Ojoj, mycket har hänt sen ..

Ojoj, mycket har hänt sen sist jag uppdaterade. Så mycket att jag säkerligen har glömt hälften. Peace and love har gjort sitt för i år. Vilket är både skönt och tråkigt. Men nu är det nya upptåg som väntar. I slutet av månaden (Vilket inte är många dagar kvar) är det teori prov, upp körning och flytt. Kan inte dagarna bara flyta på lite snabbare?
Hade egentligen tänkt utvärdera Peace and love lite men jag känner att det får skippas/väntas med och jag hoppas genast över till något viktigare.... För det är nämligen så att det har hänt något hemskt. Något fruktansvärt! Och jag, jag kan inte tro att det är sant. Och jag vill inte att det ska vara sant heller. Det är nog första gången jag önskar att det bara var ett dumt ryckte, och jag skulle bli så glad om det var det. För då, då skulle du fortfarande finnas.
Jag kände dig inte så väl. Men när man träffade dig kunde man inte se vad du dolde under ytan. Du verkade så glad jämt. Du ljög bra.
Vi gick i samma klass i 3 år i högstadiet och före det på samma skola. Du har liksom alltid vart där. Jag tror du har lärt oss alla en läxa. Ta inte varandra förgivet.
Men varför Emil? Varför?    ... Du var en fin kille. Riktigt fin.
Jag skänker många tankar till din Familj, släckt och vänner.  Och framför allt dig, Emil!
Jag hoppas du fått den frid du önska. Men du kommer alltid leva villt i våra minnen, E.J!


Kommentarer

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0