Spårlöst

Tittar för på spårlöst för tillfället. (Ni vet programmet där folk som blivit bortadopterade letar upp sina föräldrar)  Och det slutar alltid på samma sätt för min del. När de släpper sin första tår, ja då känner man hur det trycker på bakom ögonen. I dag hoppade jag rätt in i ett program och trodde inte att jag skulle bli lika rörd. Efter ca 5 min släpper huvudpersonen sin första tår. Och ja, det slutade likadant för mig...  
Jag bara älskar programmet! Så rörande! Någon mer som blir så här fånig av det här eller något annat program? :)

Sticka

Jag kom på att jag kanske skulle visa en sak. Det är så att jag fick en idé för ett tag sen. Jag lära ha något jag blev lugn av förutom TV eller datorn. Jag lära ha något annat. Tankarna flög tillbaka till barndommen av någon andledning, då jag var en liten pysselfia. Jag minns att jag fick en gammal påse med massa stickning saker. Men jag lärde mig aldrig sticka. Jag har alltid bara spart på den där.  Jag visste vart den låg    ... Mot förrådet! Jajemen, det jag vill komma fram till är att jag lärt mig sticka och tänkte visa ett smakprov! :D  Håller på med en svart och rosa halsduk för tillfället. Ta en titt på ett smakprov? - Kolla på bilder under.  


Vad tycks? - För att vara första sak jag stickar borde den väl vara rätt okej?  Jag tycker det, vad tycker ni? :)

Även fast det låter rätt nördigt att sticka rekommenderar jag det! Man blir så otroligt lugn! :)
Och det är så kul att se vad man själv kan göra. Roligare att ha en egen stickad halsduk än en färdigköpt! :) I like it!  Att lära sig sticka är enkelt med hjälp av Internet! - Där finns allt!Mat, mat och mat!

Nu har jag väl satt mig ner, tagit mig tiden att planera en hel veckas meny.
Men så, låst! Jajemen, det är hjärnan jag pratar om!  Det står still, och de maträtter som kommer upp. Nää, vill inte ha. Vill testa något nytt!  Förslag på god och nyttig mat? :) Skulle uppskattas!
Trafik olycka?

Då har man tagit sig tiden att skriva några rader.
Har haft så mycket för mig så jag har helt enkelt inte hunnit med allt jag vill göra. Fick bli att lägga bloggen åt sidan.  Men nu känner jag att ett par rader lär bli skrivna. För jag är så arg och jätte rädd!
Var på väg till jobbet i morse då jag nästan blev inblandad i en trafik olycka.
Stod och väntade på att trafiklyset skulle slå om till grönt. Vänster om mig stod någon typ av gammal lastbil. Inte jätte stor, men bra mycket större än mig. Det slog om till grönt och både jag och lastbilen började åka. Efter några meter känner jag att det börjar bli väldigt trångt och kollar mot lastbilens blinkers. Den blinkar höger och tänker byta fil. Problemet var bara att        ... där åker ju jag! 
Jag tänkte tuta, men kom på att då kommer han bromsa och då åker jag rätt in i honom, som nu låg halvt framför mig. Jag fick bromsa och han slank förbi med bara några decimeter. Med hjärtat i halsgropen och svordom på svordom fara genom huvudet ser jag han fara vidare ... ostört.
Efter att nästan blivit nerprejad av en lastbil kan ni nog förstå vilka ord som studsade runt i huvudet. Så jag tänker bara kommentar det hela väldigt få ordat    ... Inte okej!

RSS 2.0