Skada på bilen?

Då har man kommit hem. Lite trötter nu bara. Har hittat en sak jag bara vill ha! Så rolig!

Plåster till bilen! Kan va bra att ha om man råkar göra någon liten skada på bilen eller kanske får någon rostfläck? :D haha! Älskar! 
Hittas här!
Plåstret är magnetiskt och kan lätt tas på och av.I like it!

Nu är det snart dags för lite arbete. :)  Tänkte först visa några fler roliga muggar jag hittat här!

Först en självrörande kopp. Hur coolt är inte det? :D


Och så den här. Den kanske inte ser så mycket ut. Men jo, den är inte gjord i papper utan porslin! :D
Så sugen att köpa, älskar att dricka ut såna här! Och porslin, hur bra är inte det?Salt och peppar

Nämnde i förra inlägget att jag hittade Coola kaffe koppar här.  Hittade även salt och peppar kar i form av granater.  Det här är kanske inget man själv skulle vilja ha. Men en vapen intresserad skulle nog se dessa som kreativa och fantasifulla. ^^ Eller vad säger ni?

Kaffe kannan försvunnen?

Jag håller på att bli galen tror jag. d; Skulle koka kaffe i dag. Då jag märker att själva kannan är borta.
Jag visste att jag hade haft den senast i går. Jag leta och leta, ingen stans var den "- Tänk Tilla tänk!"
Vid muggarna kanske? - Mycket riktigt.  Jag har alltså tagit ut en mugg hällt i kaffe och ställt in kannan i stället. Börjar bli virrig? Det verkar så. d; Hittade några Coola koppar här ! 


Uppdatera förra inlägget

Jadu vad ska man säga. Få uppdatera lite från förra inlägget, då morsan ringde och undra vad hon gjort? haha!

Jag fatta ingenting, men nu har jag sett det.

Det skulle stå:  "Det resulterade i att jag fick lov att ringa en vän att prata ut om gamla roliga minnen"
Men stod istället: "Det resulterade i att jag fick lov att ringa en vän att prata ut om mamma roliga minnen"


Stavningsprogram kan vara helt underbart men ack så dryga i bland! d; Haha
Mamma lugna ner dig nu! :D haha


Minnen minnen minnen!

Jobbat i dag, kom hem och fick veta att pojkvännen ska jobba i dag också.
Vi satt och lyssnade på gamla låtar innan han fick lov att åka. Ååh, vad mycket minnen det kom upp! Det resulterade i att jag fick lov att ringa en vän att prata ut om gammla roliga minnen, det i sin tur resulterade i gamla kort! Ååh så roligt man har haft!
Tonåren var en ångestframkallade tid, men gud så härlig på samma gång! Jag blir både glad och lite deppig av att tänka på allt i hop. Vad ska man göra nu för att man ska sitta om några år och kolla på gamla kort och tänka, "Vilken underbar tid det var då" ?  Eller är konsten bara att inte tänka för mycket och endast ha ordet Lev i tanken? Kanske. :)


Hjärtan, hjärtan och Hjärtan!

Känner mig rätt bra i dag, det är godkänt i vilket fall. :) Så nu sitter man nyduschad med ansikts mask. Skönt med ett litet hemma mini spa efter jobbet. Haha! I morgon väntar en ny dag, så snart blir det sängen.Och i dag är det ju dagen då allt går i hjärtans tecken. Underbart!   ... Eller, nej inte för min del. Då jag inte kunnat träffat mitt hjärta på hela dagen, eller rättare sagt inte en minut på det här dygnet. Då vi gått om varrandra totalt. Han slutar då börjar jag. Han börjar i gen då slutar jag.  Lyckat, nej!  En blomma stod och prydde köksbordet i vilket fall när jag kom hem. ^^  Underbara, underbara Conny!


Nu packar Tilla ihop ...

Tidigt morgon i morgon. Ska upp 05:30, så nu blir det att dra mig in i duschen och raka vägen mot sängen. Håll tummarna för mig att jag känner mig bättre i morgon! Jag måste måste måste måste vara frisk!    ... Nu väntar duschen (Hur ska jag orka?)Sy?

Jag är så sugen att göra något i dag. Men vad? - Något skoj man kan göra på hemma plan. Göra om hemma? Sy något? Kanske ska rota i garderoben och leta fram något gammalt plagg att sy om?  Hum, vi får se vad jag hittar på. Ge mig gärna tips! :)

Hittade en supersöt bild på en sy maskin, som jag bara lära visa. ^^Uppdatering : Jag kom på en så bra idé. Och började klippa lite. Då alla tjejers värsta vecka börjar. Mår piss nu, så får fortsätta med projektet någon annan dag. Men i morgon börjar jobbet i gen, så vi får se när det finns tid. :)Samvete nog?

Det blev en härlig kväll i går. Men när det började dra sig mot sängen får jag ett samtal. En lördagsnatt, ni vet nog vad det innebär - Chaufför! Men det var inga problem. Var ju inte många meter jag lära köra. Det är väl klart man ställer upp. :) Så jag åkte och hämta de och skjutsa hem. Frid och fröjd, tills de tar upp plånböckerna För den biten behöver jag INTE BETALT! Men de propsa på, och jag fick 230kr!  Vela de betala, vist ge mig en 50 lapp då och jag hade ändå tjänat på de. Men 230kr är för mycket! Jag har faktiskt inte samvete för det. Vad skulle ni göra om ni kände att ni fick alldeles fööör mycket? :)


Nu sitter man här ny vaken och rufsig i håret. d;Ombyggnad!

