Pensionärskaka

Vilken miss! I går kväll vid 23 kom jag och pojkvännen på att vi skulle baka något snabbt och enkelt. Men vad? Han kom med förslag som Vanlig socker kaka, citron kaka eller sirapskakor. Nejnejnej, gud så tråkigt tyckte jag. Jag retade honom lite smått för att vara lite pensionärig. Nej om vi ska göra en socker kaka kan vi väl piffa upp den lite. Vi gör en sån där som är lite kletig i mitten tyckte jag. Men hur va de nu man gjorde? Jag drar upp telefonen och ringer mamma min och frågar. Det jag får till svar är - Aha! du menar pensionärskakan! Vänta ska leta på receptet! Ooh nej! Nu får jag minsann äta upp mina egna ord. Vem var de egentligen som var mest pensionär här, han med sin citron kaka eller jag med kakan som faktiskt är döpt till just det! Haha!

Kolla gärna in mina tradera annonser HÄR!

Tradera

Då har man vart hos barnmorskan i dag, vilket gick snabbare än förväntat. Så då passade jag på att lägga in lite annonser på tradera som jag har tänkt gjort allt för länge nu. Så nu är det bara att börja buda. ;)  Så att min överfyllda garderob kan bli lite luftig i gen kanske. Haha Om någon skulle vara intresserad är de bara att kika in HÄR! Finns lite allt möjligt där, Studentklänning, tunika, Solglasögon och andra härliga sommarklänningar. :)


Nu måste jag slit mig från datorn och sätta i gång med andra måsten.
Ha de fint.

v 27

Oj oj så tiden far i väg. V 27 nu, alltså 13 v kvar till vi får träffa vår lilla. Mys! Och vilket liv de vart i magen de senaste dagarna. Ännu mer mys!


I dag bjöd Rolle hit en kompis för att se hockey. Alla som känner mig vet nog att de inte är det roligaste jag vet. Haha! Så passade på att bjuda hit en vän jag med. Ja de är väl för trevligt att sitta och fördriva bort lite tid med en massa prat. <3

RSS 2.0