Först och främst ..

Först och främst kommer jag beklaga mig över min onda hals. Nej, det är inget som gillas! Efter det tänkte jag snabbt över gå till ett ordspråk som faktiskt verkar stämma. "Man lär sig något nytt varge dag".
I dag har jag nämligen lär mig att man inte ska sätta in en köttfärs på tining i micron och sen byta rum och slå sig ner framför datorn. Man glömmer då lätt den stackars köttfärsen i micron som sakta ligger och tilllagar sig själv till en hård klump. Han som tur var räda mitten. Så det blev pytte-lite mat i dag. :D haha Så tyckte därför det var en bra andledning att slå i hop en choklad pudding att äta i stället? - Eller hur?  ;)


Oj, det här var inte...

Oj, det här var inte meningen. Sov vist lite för länge i dag. halv 3  är inte okej. Men jag fick i villket fall sova ut ordentligt. Undra vad jag ska göra i dag? - Jag tror jag vet. Städa! Göra lite fint! Alltid skönt när det är klart. Men jag borde nog vänta med det. Pojkvännen kom hem halv 9 i morse från natt jobbet. men då finns risken att man inet komemr i gång. ååh! Jobbiga beslut. ;D Något anat förslag?

Jag slutade ..

Jag slutade förra inlägget "Nu har vi köpt oss en varsin kaffe. Så jag återkomer :)"
Jag återkom men inte så fort som tänkt. För efter kaffet blev det alsång i bilen. :D
Jag tycker faktiskt det är mysigt att åka långt med bil, bara man hittar vill säga. d;
Ja , vi hittade som sakt ut ut stockholm. Var på rätt väg, bara att följa. Men Conny får för sig, att vi borde följa en annan väg, för de inte kändes rätt. Så han svängde av! Suck! Varför inte lita på den med kartan? Så ja, var bara att leta sig upp på rätt väg i gen. Resten av vägen gick smidigt!Det hände mycket roligt där.
Som när vi skulle åka tunnelbana och skulle köpa biljett.
Då sa kasörskan " Ungdom? eller hur gammla är ni?"
Vi berättade att vi var 20 samt 22 år. Då kasörskan brister upp i ett flin och säger "babyface haha!"  Va?! Haha!
Vi höll på att dö av skratt, villken kasörska säger så?! :D haha Snällt? - Nää, kanske om så där 10 år! d;I dag var jag och hämtade Sandra i Borlänge och drog med henne hem till mig. :) Trevligt!
Alltid lika roligt att ses och bara prata. :)  Skänker henne all lycka i världen! <3
Trevlig kväll i går!

Trevlig kväll i går. Var med Connys 2 gammla lumpen polare. De visade oss runt på lite krogar här och var. Mysigt! Fick se lite mer av staden än vi skulle ha sett om vi var själva. Men de här karlarna hittade inte dit de vela i bland. De tappade bort sig, fick lov att tänka efter i korsningar var de skulle. Är det så att knappt stockholmare hittar i sin egen stad? Vi fick ofta svaret "Ingen aning, eller vi förstår att ni tycker det är kompliserat" Om det mesta vi frågade. Har stockholmare gjort det för kompliserat för sig själva? Stockholm är en underbar stad, så sjukt fin. Men det är helvetets himmel. Haha! Miss förstå mig inte nu, jag gillar stockholm, men vissa saker kunde kunde ha varit så mycket enklare än vad det är. Varför krongla till det?Men vi har haft en trevlig helg i villket fall. Det finns så mycket vackert att se.
Var till cosmonova i dag. Och gud så intresant det är! Både bion och museumet. Härlig dag, som nu har slutat i kaos. är nämligen på väg hem. Men har äntligen hittat ut ur stan. Så vi borde vara på rätt spår nu. Hoppas vi! Haha!


Nu har vi köpt oss en varsin kaffe. Så jag återkomer :)


Då har vi ..

Då har vi haft oss en en "tömma blånboken dag". Men hittade inte så mycket som jag tänkt mig. Lite grejer blev det i villket fall. Men en utråkad pojkvänn och ett ihållande regn avbröt det hela.
Ska göra ådning mig snart och sen ska vi möta upp ett par  gammla lumpen polare till Conny. ska käka och ta oss något att dricka. :) Trevligt!Tog ett par snabba bilder med min cam, så ni får lite smak prov.
:)


Ett vitt lång linne med döskalle tryck.

Ett armband som jag ska ha till linnet ovanför.


En stor, lite kort t-shirt. Som jag ska ha med ett brottarlinne under.
Köpte även en vanlig tajt lila t-shirt. Tyckte dock inte ni behövde se kort på den. Lätt att föreställa sig! d;

Andas matilda andas!

