städning + handla!

Städningen tog sin tid i går. Kändes som jag städade från uppstigning till läggdags. Städning och 50 min innan affären stängde blev jag klar, då var de bara för mig och karln att slänga i hop en matlista och åka och handla.
Från vi gick in i affären tills vi kom till kassan tog totalt 9 min. Haha! Och nej så snabba brukar vi inte vara. Men vi jäktade på lite i onödan. Då vi märkte att de var bra med tid kvar innan stängning. menmen, skönt att få de gjort och komma hem.


Allt slit resulterade i onda fötter i dag. Så vi får se vad dagen bjuder på.
Lite marknad om fötterna tillåter, och sen kanske träffa någon vän. Det visar sig! :)

Nytapetserat

Då har man fått det nytapetserat här hemma i lägenheten. Det var behövligt, så de gillas! :) Nu ser det dock ut som ett bomb nedslag här. Gardinerna är uppe, och disken diskad. Nu är det bara resten av lägenheten kvar. Menmen, det gör inte så mycket. Rätt avslappnande och gå och greja lite. Och mja, har rätt mycket att greja med så vem vet kanske somnar i något dammigt hörn. haha!


" Sara Varga - Spring för livet " fick bli städlåten i dag. Rätt skön att ha på i bakgrunden. Och att texten i låten är riktigt bra gör ju det hela mycket bättre också. :)


Älskade Rolle

Vilken karl man har!
Var och fika med en vän här om dagen. Kika lite bebisgrejer han vi också göra med våra små bebismagar. Super trevligt. Men väl hemma i gen möts jag av en bukett  stora rosor. 6 st helt underbara röda rosor. Vilken överraskning! Men när orden "- En ros för varje månad" kom ur hans mun, blev de som en blixt från klar himmel. - Shiit! Ett halvår i dag. Medan jag gått runt och haft tankarna på något helt annat den dagen, har han fixat så fint med blommor. Den här lilla missen från mitt håll erkände jag naturligtvis inte. Och så får jag även hålla tummarna på att han inte läser just de här inlägget. I så fall får jag väl fjäska till det med lite god mat i kväll. Haha! Nej, men han känner mig rätt bra, både han och jag vet nog att han är den största romantiken av oss två.
Älskade Rolle!


RSS 2.0