Villken kanon morgon!

Tänk så glad man kan bli av lite nya kläder. Var på kupolen här om dagen och handla lite nytt, ett super fint spetts linne i lite gammelrosa och svart standard linne. Då de andra nu är alldeles förstora efter graviditeten. En Jätte fin vinteroverall till lilla Vincent har också shoppats. Nu väntar jag på ett paket med en tröja och mössa till mig också. Känns härligt. Den där skrutt garderoben behövs verkligen förnyas!
 
Vincent har vart en riktig ängel nu på morgonen. Sovit länge, sen bara vart jätte glad och snäll. Så har redan hunit tvättat hela tvättkorgen. Helt tom! Underbart! Tvättat och upphängt. Har hunnit med det mesta av dagens sysslor redan. Har till och med hunnit gjort ordning mig själv. De hör inte till det vanliga! Lilla pojken, har lärt sig leka lite själv nu.  Nu har sötnosen somnat igen. Så jag ska nog passa på att rensa ur hans kläder, och ta bort de kläder han växt ur. Kanske man åtminstone kan få i gen lådorna igen. ^^ 
 
 
Väntar besök gör det också. Fina Micka kommer hit i dag för att snacka lite skit. Trevligt!
Lika bra att fortsätta innan det plingar på dörren. ;) Hörs!
 
 
 

Aktivdag

Vi alla 3 somnade vid kvart över 8 i går kväll. Och vi alla 3 vaknade tidigt i morse. Skönt! Rolle i väg till skolan och jag  och Vincent hem till mina föräldrar. Lite mat och en kaffe sen vidare hem.Lite bus med Vincent villket slutade med en trött bebis, dags för lite middags sovning.Jag han städa i hop och göra lite fint. Det enda som åter står är vika i hop tvätten. Bebis vaken, och dags för änu mer lek och bus. Och det hela slutade i badet. Super kul! Där plaskades de runt för fullt! verkade ta på krafterna, och lilla sötnos vela sova en stund till. Somnade på mammas mage och mamman slog på Svenska Hollywoodfruar. Då jag missade gårdagens avsnitt. Nu verkar lila Vincents vilo stund vara över och det är dags för lite kvällsmat. Och den äts framför bonde söker fru. Gillas! Hörs!

BVC

Oj vilken start på dagen. I dag var det Bvc. Och rolle skulle åka i väg med honom i dag ensam, då jag blivit förkyld och inte får följa då det kan smitta andra små barn.  Förkylningarna löser av varandra här hemma. d; Ena blir frisk den andra blir sjuk. Menmen, rolle var som tur ledig. Meeen.. 20 över 9 vaknar jag. 20 minuter efter att de skulle vart där. Och bredvid mig ligger både rolle och Vincent och sover. - ROLLE SKULLE INTE DU I VÄG MED VINCENT I DAG?! Bara för Rolle att gå upp och ringa och berätta att de försovit sig. Blev att de fick komma kl 11 istället. Lillkillen hade både gått upp bra i vikt och växt jätte mycket på längden. Stor kille! Skönt att det är som det ska. :)
 
Disken är avklarad och här sitter jag med handduk i håret ny duschad. Ska blåsas och göras ordning nu då vi ska runt på lite ärenden i dag. Lika bra att börja nu. Ses!

Nu är det klippt

Som sagt klippte jag mig häromdagen. Av skulle det, och av är det. Det fick bära eller brista, men jag vet inte än om det bar eller brast. Lär känna av lite först. d;  Var ju trotts allt en hel del som åkte av. Men tycker åtminstone att de är fruktansvärt skönt! Går fort att duscha, fort att fixa ordning sig. Inget långt trassligt hår i vägen. Jag känner mig fri!  haha! Väldigt viktig prioritering som småbarnsförälder. Allt ska gå fort fort fort. haha
Nej men, har bara hört bra om det, så får nog lita på det, och vara nöjd! :)
 
 
Åkte in med lillprinsen här om dagen också. Förkyld, överdriven trötthet och tappa aptit.
Bara att åka in och kolla upp. Som tur va piggnade han på sig när vi väl var där, och vi kunde åka hem med lugnande besked. Hellre kolla upp det en gång för mycket än en gång för lite! :) Men stackars liten! :(
 
 
I dag blir det att hälsa på kusin Elin. Super kul! Var ett tag sen!
Men inte riktigt än. Just nu sover lillprinsen och jag borde ta tag i disken först.
Sen bär det i väg. :) Ha en bra dag!
 
 
 
Här sitter jag dock inte iordninggjord. Men ni ser en skymt av håret i vilket fall. :)


Här händer det grejer...

Här händer de grejer. Köpte ny bil i går. Så behövligt med tanke på barnvagnen. Så nu går den in smidigt och bra! Härligt! I dag har de vart stora bakardagen, kanelbullar och längder i mängder. Eller ja blev lite blåbärsbullar och blåbärslängder också. Så nu är frysen full i fikabröd. Bara att vänta in gäster då. d; haha! I morgon blir de att klippa sig och göra sig snygg i håret. Tack och lov! Så otroligt trött på mitt långa trassliga, slita hår. Ja slitet är bara för namnet. Usch och fy. I morgon blir det att klippa av sig det. Bara ett problem, ingen som helst aning om hur jag vill ha de! Shiit! 10 i morgonbitti lär jag veta. Aja av ska det en bra bit ska det i vilket fall. Vi får helt enkelt se hur det slutar. :) Kommer även lite besök i morgon. Trevligt!
 
Snabbt ihop skrivet inlägg passar fint så här på kvälls kvisten, eller snarare strax före midnatt! Ojoj, lillpojken sover och de bör jag också göra. Sov sött!

Bullar & längder!

En förkyld lite kille här hemma. Men tror nästan han börjar bli bättre. :) Vi får hoppas på de, stackars lilkillen!
Tog en promenad  i dag när det var uppehåll. Blev att gå en sväng till affären och handla hem lite till bakning. Blev att slänga i hop en bulldeg. Bullar och längder är kanon att ha i frysen nu när besöken ramlar in lite titt som tätt.  :) Men jag har en känsla av att dessa bullar kommer ta slut rätt fort då jag bor med en socker råtta, så får nog bli att slänga i hop lite mer i morgon. :)
 
Nu sover lillpojken, och jag har tänt lite ljus och tv är påslagen, nu är de tv som gäller hela kvällen. Tv programmen rullar på på löpande band i dag. Kul! Ett och annan kortspels omgång med pojkvännen ska nog hinnas med innan läggdags. Mys! :)  Det blir vår lilla egen tid tillsammans med hjärtat vårt sover. :) Det gäller att ta vara på de små stunderna. :)
 
Nej, nu ska jag åter gå till tv. Vi ses!

RSS 2.0