Midsommar över

Då har midsommar varit för det här året. Helt galet men roligt. Dock vissa små intriger som jag hoppas är löst nu. Midsommarafton: Jobba sen hem göra ådning sig med Sandra för att sen gå ända till Jutta. Jobbig promenad med tunga kassar. Men vi lyckades ta oss dit. Kanon! Mycket prat och lite dans. Festen slutade rättt tidigt och tvärt. Men det är sånt som händer i bland. d; Eller hur Juttis? d; Jag och Sandra började gå hem till Mamma och pappa för att hämta all min packning och sen vidare till stan där jag tänkte ta en buss hem. Sackt och gjort. Och jag hamnade tillslut i falun. Satt där på stan i ca en halv timme, innan pojkvännen ringer och säger att han fixat skjutts åt mig om jag vill ha det istället. - Klart jag vill. en halvtimme till på en bänk i falun är inte så värst skoj! d;  Väl hemma blir det att koka upp lite nudlar som lite käk. Efterdet dra på sig skorna och jackan för att möta upp Petra som kom med bussen. Snällt va? :) - Japp, sen vidare hem i gen för att sedan slockna i sängen. :)Midsommar dagen: Jutta kommer hit. Vi tar cyklarna tillsamans med Petra, Axel och Sofia för att sen dra på förfest med grillning och kubb. Efter det var det tänkt att vi skulle cykla till bjurs där blandanat Hoffmaestro skulle spela. Så blev det inte utan vi dumpade cyklarna på förfesten och fick skjus. Hoffmaestro var kanon! Villket ös!  De fick alla i publiken att först springa åt ena hållet och sen det andra! Nej dom hade mycket roligt för sig!
Efter det gick vi till en dans bana och dansade lite bugg. Skoj! Efter det fick Jutta och jag nog. köpte korv och fixade skjutts hem. Väl hemma, blev det te och en massa snack. :)
Idag:  Jag och Jutta vaknar vid kl 14. Hämtar cyklarna och cyklar och käkar kebab. Mätta och belåtna flamsar vi där ifrån, hyr film att titta på. Det blir "Farsan" As rolig. Sen fylls dagen bara ut av änu mer flamms och trams! Kanon kul! ;b

Utkast: Juni 24, 2010

Skrev det här inlägget dagen före midsommar. Men datorn började protestera och gick inte att lägga upp det. Så det kommer lite i efterhand! d;

Vill bara börja med att svara på en komentar som jag fick på förra inlägget.  - Ja Elin det var dig jag menade! :D haha Och blir kanske att vi drar till en annan kompis där och kanske spelar lite brännboll. Prata med dina vänner och kom! :D Och du? du hade inte länkat dig till någon blogg. Har du ingen?Sen kan jag bara tala om att den här dagen inte blev som jag vela. När jag satt mig och började planera insåg jag något fruktansvärt. För en gång skull skulle jag få en hel dag hemma   ... trode jag.  Det gick totalt i krach! Det var bara att packa och åka till Borlänge. Bussarna gick sämmre än trott i morgon. Så om jag skulle åka buss till jobbet i morgon bitti skulle jag få sitta och vänta i Falun från 06:40 - 08:15. Ingen hitt! Menmen, sånt man  får ta i bland. Nu sitter jag i villket fall hos mamma och har fördrivit dagen med att måla naglarna, käkat glass och kollat på teknat. d; Kanon!Nej, kan inte bara dagen ta slut, och låt midsommar och det roliga börja!