Åååh! Jag är helt slut! Trött i huvudet och utskämd för livet! Haha!
Jadu, resan hit var inte en rosa dröm med en massa fluffiga vita måln. Nej, det var något hemskt. Så hemsk att jag inte kan förklara. Vi han säga "Okej, nu är vi i stockholm" sen börjar kaoset.  
Till en början trode vi att vi hittar kanonbra. Men inte! Vi har kört helt fel från första meter i stockholm.
När vi väl märkte det insåg vi att vi är totalt körda. Vi irrar runt och lever på hoppet och mirakel. Efter en massa felsteg som att åka in på nån typ av buss platta som är enkelriktat och de går bara inte att komma ut. Och nu måste jag påpeka att denna bussplatta låg inprecip mitt i en korsning mitt i smeten. Efter mycket om och men kom vi ut. Vi fick nog, och leta reda på ett nummer till hotelev vi bokade. Dom fick ge oss en väg beskrivning och samtidigt vara kvar i telefonen till vi stod utanför entrén. Och nej jag måste erkäna, vi körde fel medans de beskrev vägen okså.
Menmen väl i parkeringshuset så uppstod problem, igen! Vi fick fråga en vakt 2 gånger hur fan vi kom till själva parkeringen. Väl där, var de bara ta upp mobilen och ringa hotelet och fråga vart fan vi fick parkera. Väl inne i själva hotelet, behöve vi knappt säga nått. " Jaha var det ni som irra runt? - får jag kolla på er biljett så jag ser att ni parkera i rätt parkerings hus?" haha  Nu sitter vi här, och tar oss något att dricka. Något med alkohol! ooh! Andas matilda andas!


Åter kommer i morgon!


en sak till bara, Många tankar till Sandra! <3

Mot stockholm!

Då är vi på väg. Mot stockholm! Jag har redan kört mitt pass. Skönt! Conny fick ta skiten. - Jajemen, han får köra mitt i smeten. haha! Men jag är osäker, Borde jag ha kört de? Ja med tanke på att han höll på att bli tagen i hastighetskamera ca 1 minut efter han börjat köra. :D haha! Ja, lungnet det där lagoma lugnet man lär ha för att klara den körningen, nej det har han inte.  Haha ;) Nej nu är jag både elak och så där snofigt kaxig. Lite hämnd bara efter som han har setat och klagat på min körning i  sisådär 2 timmar. ;D  Skriver lite mer sen. Så sjukt jobbigt att skriva när det spelas bra musik ur högtalarna.

missförstånd!

Kom hem från jobbet, började göra mat direkt, färdigt lagomt till  idol. Härligt! Chileconcarne stod det på menyn i dag. :)
Sen tänkte jag rätta till en sak från förra inläget.  Det var inte min portmonär han tog, utan den äldre damens portmonär. Så, då är alla missförstånd utreda. :D hahaÅter kommer senare! ;)


Händelse rik dag!

Då är man änntligen hemma efter 5 dagar i Borlänge.
Kom hem i går kväll, så då gick kvällen åt att bara mysa ner sig i soffan.
I dag därimot har det vart en shoping och fika dag på stan.
Hittade inte så mycket, enbart ett skärp. Menmen, i helgen blir det en sväng till huvudstaden. Så då lär nog plånboken tömmas endå. d; hahaMåste bara tala om en sak som hände  på jobbet i går. Stog och pysslade med etiketter då en liten, liten pojke gick förbi med en rull korg. När den råkade nudda mitt ben sa pojken: - Oj, jag kom åt han.
Jag tittade då dit och log då han sägar chokat..  - Nämmen mamma det var ju ingen full gubbe det var ju en flicka. :D haha jag kännde hur jag genast fylldes i skratt. :DOch det har hänt fler saker! Allt på samma gång. d; haha
I dag när vi var och handlade mat, vi stod i kassan och skulle betala då en äldre dam börjar skika att han tog min portmonär. En kille hade tagit den och sprungit. Allt gick så fort att knappt någon sett.
Vi betalade packade varorna och gick ut i bilen. Börjar åka över den stora parkeringen och ska svänga ut.
Då vi ser att någon står och trycker i skogen.  Det måste vara han!  Han började springa länge in när han insåg att han syntes. Vi vände och åkte tillbaka. Då vi ser att han satt sig och gömmer sig bakom en tunn buske. Bara att vända och gå in på afären i gen och tala om. De tog  dit en vackt som skulle kolla upp det. hur det gick sen har vi ingenaning om. Men hoppas han åkte fast! Hur kan man göra något sånt? :S

Nu börjar idol. Ha de bra!

