Man skulle kunna säga ...

Den dagen som skulle bli bland de bästa dagar i mitt liv blev i stället bland de värsta.
Vad har hänt? - Man skulle kunna säga    ... TEORIPROV!


Jag tog bussen in till Stan lite små nervös. Väl på platts insåg jag att något var välldigt, välldigt fel. En skyllt med texten "entre 40 meter bort satt upp spikad" Jag börjar tittt runt. Men nej, ingen ingång var den just jag skulle in i. Panik!  Frågar person efter person på gatan. Ingen var säker men fick 3 olika alternativ. Alternativ 1, Den ingång jag trode först. Alternativ 2, på andra sidan byggnaden. Alternativ 3, Längre in i stan. 
Jag tittar på klockan. Tio minuter kvar tills provet början. HJÄLP! Hafflar upp mobilen i panik och ringer min körskola. Dom blir lika panikslagna och ger mig en snabb vägbeskrivning. Jag inser fakta och förstår att det sämsta alternativet är rätt, alltså alternativ 3. Jag får helt enkelt lov att pringa. (Och med en stor tung väska är det inte det roligaste. Men väskan lära med för att jag ska sova hos mamma och pappa i kväll) Efter ha sprungit igenom hela stan ser jag en dörr som ser ut att kunna vara rätt . Jag kutar in och rätt fram till receptionisten. Jag får ur mig en stor" nervös- allt är meningslös" suck som innehöll orden "har jag kommit rätt".  Jag fick svaret, Det har du nog. Du kan gå bort i hördet och ta fottot.  Min hjärna bara skrek "NEEEEEJ, Ser du inte hur jag ser ut?" Efter den där springfärden genomstan var jag långt i från både fräch och vacker. Svetten bara rann om mig, håret hade lockatts upp, och sminket det var så klart borta. Den hade helt enkelt runit bort. Det såg ut som jag precis gjort mitt jobbigaste gympass i hela mitt liv. Menmen jag hade inget val, så jag vänder mig om för att gå till fotto atomaten. Där möts jag av en massa upp-piffade ungdommars anskten. Och nej, jag tror inte jag behöver förklara hur deras ansiks utryck såg ut.


Men sagan slutar som tur lyckligt tillslut och jag får godkänt på provet. Ett litet kvitto på att allt i hop faktiskt var värt mödan. Nu kan man bara undra hur det går i morgon. Då är det uppkörning.    ... Ett lycka till vore fint!


(Ett hastigt upplägg, så massa stavfel får ni räkna med. Men det är väll inte hela världen. Inte efter den här dagen.. )Kommentarer
Postat av: Henrik

Lycka till på uppkörningen o grattis till ett klarat teoriprov :)

2010-07-22 @ 23:21:51
Postat av: Kusin Sandra

Lycka till imorgon Matilda :) Dedär klarar du galant!

2010-07-22 @ 23:24:24
Postat av: amanda

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! guu va kul! lycka till imorgon nu! :D

2010-07-22 @ 23:24:29
URL: http://amandaandersson.blogg.se/
Postat av: Kusin Lina;)

Åhh Grattis till teoriprovet!! :D uppkörningen går nog susens ska du se ! Lycka till iaf :D

2010-07-22 @ 23:36:28

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0