Midsommar och planering till 1000


I morgon är det midsommar och den kommer bjuda på lite av varje.
Först jobb till kl 16:00.  Sen raka vägen hem till en kompis som erbjudits sig att hålla i festen, efter som ingen hade en aning om var de ska göra. Tummen upp för det. :)
Missar dock middagen hon lagat, men jag tror att kvällen kan bli lyckad ändå.
Har dock lite beslutångest. (Inte ovanligt att jag har det) Det är om jag ska sova över hos mamma. Ingen hemma där, lite trist. Eller om jag ska åka hela vägen hem till Grycksbo på natt kvisten. Det är ju så skönt att vakna upp hemma. Men då lär jag åka hem halv 1. Då bussen går från Borlänge. Hjälp mig!Midsommardagen kommer även den bjuda på skoj.
Då är det Bjurs som gäller med pojkvännens syster Petra.
Spelningar på berget med bland anat Hoffmaestro.
Det är bara en sak jag håller tummarna för där, det är att min kusin kommer och joinar oss. (Haha eller hur stavas det ? Det är ett ord jag inte brukar välja ur mitt ordförråd. Cool Tilla idag?  - Oja! d;  haha)Det kommer nog bli en toppen helg bara jag har  planerat med bussar och allt vad det här innebär.
Lär även välja ut kläder idag efter som det inte hinns med i morgon.
Och det gör det inte lättare att välja, nu när jag köpt en nya kläder. Hade jag inte gjort det, hade jag nog vetat. Typiskt. Ny har jag istället 3 outfits att välja mellan istället för 1.
Och man behöver inte vara bra på matte för att räkna ut att 3 är mer än 1. haha
I vilket fall är jag ändå nöjd med köpen. 2 långa vanliga linnen, en tajt jeans kjol som börjar högt upp och slutar vid knäna, en grå tröna med en stor, stor rosett snett vid axeln med långa band ner. och allt detta för bara 299kr.  Stor rea på H&M!
Jag hoppas på en bättre dag i morgon.

Vad har jag nu gjort för ont? - Ja det känns faktiskt så. Att jag har gjort något jävligt dumt och nu får jag tillbaka     ... Rejält dessutom. Allt som kan gå fel har nämligen gått fel i dag. Inget har flutit på idag. Jag ska börja med att berätta att jag bara berättar om de stora motgångarna, alla de små hoppar jag över då det skulle bli en hel uppsatts.

För det första, är det måndag.
Vaknar på morgonen och märker att sånt jag allra helts vill ha, ja det är slut.
Aja jag fixar ordning mig och springer till bussen. Ja, jag springer verkligen nästan hela vägen.  När jag har ca 10-15 meter kvar till bussen vad tror ni händer?  - Jo bussen blinkar så smidigt ut och åker sin väg.
Suck, vad gör jag nu?
  Jag kan inte ringa pojkvännen om skjuts för han har jobbat natt just kommit hem och lär sova för snart ska han upp och jobba i gen.  Det är bara att slå sig ner och kolla i buss tabellen. Det hela slutar med att jag får gå en lång, lång bit för att kunna ta en annan buss in till stan.
Väl på bussen kommer det ett litet ljus, lite hopp om dagen. "- Ursäkta, vilka fina skor du har." Och ååh, vad skönt det var att höra. Tilla blev glad och kunde le hela bussresan med endast en liten knump i magen.


Väl på jobbet så inser jag att, nej min dag kommer inte gå så bra som jag hade hoppats. Jag får veta att någon lyckats kapa en kabel. Så många i Borlänge har problem med sina betalkorts maskiner. Och ja, så även vi. Mer än så tror ajg inte jag behöver säga.
Jag slutar jobbet och springer till bussen som går hem i gen. Jag kliver på och kollar i busstabellen när min 2:dra buss går som går ända hem. Ja, jag märker att jag får vänta i Falun i 1 timme. De flesta affärer har stängt, så jag går till en av de få som har öppet. Jag känner nämligen att jag bara måste tröst köpa något. och ja där hände det. Där hängde ett super coolt halsband och ett armband jag letat efter. (ska försöka ta kort på dem sen)
Efter det gick jag till en mat-butik och hittade en ask med pizza sallad. Mumms tänkte jag och köpte det.  Det skulle jag inte ha gjort. För nu är jag väl hemma och har ätit en liten ,liten del av den och mår piss.  Jag mår illa! - Och ja det är väll självklart. Det blev som pricken över i på den här dagen. Nu hoppas jag bara att jag ska kunna röra mig fritt hemma i lägenheten tills jag går och lägger mig utan att något händer. Önska mig lycka till?


Soppa i hjärnan?

Igentligen borde jag väll gå och sova. Klockan är ju ändå 01:40. Men vill jag?  - Nej.
Men jag förtår inte varför. Jag har inget att göra. Jag är själv hemma och jag älskar att sova. Så varför inte gå och lägga sig? Det kan ha med att göra att jag drömmer så fruktansvärt konstiga drömmar nu för tiden.
Som i natt. Jag drömde att vi inte alls skulle flytta dit vi ska utan hyra in oss i 1 rum i ett stort stort hus. Vårt rum bestod endast av ett enda stort bad rum. Jag trivdes dock inte så bra men tänkte att det här är drömmen för mina katter. Även fast det var bra för katterna i andra lägenheten, var det här ändå världens dröm ställe. Och ja visst kanske, eftersom det här stora huset låg mitt på en stor åker. Var man än tittade såg man bara åker!  Sen stod det ändå ett träd där. Jag och Conny tyckte det såg ut som en elefant. Eller ja inte bara såg ut, det rörde sig faktiskt som en elefant också. den la sig på olika sätt och ja till slut tog den även med sig långa gren (snabel) lite gräs och stoppade i i stam huvudet. Ja det här trädet åt även gräs. Det var Coolt men inget vi förvånade oss så jätte mycket av.  Den här drömmen hållde på i evigheters evighet med knäppa saker.  Jag tror det har blivit en enda soppa i mitt huvud. För oftast när jag drömmer sånt här. Kan jag  komma på saker vi pratat om under dagen som kan förknippas med det jag drömt.


