuta av nått tidsbegränsat. Var sak får ta den tid det tar så får man se vart den tar slut. Är det kul att veta en överraskning i för väg? - De flesta svara faktiskt nej där.
 

Mammas hjärta. <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0