Modelltävling

Fy! Ser något fruktansvärt på TV Modelltävling för barn! Hur seriöst som hellst. Barnen är upp piffade till max. En massa smink och hår uppsättningar. Olika program de ska röra sig efter och mammorna står bredvid och pressar. En av barnen tappade bort sig och gick ned och grät, mamman pressade upp henne i gen att fortsätta. Hur taskigt är det inte? Tävlingen började i vilket fall leda mot sitt slut, och vinnaren utsågs. Då föräldrar börjar " - Hur kunde hon vinna!" " - Fel vann" . Baren som var med började gråta, för att de inte van tävlingen Hur hemskt är det inte att barn blir inpräntade att de måste vara snyggast! de var ju bara mellan 3-4 år! 3-4 åringar Som måste ha en massa smink och se perfekta ut?! Hemskt hemskt hemskt!

Stickning

Håller på att laga mat. Fisk, äggsås och potatis är vad som serveras när pojkvännen kommer hem från jobbet. Mums! Tänkte slägga upp en snabb bild på en till sak jag stickat för ett tag sen. Dock dålig bild, ska försöka fixa bättre sen. :)Skönt att sätta över axlarna med något enkelt svart linne eller tunn tröja under om man kanske ska ha den ute till våren. :) Kommer bli kanon! Stor härlig krage har den också. MYS!Skulle vara kul att höra vad ni tycker! :)Hansduk klar!

Ledig i dag, ett perfekt tillfälle att göra klart min halsduk. - Och jajemen, den är klar nu! Så avslappnande och perfekt att ägna sig åt en ledig kall dag. I like it!


Många väljer att ut trycka sig genom kläder, vilket inte alltid är så lätt vintertid. Då det är mycket mörka stora vinterkläder. Så varför inte satsa på personliga detaljer som en halsduk? 
Men nackdelar med allt, det finns ju mest bara neutrala halsdukar i butik! :| Suck. Det var där idén kom! Jag gör mina egna! :D Så den här fick bli en med mycket färg. Och ja måste säga att jag blir lite godissugen av den. ^^


Går enkelt att lära sig sticka via Internet. En bra sida kan ni hitta här!


Lite bilder kanske? - Så klart, ta en titt nedanför! :)
Nu blir det att ta en matbit, och sen vidare och vecko handla!
Jag ska glänsa runt i min nya halsduk! ;)RSS 2.0