Som den här drömmen. Vi ska flyttar och har funderat på hur badrumet såg ut, för jag minns hur allt anat såg ut men just badrumet är lite suddigare.  Conny träffa en gammal kompis som var bonde. Tänkt på Thailand, elefanter och naturen där där och hur underbart det var.  Visst låter det som min dröm fast i ett mer verkligt perspektiv?  Igentligen så tror jag jag borde sova så min hjärna får vila lite. För just nu så verkar de vara en jävla soppa därinne. Och man får hålla tummarna, eller nej tummen ( 2 betyder otur) på att jag inte drömmer nå knäppa drömmar i natt.Ååh, svammel Tilla lägg dig och sov nu!

Flytt? - japp

Jag är glad!
Jag och pojkvännen ringde häromdagen på en lägenhet. Vi skulle komma och kika i dag. Och det har vi gjort. Och tront du på fan att jag faller pladask för lägenheten. Riktigt frächt och fina rum. Ny tapetserat, helt i min smak! kanon fint var det! Balkong med katt trapp upp villket är kanon eftersom jag har 2 utekatter. Och ja, jag tror nog katterna trivs bra där också. Men vet ni vad det bästa av allt är? - Att jag kommer få bo där. 1 agusti som det ser ut nu. Inte långt kvar. Jag är nöjd!Nog för vi lämmnar en oerhört fin platts att bo på också. Men, man lär väll dela med sig. ;) haha Nu är det kanske någon annans tur att bo här. :)


Ego dag

Blev en riktig ego dag i dag. Pojkvänen drog i väg till stockholm för att hans vän skulle kolla på bil.
Så jag har pysslat om mig riktigt och odentligt.

- Klippning och färgning av hår (Som ni vet. Dock förtidigt för att säga bra eller dåligt.)
- Ansikts mask
- Insmörjning av hela kroppen
- nagel vård
- mys med popcorn vid datorn.


Härligt! I bland behöver man en dag helt för sig själv. Göra det man vill och pyssla om sig ordentligt! Det laddar upp batterierna till max.
Vill tillbaka. Och det är nu! Men det får vänta   ... väldigt länge.  :(

Nu när jag såg denna bild blev jag även påmind om min förstörda favorit bekini! Den blev tortalt urblekt på framsidan och den fina klara färgen på baksidan.    .. inte snyggt! Lär köpa en ny topp. Likadan självklart. Han bara ha den i Thailand och självklart vill jag ha den läcker biten i Sverige å.Jag och snorkfröken (Conny) Haha


Klippning och färgning + dator

Jag har just vart och klippt mig och håller nu på att färga håret. Jag kan tyvär inte säga något än vad jag tycker. det är alltid svårt direkt efter själva klippningen. Färgen tänker jag inte heller tala om vad de blir eftersom man vet aldrig hur resultatet bli. Om det verkligen blir det man tror. :D HahaSka snart gå och skölja ur färgen. Men först en fråga. Villken bärbar dator skulle ni rekomendera?
Har nämligen tänkt köpa en ny och skulle uppskatta lite hjälp. :)Ha det bra!

Hjälp!

Jag har besluts ångest. Som jag ofta har. Hur svårt ska det vara att bestämma sig?
Ja, jag ska färga håret men vet inte riktigt hur. Svart, mörkt brunt eller en ljusare brun? 
Jag brukar ha svart. Men tröttnade nu har jag fått det lite ljusare. Men vet inte om jag vill ha det så.
Hur ska man göra för att någon gång bestämma sig? Eller ska jag testa något helt anat?  Något lite galnare?
ååh det här ta ju sprätt i huvudet på en. Och klippa sig. Jag borde göra det. Men ska jag göra det i dag? Men jag årkar inte ta mig in till borlänge till min favorit frisör. Då får det bli här i Grycksbo. Men jag har aldrig varit där! Tänk så blir jag miss nöjd. Men har dock hört att dom är bra.  Äch Tilla! Sluta prata och verkställ!