Dator runt halsen! - så sött !

Då är man hemma hos mamma och pappa i gen då.
Har haft en super trevlig dag. Fika sen shoping. Hittade ett halsband och underkläder.Har lite bilder på halsbandet. dock inte jätte bra. Har form som en bärbar dator. :D Dator nörd? - ja!
Fika dags!

Har lite brottom nu. Ska i väg och ta en fika men en kompis. :) ska bli riktigt trevligt! :)
Lika bra att passa på att göra sånt när man ändå är här i Borlänge.
Blir här hos mamma och pappa till Måndag  kväll. Känns lite surt att inte kunna ta sig hem före det. Bussar går allt för kasst, och har man ingen bil får man ta den smällen! :| Typiskt! Men dagen ser lovande ut i villket fall. :D


Köpte föresten en ny höst klänning i går! super glad!Nej, nu tickar klockan! Måste dra mig.


God natt och dröm sött


Stockholm?

Blev inte att hålla på med datorn i går. Eller jo det gjorde jag, men inte med min.
Berättade ju att mamma skaffat facebook. Så nu helt plöttsligt skulle ha en egen dator.
Så i går direkt efter jobbet följde jag med och hjälpte henne att köpa en. Sen direkt ända hem till mig. Där jag skulle hjälpa henne med alla instelationer. Så när allt var klart och hån drog sig hemmot var jag totalt slut.
Fik mig i villket fall en rejäl sovmorgon. 00:00 - 14-30. Mmm, härligt!


Sen har jag en till nyhet! :D mellan 17:de - 19:de kan jag berätta att jag och pojkvännen kanske ska åka till stockholm! :D Hälsa på en vän där. Kan inte bli anan än roligt. :D Nu får man bara hoppas att vår vän där okså är ledig.
Hoppashoppashoppas!Haha! lär berätta en sak morsan kom här huuur stolt som hellst. Ja för hon, hon hade nämligen klarat av helt själv att byta tid och datum på sin mobil! Och inte nog med det! Hon hade bytt bakrundsbild okså!  :D Framsteg mamma framsteg! Man får väll ta och gratulera! :Ddet small till och så ..

Inte börjat sytt än.    Men ska, snart!
Satt och tänkte på en sak.Det small bara till och så var hösten här. skrapade till och med bilrutorna i går morse! :O Lite väl tidigt? - Ja!
När jag tänker på det är det välldigt ångest laddat men på samma gång välldigt skönt. Tycker att hösten och vintern har sin charm! Det som tar fram ångest kännslorna är den riktiga kylan. Jag vill absolut inte ha den vintern vi hade förra året. För kallt, det blev bara pina. Man kunde inte ens gå ut och göra de här mysiga sakerna som pulka åkning. För guds skull inte en till sån vinter! Och en till sak som kallar fram min ångest är en uträkning jag och en vän gjorde i går. Det börjar redan bli kallt och ja då kommer det vara kallt i ca 9 månader framåt nu!  Och får vi förra årets vinter, ja då står man fan inte ut. Borde man planera in en utomlandsresa?!  haha!
Så ja, jag gillar det men på samma gång skriker min kropp bara "Ta mig här i från"!

All lycka till ..

ååh, jag tycker så synd om min babe! Han försov sig! Och inte så lite heller! All lycka till honom i dag!Så vad står på min lista i dag?
- Sy! Ska sy skynket jag igentligen skulle göra i går. d; haha
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra det blir en överaskning för både mig och dig! :D Haha

radio

Måste bara tala om att jag blivit bra i gen. :) Magen är i toppskick.
haft det ena och de andra för mig sen jag blev frisk.
Ska snart sy till ett skynke jag ska sätta upp under tv bänken så man inte ser alla fula dvd filmer. Inte snyggt!
men först måste jag bara berätta en sak jag höra i dag när jag var på väg hem från jobbet. Lyssnade på P3 då de spelade upp ett gammalt klipp. Det var från en som haft praktik där och skulle menas som roligt. Och det, det var det kan jag lova. Slutet satt sig lite extra på hjärnan. För ni vet när någon ska sluta prata i radio brukar de säga " ... och du lyssnar på P3" Eller nu villken radiokanal ni nu lyssnar på. Ja, den här tjejen började säga de men slutade inte som man trott. Lite simpelt men såå kul!  Hon sa nämligen " ... och ni lyssnar på, radio" 

Man blev lite "-Höm, Nähä?! Haha  Eller? he he"
Minns dock inte vad hon hette som prata. Någon som känner i gen de här klippet, som vet de?


RSS 2.0