Lungna vatten

Ulf Lundell - Lugna vatten. Helt sagolikt vacker låt! Tänkte den skulle passa fint så här på morgon kvisten.
Lyssna och njut!Chock!

Vaknade runt 4 i natt. Hade spring i hela bena. Drygt! Kanske man ska ta sig ut på en lång promenad i dag?
Vaknade igen runt halv nio. Chock uppvaknande! R hade försovit sig och de var bara att klä på sig och skjutsa.
Nu sitter man här klarvaken. Bra ioförsig, då kom man upp i tid i vilket fall. Se var denna dag bär i väg.
I går kväll slutade inte som jag förväntat mig, dock bättre! Hanna vill mysa på pizzerian, och så blev de. Dra på sig kläderna och ett lager smink sen i väg. Mysmys.


En enda snabb uppdatering om allt.

Jag har bytt riktigt. Mer än så borde inte behövas säga. Men hur kul skulle de vara att läsa? - Varken kul eller talande. Vill varken berätta en kort förklaring eller en lång med detaljer. En liten metafor förklaring kan kanske göra det hela lite klarare i vilket fall. Sen rullar bloggen på som vanligt i gen.
För oss alla tar livet lite vändningar då och då. Man slängs hit och dit, man springer mellan olika val. Så kommer det alltid vara. I bland blir det bra och i bland  ...  mja, blir de inte riktigt som man tänkt sig.
Det är ungefär som ett nöjesfält, ett stort jävla tivoli. Man springer runt, lite halvt förvirrad. Så mycket man vill göra!  .. Men! Köerna är enorma, åtminstone till de där vrål-åken. Till de där karusellerna som är lite halvt lama. Roligt, men lamt. Ja, där kan man springa och trampa i evigheter. Inte speciellt svårt att komma dit och mja, man kan sitta efteråt på en bänk och käka sockervadd och prata om att det var kul. Ja just, kul.
Jag fick nog, det får vi alla i bland. Vi drar oss mot mardrömskön. Den är enorm och ingen vet riktigt om man ens kommer fram. Shiit! Gör jag bort mig? Ska jag vända om och välja något lite halv lamt i gen? Ja, innan jag går miste om allt? Nej, jag vill verkligen gå i de här lustigahuset där man kan känna den starkaste glädjen, i lustigahuset med partier av den raraste kärlekstunneln. Man kan  sätta sig i en vagn och bara låta de snurra, snurra. Förvirringen är stor, men man vet att snart kommer tillbaka till partierna med kärlekstunneln och glädjen i gen. Det kommer gå bra.
Kön växer och växer. Det känns  som att folk som kom långt efter mig plötsligt står långt före mig. De trängs, inte rättvist någonstans Längre och längre bak och målet känns oändligt långt bort. Men plötsligt vänder det, och man står faktiskt där, nästan längst fram i kön. Jag tittar åt sidan och märker att jag plötsligt står jämsides med en kille. Det är vår tur nu. Vi tar chansen och går in.  Livet leker, man känner sig fri och det känns som att karusellen aldrig kommer stanna. En dag kommer vi sitta där tillsammans på bänken äta sockervadd. Vi kommer inte säga att det var kul. Utan att vi hade förbannat jävla roligt.
RSS 2.0