Nytt och fräscht!

Det satt långt inne i mig. Men jag har äntligen gjort det. Bravo Tilla!
Efter 3-4 år är det alltså dags för mig och köpa ny mobil. Jag älskade ju min gröna lilla gröna men tjocka icke touch mobil. Efter många påtryckningar av min omgivning att det låter förjävligt i telefonen när man pratar med mig. Har gjort att jag nu fått gjort det, beställt en ny.  Och att den även nu på slutet börjat leva sitt egna lilla liv gjorde ju det hela till ett måste. Tycker till och med den att vi växt i från varrandra nu?! - gaah, ledsen blir man ju. :D Haha

Jag som inte har speciellt höga kvar på en mobil har visat sig att jag nog har svårast en då. En grön inte touch .
Höga krav? - Nej! Omodernt? - Ja! Men varför byta koncept när jag totalt älskar den gamla? :) Att vara lite envis löser det mesta. :)


Nu hoppas jag bara att min gamla lilla gröna håller ut tills jag får min nya lilla gröna 2 kommer hem. Då kan min gamla kompis få somna in förgott. Sorgligt! haha! ;D  

Jag har lärt mig en läxa

Då är "sommarens" första fisketur avklarad. Jag kan inte avgöra om det gick bra eller dåligt.
För det första så nappade endast en pinne och tydligen en mussla på något konstigt vis. Jag fick dock inget av nappen. För det andra råkade jag kläcka ur mig en otroligt dum kommentar som missuppfattades lite fel.

"Det är första gången jag använder huvudet, och det syns redan. Det är skador på det." Ja den här kommentaren var alltså om ett fiskedrag, ett jigghuvud. (eller hur de stavas). Borde uttryckt mig något tydligare. För ja det här kommer jag få äta upp en lång tid framöver. d; haha! Men får se fisketuren från den ljusa sida, har inte fått ropa - Man över bord!


Efter det blev det hem och slå på en rulle. Skräckfilm. Fy fan, inte mina favoriter. Men det här är nog den första filmen som hade ett riktigt bra slut, och lite budskap. De berättade jag ju naturligtvis då jag fick till svar..
 - Ja dom brukar faktiskt ha de om man tittar klart.
Oj tagen på bar gärning. Jag erkänner - Jag ser aldrig klart på skräckfilmer!


Knäpp på näsan, och jag har lärt mig en sak efter helgen! - Tänk förtusan innan du säger något! :D haha!


RSS 2.0