Jag fick roros av en okänd karl

Jag har jobbat exakt hela helgen.
Men det har gått bra. Lördagen förgyllandes ju lite extra, och det levde jag på hela söndagen också.
Jaha? Hur då? - Jaja, va inte så nyfiken nu.    ... Eller, okej jag ska berätta. Jag fick en bukett rosor av en okänd karl. Hur ofta händer det? Inte ofta! Mer rosor till Tilla! :D Haha
Bara så där? - Jajemen, bara så där. Jag jobbar ju i kassan och han kom och köpte en bukett rosor. Betalt och klart räcker han över dem till mig och säger. "- De är till dig"   Jag vill inte ens veta hur mitt ansikts utryck såg ut. Som en scream gubbe kanske, med hakan nere vid brösten. Jag fann mig tillslut och fick fram ett tack. Ja sen bara försvann killen. Kan vara för han såg likheten mellan mig och den förbannade scream gubben. Jag vet inte. Men där satt man jätte glad med en bukett rosor i handen med lång kö i kassan. :D hahaOch nu tänker ni säkert hur pojkvännen tog det hela? - Jo lite svartsjuk blev han nog. Men det är självklart inget han visar. Men jag själv tror det ändå. För efter jag berättade det här, så frågade jag om han kunde hämta mig efter jobbet dagen efter. Jag fick då svaret  "Jag hämtar dig! Trodde jag vi redan bestämt." - Men nej Conny det hade vi inte, du skulle göra det om du orkade. :D Haha! Sötnos, jag älskar dig!
Jag är i chock. Eller är jag verkligen det?

Jag är i chock. Eller är jag verkligen det? - Jo, för tillfället att det hände just nu kanske. Men innerst inne förstod man nog att det någon gång skulle hända men tanke på vilka inloggnings siffror de hade senaste tiden. Och vad är det nu jag pratar om? - Jo, lunarstorm som vi alla har spenderat mycket tid på i yngre dar.När ni försöker gå in på sidan kommer en liten text upp. Jag kopierade lite av den och klistrade in den här nedan. 

" Nu stänger vi Lunarstorm

Efter drygt 10 år är det så dags att låta minnena ta vid och ta förväl av en epok i svensk internethistoria. Vi som arbetat med sajten under åren vill tacka alla nuvarande medlemmar och även skicka en hälsning till ni miljontals som en gång i tiden hade detta som sitt andra hem.

Det har varit en otrolig resa!

*KJAAAM* " 
Haha, ja nu är det så att jag inte är något lunar fans längre. Men som sagt jag har vart, och ett väldigt stort sådant         ...för ca 5 år sedan
Och ska jag vara helt ärlig har jag inte tagit bort min än.
Jag är dock aldrig inne, men kan gå in då och då bara för att. Och ja, nu är det ju igen idé att ta bort den.
Nej jag följa lunarstorm ner i graven.  Haha ;)


Thailands bilder

Har skrapat i hop lite fler bilder från Thailand jag tänkte lägga upp. :)

Från paddlingen.
Längst fram är jag, och bakom mig är Conny.
Jag och Conny rider elefant.
En "hållplatts" eller vad man ska kalla det för. :D haha
Conny, Carola, Jag, Petra och Tony
Ja och så självklart lite mat efter elefant ridningen.
Raden längst bak: Petra, Conny och jag.
På gaveln: Chang
Länngst fram :  Tony och Carola
Villket osamanhängade inlägg. Men sånt man får ta. :) Haha
Hittade bilderna hos Petras och Carolas facebook och tänkte att lika bra att ladda upp. ;b

Lyckad dag och Tilla är nöjd och glad!

Jag kom fram till vad jag vela till slut. ;b
Blev att dra in till stan med pojkvännen och kika lite. Köppte ett nytt linne. Super nöjd.
Dock kan jag inte visa någon bild. Som sackt kameraladdaren är borta. :/
Sen blev det en fika. Dricka te, prata och bara sitta och kolla på folk i studerternas tid är väll det bästa som finns. Glada miner överalt!
Efter det blev det att kolla runt lite till. Inget mer shoping dock.
Sen som pricken över i på dagen blev det att köpa jordgubbar och sätta sig på en bänk på torget. Härligt med kvällssolen! Jag är nöjd och har laddat upp baterierna lite tills i mon då jobbet kör i gång i gen efter en dags ledighet. :)Lyckad dag och Tilla är nöjd och glad!