Min tjejkväll har börjat. Och kan redan stryka två saker från "Saker jag vill göra, som pojkvännen aldrig vill". Färga håret och insmörjning av hela kroppen. Check! Tänkte slå på någon riktig tjej rulle. Men kanske får bli senare, för kom på att jag vill göra om min design. :) Därför ursäktar jag röran ett tag. ^^

Horoskop

Känner mig lite bättre i dag faktiskt. Så nu sitter jag ny duschad Visst är det väl en härlig känsla? :)
I kväll blir det hem mysig hemma kväll för mig själv. Tragiskt? - Inte alls, riktigt skönt i bland. :) Pojkvännen ska jobba så jag ska bara ägna all tid åt mig själv i kväll. Måla naglarna, en ansikts mask, kanske färga håret? :) En riktig tjej kväll helt enkelt. Kanske man ska passa på att hyra världens tjej film också? - Förslag?Började tänka på en sak i dag.. Horoskop Jag läser mitt och pojkvännens varje dag. Jag vet att det inte kanske är mycket att lyssna på, att de kanske skrivs så de passar in på många. För ofta stämmer de faktiskt in. Och står det något riktigt bra blir jag faktiskt glad.  Och pojkvännen blir alltid lika sur när jag gör de. "Va fan läser du den där skiten för?"  Men i dagfick jag inte samma reaktion. Ett litet leende och ett skak på huvudet som sa ungefär - jadu vad ska man säga. Så här löd det " Du kanske gör upp en del hemliga planer. En hemlig kärleks affär kan också stå i fokus. Var försiktig. "  Efter det lilla leendet och skaken på huvudet fick jag ett fnittrigt svar:  - Haha! Jadu, vem vet kanske åker hem till någon i natt när jag ska jobba. Haha! "  Och jag håller med, det låter inte speciellt troligt, eller man vet ju aldrig?  ;)   Hur mycket är ni för horoskop? 

Jag nyduschad och fräsch d; haha... Lämna mig!

Inte så vidare pigg, jag har blödit nösblod 3 dagar i rad. Jag, jag brukar ju aldrig blöda näsblod. Känner mig slut i kroppen och inte riktigt med i matchen. Hade på gränsen till feber i går när jag kom hem från jobbet. Jag är alltså lite halvt sjuk. Så sjukt drygt, bryt ut istället! Bryt ut nu medans jag är ledig, så jag sen kan komma tillbaka frisk och ut vilad. Bryt ut nu så jag kan ligga däckad i soffan med gott samvete. Bryt ut istället för bara lite halvdant! Suck!Lära dessutom ut och flytta bilen, plogning på gång. Drog på mig jackan och skorna och börja dra mig ut till bilen. Jag kom ut och tittade mot bilen. Drog en suck och skrek inombords "NEEEEJ"  Bilen såg ut som en snödriva, eller ja hela parkerigen såg ut som en enda stor snödriva, eller ska man säga berg, fjäll?! Vad ska man kalla det egentligen Jag visste att det snöat mycket i går, men så mycket?! Suck, suck, suck Vintern jag ber dig, lämna mig!Dagens måsten avklarade.

Så där, då har jag jobbat mina 6 pass. Så då har man vart ledig idag. Inte för det har känts som de då jag fått lov att gjort en massa måsten, så bara måste göras. ;/  Städat och storhandlat. Kusinen hängde på att piggade upp tillvaron i alla fall. :)  Nu sitter man och myser i soffan innan man ska sova för att orka ta sig upp i morgon bitti, då jobb väntar. :)


Jag i dag - Skjorta från h&m, Jeans från Gina tricot.

Jobb dags

Då var det dags att dra sig till jobbet. :)

Huv t-shirt från H&M
Jeans från Gina Tricot


Uppe med tuppen

Oj vad jag är uppe tidigt! Vaknade i fel sömn period och kunde inte somna om. Eller fel eller rätt eller vad man nu ska kalla de. d; Behöver inte känna mig döds trött när klockan ringer om en halv timme i alla fall. ^^ Sköönt! Snart blir det en varm dusch! Svarar på kommentarer när jag kommer hem fån jobbet i kväll. :)


Då har ..

Då har man vaknat och fått i sig lite te. Mums!
Börjar inte jobba förens kl 17 i dag. :O  Så känns nästan som en ledig dag. Men inte, 5 dagar till framför mig innan jag blir ledig i en dag. :)Ska väl gå och göra i ordning mig, sen blir det matlagning. Vi hörs! :)

Då var alla ...

Då var alla dagens måsten gjorda, och man får äntligen sätta sig ner efter en lång dag. Härligt!
Blir nog en tidig kväll för mig i dag. - Trött var bara för namnet! d;
Något speciellt har jag egentligen inte att berätta om. Något roligt tips? :)Förhands titt

Satte mig och sticka lite innan jag tänkte laga matlådan tills i morgon. Tänkte visa en liten förhands titt på färgerna. :) Vad tycks?Hemma

Då har man vart och tagit sig en titt på vännens hus. Stor renoverar, men när det blir klart kommer det bli kanon snyggt! Ja lite sugen vart man allt! ^^  Hälsa på mammsen och stor handlat har jag hunnit med efter det också innan det bar hem.Nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller nu ljög jag. Jag vet vad jag ska göra men vill inte.
Städning och laga matdosa till i morgon. Inte så lockande. Tror nog jag skjuter upp städningen till i morgon. d; haha 
Lite stickning på nya projektet kanske istället? :)


Gammal bild på mig och pojkvännen. Sommar längtan kryper på en!


Husköp!

Vill gratulera älskade vän Micka till husköpet!
Tänkte dra dit för första gången i dag. Så otroligt spännande att se hur det ser ut! :DFår bli att ha på ett par vanliga ljusa jeans från Gina Tricot
Och stor tröja från Wear it som jag knutit i sidan.
Enkelt, bekvämt & snyggt!Svarar på komentarer när jag kommit hem.

RSS 2.0