Slänga allt i sin gaderob?

Varför får jag samma tankar varje gång jag får vårkänslor?  - Jag vill bara slänga allt i min garderob och byta ut allt! Det är nog inte bara jag som får de här tankarna, det är nog många, många och ytterligare några fler. Men Varför?  Varför vill man slänga allt man har i sin garderob? haha!
Men i vilket fall har jag sjukt lust att resa hela min garderob Bara rena bort en massa kläder och bara åka i väg och handla nytt.  Jag har sån lust, men absolut ingen årk! Feber här ju här och spökar. Men man får hoppas lusten hänger i sig så man kan bli lite extra ny och fräsch i sommar. ;D haha


Stackars, stackars lilla mig.

Stackars, stackars lilla mig. Fick gå hem tidigare från jobbet. En gissning? - Rätt, jag har blivit sjuk. Feber och sjukt ont i huvudet har jag nu. Har intagit soffläge och kommer nog spendera hela helgen så. krya på dig Tilla! 


God natt & dröm sött!

Då är det nog dags för mig att ta mig mot sängen då jag börjar kl 07:00 i morgon!Dagens vill ha pryl!

Inte för att jag är någon teknisk pryl samlare Men jag har hittat något jag vill ha! Verkligen vill ha! Och den är dessutom miljövänlig!  En laddare som laddas upp av solenergi! Bara att lägga den i solen tills den blivit uppladdad. sen bara stoppa ner i väskan och ta fram när den behövs. Tillexempel när mobilen dött just när man behöver den som mest! :D Då den alltid brukar har en tendens att dö. ;D haha  Hur bra låter det inte? - Jag vill ha! Om den funkar bra eller inte, har jag ingen aning om. Men helt klart värt ett försök! Kanske man ska skriva ner på en förberedande önskelista! ;D haha Hittas här! Du och jag min ..

Du och jag min vän var goda vänner. Du gav en ärlig bild av mig, både på gott och ont må jag säga.
Vi har vart med om så mycket, många minnen har fastnat på grund av dig. Men jag måste ju bara be om förlåtelse, för på alla våra upptåg var de oftast du som fick ta skiten. Som när jag tappa dig i vattnet. Du blev helt blöt, det rättare sagt rann ur dig! Men du har alltid repat dig. Men nu på sistonde, har jag fått plåstra om dig lite överallt för att du ska hålla i hop. ^^ Även enegin börjar mer och mer ta slut. Och jag måste nog tyvärr meddela att jag måste låta dig somna in för gott, kära kamera.  Lite dramatiskt? - Mja lite väl kanske.  haha Jag börjar om ..


Efter att min gamla kamera tagit mycket stryk, det är tejp lite här och var och jag har tappat bort laddaren. Nej kan kände de var dags för en ny! Så var i väg och köpte en i dag. Och jag är så nöjd! :D  En grön (Älska) med 12 megapixlar, vilket faktiskt var bättre än min gamla Så jag är inget annat än nöjd! :)
Nu blir det lite roligare att ta kort också! Mycket bilder kommer komma upp tror och hoppas jag! :D  Det gillas!

RSS 2.0