Ja, man får väll vinka och säga hej

I dag är min enda lediga dag i veckan. Så nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på för skoj.
Jag har vissa funderingar på att kanske tvätta av trädgårds möblerna nere vid vår uteplats. Så det blir riktigt fint.
Men ändå, det hade vart roligare att göra det om det var varmt och fint.
Kanske man ska dra in till stan i ställe och sätta sig på ett café och dricka en kopp te istället?
Känner på mig att jag aldrig kommer fram till något, så nej jag kommer väll inte göra ett skvatt i dag d; hahaSen har jag ju märkt att jag har 2 riktiga stor fan till min blogg   
... Pappa och mamma.
Ja en dag hade de skrivit ut hela min blogg. :) Haha! Sötisar!
Ja, man får väll vinka och säga hej. :)


Jag har en sak att berätta.

Har inte egentligen inte speciellt mycket att berätta.
Förutom en sak. En sak ni kanske inte bryr er om men som jag bryr mig om.
I morgon, är en dag att fira. Det är nämligen så att jag och Conny har 3 år då. Ett stort grattis till oss! Haha


Överenergi till Tusen.

Jag är i chock. Jag känner mig frisk. Mer än frisk. Överenergi till tusen.
Har dock inte tagit tempen. Tänker inte göra det heller. Är så nöjd med att bara känna mig frisk. Alvedon och olika slag av hälso kost, ja det är grejer det! ;DAlvedon kan göra underverk

Min dag börjar kännas lite mer posetiv. Jag börjar känna mig lite yngre i gen. haha!
Nej min sista dag var det nog inte. Efter lite alvedon och en korv i magen börjar jag känna mig som en mäniska i gen. Frisk så här någon timme senare? - Nej det kan jag väll inte påstå. Men alvedon kan göra underverk.  Och inte nog med det har jag faktiskt lyckats hämta ut ett paket. En massa smått och gott i det. Blandanat lite hudkrämer. Härligt! Hoppas all posetiv energi håller i sig.

Sjuk

Jag känner mig död. Eller nej jag känner mig som en välldigt, välldigt gammal dam som är inne på sin sista visa.
Och de dom brukar uppleva på några månader eller år har jag fått uppleva på 3 dagar.Onsdag,  jag somnade kl 19 och blev väckt av kl kl 8:00 för jobb:  Jag började känna att min kropp inte årkade med.
Torsdag , Jag fick ont i halsen :  Jag fick ont i kroppen och började började känna mig allt mer tröttare.
Fredag, jag har hög feber : Jag kännde mig totalt slut. Kunde inte röra kroppen. Vela bara sova, somna in.Till slut pillade pojkvännen i mig en tablett. Så nu har jag åtminstone årkat rest på mig. tagit mig en kanon frukost. Eller nej, jag årkade inte göra den. Så det fick bli lite chokladmjölk, sen årkade jag även pallra mig hit till datorn.Man får hoppas att det är som det brukar. Att det aldrig håller i sig specielt länge.
Jag får gå på alvedon och halstabletter och låttsas vara frisk som en nöt kärna. För sjuk det har jag inte tid att vara.


Planterat.

Ställde kl på kl 9 för att ha en lugn morgon med lite städning.
Har dock inte kommit i gång än. :O 
Men snart, snart ska jag börja. Lär bara hitta lite insperation till det. ;b


Gårdagen avr riktigt mysig. Jag och pojkvännen var för en gång skulle lediga samtisigt.
Så vi lyxade till det på vårt lilla simpla sätt. Kebab på uteservering. Fint väder så det var supermysigt.
Sen blev det att dra in till stan. Köpte en stor trä tunna att plantera i. Och en liten, liten trä skotkärra. Och ja sen köppte ja ju gjort och blommor. Glömmde dock blommor till lilla skottkärran. hur kan ja vara så glömsk?!
I villket fall kom vi hem, bärde ner allt och drog ut och fiska.
"Jaha tänker ni - Skulle inte ni planterna? "  Jo, men det blev efter fiskningen.
Blev i jalla fall superfint! Ska försöka ta nå kort sen, men kameran är ju som sackt död men ska försöka lösa det. :)


Så jag är supernöjd med dagen förutom alla knott bett i huvudet.
Det är inte kul att se ut som man skulle ha hällt en hel hink löss över sig. d;


RSS 2.0