Stockholm

Då har man vart i Stockholm i helgen då. Tittat på Rolles spelning och träffat vänner och lite släckt till honom. Trevligt! Lyckad helg, som gick lite för snabbt bara. Menmen man kan inte hinna med allt, men jag antar att de blir fler gånger. :)


Har lust att göra något i dag. Shoppa nytt, eller varför inte göra om ett gammalt plagg? 
Borde även leta på kamera laddaren. Men antar att dagen slutar på ett helt annat sätt som vanligt. haha! Det visar sig.

Stor smiley i mitt huvud

Här om dagen var en himla bra dag. En sån där bra dag då man går upp på morgonen, man är ledig. Man känner sig lite så där lagom glad man strosar runt och gör inte mycket alls. Man bara är helt enkelt.
Det plingar på dörren. Man suckar till lite. Inte för att det är drygt att de kommer folk utan mer bara tanken på att man vart för lat för att göra iordning sig och nu lär visa sig för folk. Man slår en sån där lite blick i spegel, inser att ett dra genom håret med handen är hopplöst. Men man gör ett lite halvhjärtat försök. Nej, spegelbilden av sig själv ser förtfarande ut som en fågelskrämma och man går till dörren och öppnar. Där står en dam med blommor i handen. Börjar genast gå i genom alla födelsedagar, har någon fyllt år? Jag av bryts när damen mitt i mot säger lite frågande - Matilda Andersson?
- Shiit, blommorna är till mig, och damen mitt i mot är ett blom-bud.
Alla tankar om min morgonfrilla och allas födelsedagar försvinner direkt. Dom ersätts med en enda stor smiley i mitt huvud. Jag går in i köket där den misstänkte R sitter. Där sitter han med ett litet leende. Söta lilla Rolle, eller rättare sagt Söta lilla David Ronàld.
I morgon bär det av till Stockholm.
Rolle ska ha spelning. Ska bli kanon kul! Tjuvlyssna här!
Okej, nej packningen går inte så bra. Disciplin Matilda, disciplin!
- Ja, jag ska gå och packa nu. Önska mig lycka till.


RSS 2.0