Melissa horn

Ligger här hemma och är sjuk. Inte ett dugg kul faktiskt!
pojkvännen bror är på besök. Dom sitter där ute och spelar TV spel, jag känner mig osocial.
Men vad ska jag göra? - ingen ork. Menmen jag tror inte de gör killarna så mycket Grabbkväll, är väl bra mys de med antar ja.  Blir att lyssna på lite melissa horn innan sängen kallar.

Jag passar på att vara med i en dagens blogg tävling också, här!

Minus en jansson

Sitter här och fixar ådning mig lite. Varför? - Jo för i kväll får vi gäster. Rolles pappa, syster och hans farmor. Vi har lagat lite julmat så blir lite käk, lite skit snack och visa upp nya lägenheten. Mys! :)
Dock hände världens roligaste sak precis.
En mycket stolt Rolle tar ut sin första egenlagande jansson.
Han som annars inte gillar jansson, tycker faktiskt de luktar riktigt gott.
Ställer upp den på spisen. Ser till sin förvåning att det börjar bubbla något otroligt.
- Kolla, va de bubblar!
- Men Rolle, plattan är på!
PAAANG! Där flög vår ungsform och vår enda janson ut i vårt nystädade kök.
Men råga på allt så var de inte det enda han förstörde i kväll utan även mitt smink som försvans med skratt-tårarna. Haha! Aja, det här blir bra endå. För ett gott skratt förlänger livet.  En mindre Jansson och ett lite längre liv. Gillas!

18 dec

Slår en blick på dagens datum. 18 dec, mitt hjärta borde göra en fri volt. Jag borde vara totalt stressad vid det här laget. Jag borde slänga på mig kläderna och dra och handla julklappar. Men framför allt borde jag vara klar nu. Det är jag inte, massor som ska köpas, allt ska slås in. Ingen julstämning alls. Kanske för mycket att ta in sista tiden? - Kanske, men de kommer bli så jäkla bra! :) Jag njuter.
Världens bästa lagar lite mat åt en för tillfället lat Tilla. Slänga i sig lite mat och köpa lite nejlikor, apelsiner och en julskiva så kanske julstämningen löser sig? Så får de bli, Hoppas på att sista julklapparna blir inhandlade också. En extra julklapp till kocken i köket också kanske? ^^


Snart hör jag nog orden "Maten är klar" så bäst att runda av här. :)

... Så fel jag hade. Sista meningen skriven. Inga ord hörs. Blev man istället serverad i sängen. Och mums, Underbart gott!

RSS 2.0